darkkin Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Dobra vest: ovakvi periodi bluda i urusavanja morala na svakom nivou su se vec dogadjali u proslosti. Losa vest: posle toga je dolazilo do promene celokupnog drustvenog poretka kroz prosipanje dosta krvi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 ne znam, ja sam mirno dete, vise bi voleo da bitisem u toj medjufazi Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 @darkkin daj neke primere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 'de ti je mladost i nagon za revolucijom? nestade nedje u voidu:) valjda sam previse trosio, sloba, studenti, dnevnik, oktobar, kosovo, kostunica, djiki... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 @darkkin daj neke primere Sodoma i Gomora! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Ajmo neshto blize, francuska i boljshevicka revolucija . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 nismo mi jedina zemlja u sa loshom situacijom na svetu, ima i gore. najlakshe je kad imash izgovore, osecaju se klinci kao da im je 'dozvoljeno' da rade shta hoce jer celog zivota jedni druge tapshemo po ramenu zbog govana u kojima smo koliko je samo velikih ljudi u istoriji procvalo medju rushevinama i pepelom, proshlo sito i resheto pa opet se izdigli iznad svega toga? naravno da nismo..i nismo ni jedini u kojoj se problem ne resava.. el mislish da mali Zan Fransoa iz Pariza voli sto ide u skolu sa Karimom, Hatemom i Mbokanijem? i sto ga oni na odmoru muche i teraju da valja gudru za njih..a posle ih gleda na vestima kako su opljackali obliznju radnju? pa i u engleskoj su prosle godine radili studiju i zapanjili se kad su shvatili da tipa 30 odsto mladjih od 17god gari noz u skolu..da ne pominjem opijanje koje kod njih pocinje sa 12 god.. ne mogu svi biti kao danci i shvedjani..i ne mogu svi imati njihov skoroidealni sistem..moze se teziti ali smo daleko pa smo daleko..kod nekih naroda je tesko izvrsiti veliku reformu..a lako ih je gurnuti u rupu - kao nas.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 S tim što mi nemamo imigrante, koje je naše opravdanje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Danci imaju najvecu stopu samoubistava u evropi, shta je tu idealno? :P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 shvedjani su cool :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 S tim što mi nemamo imigrante, koje je naše opravdanje? bolje imigranti nego 90e..ratovi i sranja..to nikome ne moze biti normalna okolina za odrastanje Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 naravno da nismo..i nismo ni jedini u kojoj se problem ne resava.. el mislish da mali Zan Fransoa iz Pariza voli sto ide u skolu sa Karimom, Hatemom i Mbokanijem? i sto ga oni na odmoru muche i teraju da valja gudru za njih..a posle ih gleda na vestima kako su opljackali obliznju radnju? pa i u engleskoj su prosle godine radili studiju i zapanjili se kad su shvatili da tipa 30 odsto mladjih od 17god gari noz u skolu..da ne pominjem opijanje koje kod njih pocinje sa 12 god.. ne mogu svi biti kao danci i shvedjani..i ne mogu svi imati njihov skoroidealni sistem..moze se teziti ali smo daleko pa smo daleko..kod nekih naroda je tesko izvrsiti veliku reformu..a lako ih je gurnuti u rupu - kao nas.. jel sam ja jedini ovde pomislio na fudbal ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 naravno da nismo..i nismo ni jedini u kojoj se problem ne resava.. el mislish da mali Zan Fransoa iz Pariza voli sto ide u skolu sa Karimom, Hatemom i Mbokanijem? i sto ga oni na odmoru muche i teraju da valja gudru za njih..a posle ih gleda na vestima kako su opljackali obliznju radnju? pa i u engleskoj su prosle godine radili studiju i zapanjili se kad su shvatili da tipa 30 odsto mladjih od 17god gari noz u skolu..da ne pominjem opijanje koje kod njih pocinje sa 12 god.. ne mogu svi biti kao danci i shvedjani..i ne mogu svi imati njihov skoroidealni sistem..moze se teziti ali smo daleko pa smo daleko..kod nekih naroda je tesko izvrsiti veliku reformu..a lako ih je gurnuti u rupu - kao nas.. jbj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 S tim što mi nemamo imigrante, koje je naše opravdanje? dovoljno je da se pogleda par topika na ovom forumu pa da se vidi odgovor na to pitanje a za one sa jeftinijim ulaznicama odgovor je "imamo jedni druge" :| Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Zashvaljujuci mnogim nashim zapadnim prijateljima a i nama samima, mi smo sami sebi imigranti. A tih nashih imigranata ima barem 500 hiljada sveukupno od 90te pa na ovamo. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Danci imaju najvecu stopu samoubistava u evropi, shta je tu idealno? :P Manje smrdljivih Danaca na ovoj planeti. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 jel sam ja jedini ovde pomislio na fudbal ? deformacija mozga od suvise gledanja :)) al nekako mi najgotivnije od tih arapskofrancuskih imena Karim Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Manje smrdljivih Danaca na ovoj planeti. Neocekivano iz zasede udara Wulfgar Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts