Jump to content

darkkin

The X
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About darkkin

  1. znam brate chuo sam sve, shto ti je uradila ... chuo sam da te ljubila tek shto joj se osushio mujsper na faci. Jbg desava se, bitno je da se nauci na greskama ...
  2. Mislim na to da su svi prozori grupisani u jednoj ikoni msn-a i ona cela svitka kada ti stigne poruka od koga god, ono i dalje ti izlazi notification u system baru ali ono :). Zapravo sam hteo reci da mi se vise svidja koncept sa posebnim poljima u taskbaru jer brze pristupas zeljenom prozoru ... Compatibility mod nije resenje, jer se igra pokrece ali iz nekog razloga usporena je toliko da ne mozes da koristis ni meni.
  3. Dobra vest: ovakvi periodi bluda i urusavanja morala na svakom nivou su se vec dogadjali u proslosti. Losa vest: posle toga je dolazilo do promene celokupnog drustvenog poretka kroz prosipanje dosta krvi ...
  4. Posle upgrade-a sa viste jedino nfs-undreground nije radio ... Za sada jedina zamerka se odnosi na novi taskbar zato sto komplikuje pristupanje prozorima u msn-u i ne mozes da vidis ko ti pise bez neke akcije.
  5. Sto je stvar o kojoj se pise strucnija, manji je broj ljudi koji su upoznati sa materijom ili su ikada culi za to, pa samim tim i manji procenat onih koji hoce da sjebu takav clanak ili pisu gluposti ... A prevod zavisi od trenutnog kursa $ :)
×
×
  • Create New...