MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Idenje na kafu je gej. nije ako odesh narivan i/ili prcash posle :))) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 E a sta da radim ja koji ne pijem kafu? Kako da pozovem nekog na kafu :P? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 E a sta da radim ja koji ne pijem kafu? Kako da pozovem nekog na kafu :P? zashto kazhesh na kafu, a mislish na se.. chaj :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 ko glasa da se ovaj topic preimenuje u prcajte! HAEAHAEHAE Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 dule brate kakva je to signa :) ako meni ne daju da drzhim sisu u avataru ne mozhesh ni ti to u signi! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 dule brate kakva je to signa :) ako meni ne daju da drzhim sisu u avataru ne mozhesh ni ti to u signi! brate, drzao sam u signi onaj mesersmit sa svastikom na repu godinu dana, niko nije ni primetio...ovo je samo logo africkog korpusa, nema nikakvih drugih konotacija:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 dule libe naci dule libe rajh dule libe firer zihajl ziahjl zihajl11 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 dule libe radza dule libe vajn dule libe pivo zihajl ziahjl zihajl11 fxd Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 brate, drzao sam u signi onaj mesersmit sa svastikom na repu godinu dana, niko nije ni primetio...ovo je samo logo africkog korpusa, nema nikakvih drugih konotacija:) primetilo se, al to je bio avion :] • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 usinula mi se patka od jebanja previse a jebi ga sad, nije moj problem sto ti u svemu vidis perverziju... :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Mislim da si pogreshnog quote-ovala ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 ma zna se ko najvise podbada, u krajnjem slucaju svejedno je koga sam quote-ovala.. ;) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 primetilo se, al to je bio avion :] brate, koja je razlika, na obe se jasno vidi svastika... ali ne, ono nikome nije smetalo godinu dana, a sad ste sklonili...ljudi drze razne avatare i signe po netu, pa nikoga ne juri interpol ili simon vizental zbog neonacizma...lepo sam objasnio da je to samo logo nemacke armije i da nema nikakve veze sa politikom...mnogo se tripujete, ko da ce stvarno neko to da gleda, onda bi svi najebali zbog onih pedo slika na klinke topiku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 swarm je uz tebe, dule The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 ziveli, dule! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 brate, sklonili su mi SISU iz avatara i niko nije reagovao, a sada kao jao jao svastika .. nije ni chudo shto ovaj svet ide u kurac .. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 brate, sklonili su mi SISU iz avatara i niko nije reagovao, a sada kao jao jao svastika .. nije ni chudo shto ovaj svet ide u kurac .. Daj okaci, nisam sacuvao onda. Gledao sam u avatar nisam citao postove 10 dana :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 nikita and milić sitting in a tree... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 ok, nije problem, stavicu nesto drugo...samo hocu da mi objasnite, u cemu je tolika razlika izmedju aviona sa nekim simbolom i znaka neke vojne jedinice sa istim simbolom...nije to kao da sam stavio sam simbol, onda bi trebalo ukloniti signu, ovako mislim da gresite...i da, smejacu vam se kad zaglavite tvorza zbog pedofilije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 brate, sklonili su mi SISU iz avatara i niko nije reagovao, a sada kao jao jao svastika .. nije ni chudo shto ovaj svet ide u kurac .. Niste dovoljno kreativni... Evo DVE sise i DVE svastike odjednom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 rofl lexe:)...evo, promenio sam signu da ne dramite...btw, pohvale vudiju (ili ko je vec to uradio) na kreativnosti pri menjanju signe, bio sam u iskusenju da je zadrzim:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Messerschmitt rula, imaju dobru seriju tih iz 2 sv rata u muzeju, zapravo 2,3 su najkompletnija u evropi, medju njima i dotichni:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 dobro jutro! uf,raspadam se. Spava mi se jako,a i nervozan sam poprilicno,jer idem na ispit,za koji uopste nisam spreman...pa kao eto idem da probam na neku srecu da ce me pitati ono sto znam(LOL)...'bem ti sranje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Jutro svima... Dule opusti se, popij nesto...nema potrebe da se nerviras... Idemo...sreda aka srednjak aka prstenac je pocela...videcemo sta lepo donosi :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts