Kal1mero Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 pa to je tvoje pravo da ne potpises zapisnik jbt to znaci da se ne slazes sa tim ...jer ako potpises zapisnik posle dzaba zalba jer si se slozio da je to tako bilo :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 pa to je tvoje pravo da ne potpises zapisnik jbt to znaci da se ne slazes sa tim ...jer ako potpises zapisnik posle dzaba zalba jer si se slozio da je to tako bilo :D da kali, znam ja to, al u praksi ces da platis potpisao, ne potpisao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ama, bre, ljudi, iskoristite pravo na pismenu odbranu i ne morate da se smarate kod sudije za prekrsaje...Em sve moze da se ospori i da se prica slozi, em ne postoji opasnost da se izlanes...:D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 procedura je ? jebem vas pravnike samo tjutite :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 da kali, znam ja to, al u praksi ces da platis potpisao, ne potpisao... Samo ti ulozi zalbu i izbegavaj pozvi ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 ma boli me kurac da se drkam sa pismenim izjavama i izbegavanjem, platicu lepo, 3 meseca iskulirati i gg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 dule oni i racnunaju na to... ne daj im ni pare, kako ces rakiju kupiti :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) Auh. 3 meseca :-((( Jebes pare, 3 meseca je, braaate. U drugim vestima, isao sam u petak za BG preko Iriga, i na silasku sa Fruske gore, otvara se pravac, gde sam razvezao 100+, obilazio na prevoju, na punoj liniji. Zaustavlja me pandur, a ja stajem 400 metara iza njega jer nisam mogao da zakocim 2 minuta je dolazio do mene i kad je dosao, prosuo sam neku spiku kako mi je cale bolestan u BG-u, kako mu se slosilo i moram hitno po njega i tako. Kao, ,,ajde naplaticu vam nepostovanje saobracajnog znaka", a ja kao ,,idem sa faxa, nemam para, jel moze pojas?". ,,Moze...", i dao sam sefu 1000 kinti i nastavio dalje Edited June 2, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) pera i zhika vole djumbir Edited June 2, 2009 by LaG neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Jos pola ispita do uslova, fak jea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ja sam uslov dao cisteci 5. semestar, ali ocu i ovaj da ocistim. Sto bi bilo kul. Sad ucim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 TESHKO DATI ISPIT NA FTN-U! E da, nisam vam ni rekao, smara me bivsa riba onako jako, SPRCACU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 ziveo lav zivela pivara celarevo :) kakvo lepo iznenadjence, sedim u kacu zatrpan fakturama kad smusheni tip kucka na vrata i donosi mi 5 karata sa repkinu tekmu jer smo potegli neku kolicinu robe za vreme akcije, hehehe URA TESHKO DATI ISPIT NA FTN-U! E da, nisam vam ni rekao, smara me bivsa riba onako jako, SPRCACU! bolje odjebi ti to, nista gore od bivse ribe Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 bolje odjebi ti to, nista gore od bivse ribe Pa brate, ako samo sprcam, nema nista lose u tome. : ) Necu sigurno opet da je drzim kao devojku, to je sigurno. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) e da jel ima neko neku informaciju kako teku te karte? planiram da kupim i da idem ali me zanima koliko je ostalo karata? inace sredjivao sobu, ovo vreme je prokleto, ali ko je okacio ovaj strip made my day: edit lol: mislim na srbija vs austrija u subotu Edited June 2, 2009 by SilentCat [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 TESHKO DATI ISPIT NA FTN-U! E da, nisam vam ni rekao, smara me bivsa riba onako jako, SPRCACU! Znam da je tesko :-/ Bolje sprcaj nesto novo nego, nesto sto vec jesi jer se to onda i ne racuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 dule: jebiga...brate znaci da ce mene za 1.43 da oderu ko vola, nista, ne otvaram postaru sledeci sto dina brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Auh. 3 meseca :-((( Jebes pare, 3 meseca je, braaate. U drugim vestima, isao sam u petak za BG preko Iriga, i na silasku sa Fruske gore, otvara se pravac, gde sam razvezao 100+, obilazio na prevoju, na punoj liniji. Zaustavlja me pandur, a ja stajem 400 metara iza njega jer nisam mogao da zakocim 2 minuta je dolazio do mene i kad je dosao, prosuo sam neku spiku kako mi je cale bolestan u BG-u, kako mu se slosilo i moram hitno po njega i tako. Kao, ,,ajde naplaticu vam nepostovanje saobracajnog znaka", a ja kao ,,idem sa faxa, nemam para, jel moze pojas?". ,,Moze...", i dao sam sefu 1000 kinti i nastavio dalje Toooo daki! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 boli te kurac ,prodaj sliku :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Znam da je tesko :-/ Bolje sprcaj nesto novo nego, nesto sto vec jesi jer se to onda i ne racuna. Vec sam sprco novo! Ma videcu josh za ovu, kako mi se vec bude digla patka. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ako si sprco onda nije novo! Samo ono sto nisi sprco! He he he Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Sta je, bre, ovo, u Srbiji svi jebu, a niko da plati...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ode pedes evra na whey, jebem ti besparicu, al sam pogodio godinu kad ću da krenem da se gruvam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 vudu, posle nemoj da places kako licis na izbacivaca s naocarima ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ode pedes evra na whey, jebem ti besparicu, al sam pogodio godinu kad ću da krenem da se gruvam... Bolje da si dao tih 50e nekom psi'ijatru da te ubedi da ti ne treba gruve vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts