chegster Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 mislim shto da ne, tamo na terenu da operem vicu u basketu i to... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Pola ljudi tada nije tu realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 ja cu verovatno biti u sdu na nekom rostilju...a ako ipak ostanem mozda odem na adu sa nekim drustvom pa se i vidimo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 ma ja samo predlazem, pa ako se skupi shaka ljudi ql moze frizbi imam ja super :D ako hocete :D i svi ovi shto imaju dalmatince da povedu da se moja Oni igra sa nekim :D Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 smor je shto ulazimo u seriju od 3-4 dana kishe, kapiram da tje ovo biti prvi 1maj od poslednjih 10 da za taj datum pada kisha :( Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 ja sam danas slusao nekog kao zajebanog meteroologa :D kaze bice samo pljuskova ne kise i to lokalne ;D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 ja sam danas slusao nekog kao zajebanog meteroologa :D kaze bice samo pljuskova ne kise i to lokalne ;D koja si ti ludica Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 ma ko jebe kisu :D ja ne bih ni isao nigde da je akcija tipa kamp u prirodi...mada je drugacije u bg-u kapiram sredjenije i vise mesta....ovde ocaj...ali imamo plac koji je sredjen sve, van grada, ogroman ....zjuuu :D Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 pazi ja u prognozu vishe ne verujem, pre nisam verovao u nashu, imao sam neku teoriju da ko nema posla ode u prognozu ili horoskop (u koji takodje ne verujem) a onda sam gledao ove widgete i vista krsh i mislio sam da barem oni znaju neshto i onda shvatio da je isto njesra, jedina prognoza kojoj verujem je ona shto sam dobijao dok sam radio na brodu i zaobilazio uragan :D Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 ako ne verujes prognozi pogledaj kroz prozor...it will do :) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 kroz prozor ne vidim prvi maj :| Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 da, pomislio sam na to cim sam postovao, ali opet....ovo govno koje duva sve jace, kisa koja pocinje polako...ne obecava.. Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 rejv u novom sadu? count me in! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 ma ko je uopšte taj šaban troj pirs? a i elektronika je sranje, daj da vidimo šta ima na kolarcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Shto se tiche vremena za 1. maj... gledam ja ovu dugorochnu prognozu par dana unazad i stalno druga pricha. Prvo je bilo 16c i kisha ceo dan/notj (verovatnotja 80%), pa onda 20c, jak vetar i nevreme, pa 22c i kratkotrajni pljuskovi (60%) sada vidim 18c i promenljivo oblachno sa mogutjim pljuskovima bez vetra... jebo ja prognozu i tu prevaru od meterologije na kraju tje da ispadne 20+ stepeni i malo grmljavine u popodnevnim satima... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 ^^ na kraju ce da bude sunce :) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 a ko uopste placa meteorologe, i zasto ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 ja se nadam lepom vremenu i lepoj zaradi, sto znaci da cu 1.maj provesti radno!!!! ako ne, u slucaju kise, sta da se radi.. mozda i izbleji negde ispod necega.. uz pivu ...i rostilj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 koji je lopov ovaj hrle, dosao ovde da nas potkrada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Rekoshe da ce biti lepo vreme za 1. maj ali dzaba kad ce sre/cet da pada kisha kao nenormalna, sve ce btii mokro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/st...php?mp_id=13274 Макс. температура: (°C) 20 Мин. температура: (°C) 10 Могући пљускови. Subota i nedelja bez padavina, toplije. =) Ispalo je na kraju odlichno jer je bila pricha kako tje nas pogoditi neko strashno nevreme za 1. maj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 a petak? Pa to je za petak, nego sam dodao da su subota i nedelja isto chillijana. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 ne znam za vas al ja sam sutra od 18-19 na avali.man vs wild broadcasting live from avla.avala.alava.anlava.biti ce cupoavo,al jbga kad smo se dogovorili jos pre par nedelja:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 29, 2009 Author Report Share Posted April 29, 2009 evo za danas su rekli krsh vreme a ko ima prozor videce da lazu :D Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 SVI SU ISTI!!!! Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts