Jump to content

Kosarka u Srbiji

Formica

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa ima boljih igraca od njih to je sigurno :) samo sto se oni ne bi uklopili u ekipu :) a ima i onih koje su povrede sprecile :D a uklopili bi se :) medju prve spadaju majstor jaric i veliki radman:) a druga dva su rakocevic i vujanic :) za milicica kralja svih budala ne znam :) a takodje tu je onaj radenovic

Нема  будућности без истине.

pa ima boljih igraca od njih to je sigurno :) samo sto se oni ne bi uklopili u ekipu :) a ima i onih koje su povrede sprecile :D a uklopili bi se :) medju prve spadaju majstor jaric i veliki radman:) a druga dva su rakocevic i vujanic :) za milicica kralja svih budala ne znam :) a takodje tu je onaj radenovic
Tog jebacha jarica, klinci shiju smao tako. Radman je govedo :)

Za vujanica i rakochevica se slazem.

Ako izuzmemo ovu dvojicu, i po ukusu dodamo ercega, bolje nemamo, a jedina stvar koja im fali je iskustvo.

vid'o sam deda mraza

ma nisam ja reko da je jaric dobar :) niti radman :) mislim jaric je krs i kao igrac i kao covek : Ddok je radman krs kao covek :)

vise nam fali neki dobar centar :) trebao je pekovic da igra za nas :) milicic je super samo sto je retardiran :) ne znam da li on moze da se menja :) a erceg je dobar napadac :) ali nama ne treba takav :)

Cek i ja da kazem po koju.

Ja sam iskreno impresioniran nasom ekipom. Da li zbog toga sto ne znam nijednog igraca osim Krstica (ne pratim kosarku vec dve, tri godine) ili zbog niskih ocekivanja, ali kako momci igraju svaka cast. Realno imaju 0 iskustva, a kontre kakve rade nisam video jos od EP 1997. kada smo toliko bili nadmocni da je bilo sramotno. Sto je samo dokaz da je Duda uradio pravu stvar sto je napravio ovako mladu ekipu koju moze sada lepo da formira u smrtonosni tim. Jedino sto mi je zasmetalo su sutevi za 3 poena, sto je ocigledno neka Dudina ideja, koju jos uvek ne mogu da provalim, ali jos jednom, kakave su to kontre, to je jedna divota gledati.

Meni licno nije vazno sta ce momci uraditi na sampionatu koliko sam srecan da se reprezentacija vratila.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Tog jebacha jarica, klinci shiju smao tako. Radman je govedo :)

Za vujanica i rakochevica se slazem.

Ako izuzmemo ovu dvojicu, i po ukusu dodamo ercega, bolje nemamo, a jedina stvar koja im fali je iskustvo.

I dodamo Stojakovica, to je cetiri.

Zemljace, pricamo o kosarci a ne o americkom fudbalu, jer ti shvatas shta znache cetiri igraca?

@kali

Shta je sad Jelicu?? Tripko resio. ;))

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

@all: promašio sam topic, ono je bilo vezano za fudbal, ko me jebe kad otvorim 25 tabova i još radim druge stvari [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

francuzi su klasicni imbecili iz nba :)

@lejsure

pa sta da radim kad je tripko kurton :) moje misljenje vama se ne svidja ;)

Fikice ti si sam sebe eliminisao iz rasprave o tripku kad si rekao da Huventud nije veliki klub. ;)

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

pa i nije veliki klub :D hoces da kazes da je veci od barse ? madrida olimpijakosa pao makabi cska tau :)

Ne kazem da je veci od Barse, medjutim kad pogledas realno, Huventud je jedan je top spanski tim, i usudio bih se da kazem da je u rangu Barselone i Reala.

Barselona i Real su timovi koji veliki deo novca za transfere dobijaju od fudbalskog tima, dok je Huventud nesto nalik Partizanu u Shpaniji. Najbolji primeri su da su tu ponikli Riki Rubio i Fernandez.

Huventud ima daleko manje titula od recimo Reala, to je cinjenica. Medjutim, opet treba gledati nacin na koji Huventud stvara igrace, i pored svega toga ima titulu sampiona Evrope, 2 kupa Koraca itd.

Dakle jasno mi je shta ti hoces da kazes, medjutim govoriti da je Huventud mali klub je u najmanju ruku neozbiljno, medjutim kad razmislim bolje, shta mislish o Tripkovicu i ne chudi me da si malo pristrastan :)

Ne kazem da je veci od Barse, medjutim kad pogledas realno, Huventud je jedan je top spanski tim tralala ttralal :)

pa onda je po tome sto je zvezda osvojila ligu sampiona svetski klub :) onda bi prelazak u split bio odlican :) jer imaju 3 titule prvaka evrope ili dve :) nisam mislio na to trenutno trenutno je to klub koji je iza unikahe reala barse tau pao olimp bla bla :) mislim ako si dobar igrac kao sto je pekovic kao sto je novica tepic onda ti znas dva meseca pre kraja prvenstva da ides u veliki klub :) a ne da se za tebe "otimaju" pamesa milano huventud :)