Dimke Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Cime pljeskavicom iz duf-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 hahahaha Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Realno kakva nam je reprezentacija, ovo je vec uspeh, a da ne pominjem da imaju i dalje dobre sanse za daljeau, da nemash neko bolje reshenje od ovih 12? Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 pa ima boljih igraca od njih to je sigurno :) samo sto se oni ne bi uklopili u ekipu :) a ima i onih koje su povrede sprecile :D a uklopili bi se :) medju prve spadaju majstor jaric i veliki radman:) a druga dva su rakocevic i vujanic :) za milicica kralja svih budala ne znam :) a takodje tu je onaj radenovic Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 pa ima boljih igraca od njih to je sigurno :) samo sto se oni ne bi uklopili u ekipu :) a ima i onih koje su povrede sprecile :D a uklopili bi se :) medju prve spadaju majstor jaric i veliki radman:) a druga dva su rakocevic i vujanic :) za milicica kralja svih budala ne znam :) a takodje tu je onaj radenovicTog jebacha jarica, klinci shiju smao tako. Radman je govedo :) Za vujanica i rakochevica se slazem. Ako izuzmemo ovu dvojicu, i po ukusu dodamo ercega, bolje nemamo, a jedina stvar koja im fali je iskustvo. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 ma nisam ja reko da je jaric dobar :) niti radman :) mislim jaric je krs i kao igrac i kao covek : Ddok je radman krs kao covek :) vise nam fali neki dobar centar :) trebao je pekovic da igra za nas :) milicic je super samo sto je retardiran :) ne znam da li on moze da se menja :) a erceg je dobar napadac :) ali nama ne treba takav :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Cek i ja da kazem po koju. Ja sam iskreno impresioniran nasom ekipom. Da li zbog toga sto ne znam nijednog igraca osim Krstica (ne pratim kosarku vec dve, tri godine) ili zbog niskih ocekivanja, ali kako momci igraju svaka cast. Realno imaju 0 iskustva, a kontre kakve rade nisam video jos od EP 1997. kada smo toliko bili nadmocni da je bilo sramotno. Sto je samo dokaz da je Duda uradio pravu stvar sto je napravio ovako mladu ekipu koju moze sada lepo da formira u smrtonosni tim. Jedino sto mi je zasmetalo su sutevi za 3 poena, sto je ocigledno neka Dudina ideja, koju jos uvek ne mogu da provalim, ali jos jednom, kakave su to kontre, to je jedna divota gledati. Meni licno nije vazno sta ce momci uraditi na sampionatu koliko sam srecan da se reprezentacija vratila. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 pa sut za tri nam ne ide nesto :) jer imamo dva idiota :D tripka i teodosica koji ne znaju kad treba da sutnu :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 12, 2009 Author Report Share Posted September 12, 2009 Tog jebacha jarica, klinci shiju smao tako. Radman je govedo :) Za vujanica i rakochevica se slazem. Ako izuzmemo ovu dvojicu, i po ukusu dodamo ercega, bolje nemamo, a jedina stvar koja im fali je iskustvo. I dodamo Stojakovica, to je cetiri. Zemljace, pricamo o kosarci a ne o americkom fudbalu, jer ti shvatas shta znache cetiri igraca? @kali Shta je sad Jelicu?? Tripko resio. ;)) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 @all: promašio sam topic, ono je bilo vezano za fudbal, ko me jebe kad otvorim 25 tabova i još radim druge stvari Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 I dodamo Stojakovica, to je cetiri. Zemljace, pricamo o kosarci a ne o americkom fudbalu, jer ti shvatas shta znache cetiri igraca? @kali Shta je sad Jelicu?? Tripko resio. ;))od te chetvorice, trojica su preko 30 godina. da, ipak si ti u pravu. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 do jaja JAKO bitna pobeda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 ma ako je tripko resio utakmicu onda u kurac :) decko ce uvek biti mentol Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doomriser Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Samo da izbegnemo Francuze i Grke kod svih ostalih imamo velike sanse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 zabranite Kaliju da dolazi na sportski deo foruma :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Samo da izbegnemo Francuze i Grke kod svih ostalih imamo velike sanse francuzi su klasicni imbecili iz nba :) @lejsure pa sta da radim kad je tripko kurton :) moje misljenje vama se ne svidja ;) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 13, 2009 Author Report Share Posted September 13, 2009 francuzi su klasicni imbecili iz nba :) @lejsure pa sta da radim kad je tripko kurton :) moje misljenje vama se ne svidja ;) Fikice ti si sam sebe eliminisao iz rasprave o tripku kad si rekao da Huventud nije veliki klub. ;) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 pa i nije veliki klub :D hoces da kazes da je veci od barse ? madrida olimpijakosa pao makabi cska tau :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 13, 2009 Author Report Share Posted September 13, 2009 pa i nije veliki klub :D hoces da kazes da je veci od barse ? madrida olimpijakosa pao makabi cska tau :) Ne kazem da je veci od Barse, medjutim kad pogledas realno, Huventud je jedan je top spanski tim, i usudio bih se da kazem da je u rangu Barselone i Reala. Barselona i Real su timovi koji veliki deo novca za transfere dobijaju od fudbalskog tima, dok je Huventud nesto nalik Partizanu u Shpaniji. Najbolji primeri su da su tu ponikli Riki Rubio i Fernandez. Huventud ima daleko manje titula od recimo Reala, to je cinjenica. Medjutim, opet treba gledati nacin na koji Huventud stvara igrace, i pored svega toga ima titulu sampiona Evrope, 2 kupa Koraca itd. Dakle jasno mi je shta ti hoces da kazes, medjutim govoriti da je Huventud mali klub je u najmanju ruku neozbiljno, medjutim kad razmislim bolje, shta mislish o Tripkovicu i ne chudi me da si malo pristrastan :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Tripko mu je jednom maznuo ribu, tako da ne cudi shto je pristrasan! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 pa i neka moja bivsha se, nekada davno, malo posle mene povatala sa Milicicem(EEEEEJ MILICICEM, najvecim seljakom na svetu) i taj selja je 100 puta gori od Tripka, pa ga ne hejtujem toliko :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Jel to znaci da ti je Milicic pushio? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 ne :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 ssi :( Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Ne kazem da je veci od Barse, medjutim kad pogledas realno, Huventud je jedan je top spanski tim tralala ttralal :) pa onda je po tome sto je zvezda osvojila ligu sampiona svetski klub :) onda bi prelazak u split bio odlican :) jer imaju 3 titule prvaka evrope ili dve :) nisam mislio na to trenutno trenutno je to klub koji je iza unikahe reala barse tau pao olimp bla bla :) mislim ako si dobar igrac kao sto je pekovic kao sto je novica tepic onda ti znas dva meseca pre kraja prvenstva da ides u veliki klub :) a ne da se za tebe "otimaju" pamesa milano huventud :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts