Jump to content

Kosarka u Srbiji

Formica

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Stara shkola kosarke, jaka odbrana, dobra tranzicija, slabiji shut za 3 zbog nervoze, dobra komunikacija i pregled terena, svaki igrac zna svoju ulogu, malo konfuzije na kraju shto je i svojstveno mladim ekipama, u svakom slucaju velika pobeda.

Spanci mogu bolje sa Rudijem, mi mozemo bolje, samo da se jos malo opuste, tesko je igrati prvu utakmicu protiv favorita broj jedan.

Sjajan pocetak, samo napred.

gospodin doktor... otac svih oceva... rezultat nije bitan za ovaj komentar... cim sam ga video upao sam u zen fazu...

ovi upuceniji u NBA bi mogli da mi potvrde onu pricu po kojoj da bi bio glavni trener moras minimum 2 godine da budes pomocni i da ih je duda zato iskulirao?

toliko zajebana njuska da mu se divim do imbecilnosti... :)

nije Duda trener za NBA.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

stvarno su kraljevi,mnogo su me oraspolozili,dobra igra mogu oni i mnogo bolje,jeste da ni spanci nisu odigrali na svom nivou ali igra nasih je za svaki respekt,pad u 4 cetvrtini,posle presinga spanaca (sa 20 na 10 razlike ) je po mom misljenju ocekivan,samo sto nisam mislio da ce se to desiti za 2 mina,al su se sjajno stabilizovali imirno zavrsili tekmu

GG

Um caruje, Dundo Maroje!

macvan carina :) i onaj mali paunic! ma svaka izmena je odradila svoje, neverovatno... duda za predsednika!

kakva odbrana ljudi moji, koliko uspeshnih udvajanja, rampi, centri koji istrachavaju kontru... ludilo :D

pred kraj par nekih nerezonskih shuteva tripkovica i teodosica pa faul markovica, ali dobro je, imali smo zalihe za finish...

e da, jebote koliko su im bile pune gace niko nije smeo 1na1 osim kapitena :) ali zamisli sa 20 godina pobedish svetskog prvaka na prvoj tekmi, jebote i upishkio bih se i ukakio, vise puta

fallout_table.gif

prijatno sam iznenadjen :) , em sto nisam znao pola igraca koji su juce igrali za nas ,a i njihova igra je bila na nivou mozda su samo trojke malo zaebavale,mozda smo imali i malo srece posto je gasol promasio dosta slobodnih bacanja,ali ipak svaka cast momcima..posle par godina rasula u nasoj kosarkaskoj repki ,mozemo ocekivati bolje dane od ovih novih

Cuti da ih ne ureknes...

ako pocnu da razmisljaju koliko Adrijana Lima postoji u svetu i sve traze bogate sportiste, sto ce ovi sigurno postati, ode mas` u propas` :)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

gospodin doktor... otac svih oceva... rezultat nije bitan za ovaj komentar... cim sam ga video upao sam u zen fazu...

ovi upuceniji u NBA bi mogli da mi potvrde onu pricu po kojoj da bi bio glavni trener moras minimum 2 godine da budes pomocni i da ih je duda zato iskulirao?

toliko zajebana njuska da mu se divim do imbecilnosti... :)

pricao je zeljko obradovic zasto njega nema u NBA jer se tamo trenerski posao 80%svodi da budes u super odnosu sa najboljim igracem :)

utakmica odlicna odbrana odlicna :) dva debila u reprezentaciji tripko i teodosic :) prvi kao suter ne zna kad treba da sutne drugi kao plej ne zna kad da sutne a odbranu ne igra :) paunic od novih je odigrao najbolje :) svi ostali su bili vise nego ok

Нема  будућности без истине.

da si ne znam ko, kao shto smo videli kod gasola sinoc, ako ne mozesh da pogodish bacanje neupotrebljiv si, kosharka se igra na poene.

Edited by Urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

neko bi pomislio da poredite paunica sa onilom i mutombom.

sve shto je imalo da se kaze rekao mu je ivkovic koji ga je odmah izvukao napolje, a to nije uradio zato shto je sjajan u odbrani.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

cekaj, stani:)

da si ne znam ko, kao shto smo videli kod gasola sinoc, ako ne mozesh da pogodish bacanje neupotrebljiv si, kosharka se igra na poene.

neko bi pomislio da poredite paunica sa onilom i mutombom.

sto da ne porede, pa i o nil i mutombo su ne znam ko:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Stara shkola kosarke, jaka odbrana, dobra tranzicija, slabiji shut za 3 zbog nervoze, dobra komunikacija i pregled terena, svaki igrac zna svoju ulogu, malo konfuzije na kraju shto je i svojstveno mladim ekipama, u svakom slucaju velika pobeda.

Spanci mogu bolje sa Rudijem, mi mozemo bolje, samo da se jos malo opuste, tesko je igrati prvu utakmicu protiv favorita broj jedan.

Sjajan pocetak, samo napred.

nije Duda trener za NBA.

ni bodiroga igrac... ali to je na njihovu stetu, a ne na nasu :P serem im se u 360 sa bacanja :PP

ma jeste onda mora da je tomasevic igrao preko veze :)

\o/

dejan tomasevic kosarkaski pipo inzagi!