G!!! Posted April 22, 2009 Author Report Share Posted April 22, 2009 u klanu moze da bude max 50 clanova, ajde budzite te likove :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 pa da, ful ti je klan, sta sad, da pravimo rur2, 3:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 22, 2009 Author Report Share Posted April 22, 2009 mjok nije full, ali je tu na 75% :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 http://viklajski.mybrute.com/ ovo mi je def main, <3 mechka :D btw, stigao sam do 9og protivnika na turniru, i tu me je oprao lik sa vukom koji sabija, ubio mi je mechku....i btw, ne znam koja fora, danasnji turnir, osvojio lik 5. level? pobedio u finalu lika 60. level, odem na tog sto je osvojio on gubi sve ovako...nema nista...? Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 mjok nije full, ali je tu na 75% :P meni pise da ima 29/50, ali mi pise dole 'this clan is already full' i imam 'join clan', ali to je ono globalno, kad kliknem to, onda mi lista recent napravljene klanove. /me zbunjen. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Evo i ja sam se prijavio u ovaj motjni klan. :) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 nemojte da ubacujete altove u klan Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Prijavio sam se i ja.. nick Tetrakein Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 nemojte da ubacujete altove u klan Pa nemam nealta. :)) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Uuuu ovaj moj je pravi nindza.. otima se http://kadeshibre.mybrute.com/fight/69875938 Samo je malo tupav : ( ne zna kada treba da krade. Pa me zato izgazise dva puta za redom. Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 primite viklajskog :) i pupil me bitches... viklajski.mybrute.com da sam znao da ce ovaj da dobije mechku dao bih mu normalno ime sve mu jebem :D Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 A shto moj podvarak josh nije u klanu??? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Mene prvi put usralo da imam 3 zaredom pobede. Toljaga je 9/10 promasaj, totalno razocarenje. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 24, 2009 Author Report Share Posted April 24, 2009 A shto moj podvarak josh nije u klanu??? jebem li ga nisam ni znao da je tvoj podvarak moguce da sam ga odbio ajd opet danas sam popushio sve tri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 toljaga moze da bude total win ali i fail....desi se da promasim lika 7 puta zaredom jbt.... bic je do jaja skroz...mada i on moze da failuje, pogotovo kad gadja lika bicem a udario ga je jednom -.- mecka + grabulja sabija :D jos kad bih dobio vitality....zjuuuu Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Pishe clan is full iako je 37/50...mozhda rachuna i pending request :/ Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 (edited) smorila me budjava levelovanja, sad spamujem brutove i vrsim selekciju:) znaci, ladno je 'stara sokolova rakija' already taken:) edit: ovo je bolesno, taken je i 'iz zatvora izlazim' i 'idem u london sretnem eminema' i 'radim mu najti najn on me geda' ahahaha Edited April 24, 2009 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 lol :D http://shurikeni-fjufju.mybrute.com/fight/84755825 Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 smorila me budjava levelovanja, sad spamujem brutove i vrsim selekciju:) znaci, ladno je 'stara sokolova rakija' already taken:) edit: ovo je bolesno, taken je i 'iz zatvora izlazim' i 'idem u london sretnem eminema' i 'radim mu najti najn on me geda' ahahaha Mozhda ne mozhesh da imash space u imenu lika, a 'already taken' je jedina poruka za greshku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Mozhda ne mozhesh da imash space u imenu lika, a 'already taken' je jedina poruka za greshku? mozda je ogranichen broj karaktera u imenu a nema drugu pruku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 space moze, imam slavicu iz bajmoka i jos neke u tom fazonu, ali jeste to sa brojem karaktera, sad videh...bedak:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 mozda je ogranichen broj karaktera u imenu a nema drugu pruku Ovo vec jeste, to sam i ja izvalio u momentu...iznervirah se bash Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 naletim na 2x medveda zaredom, prvi me sabije flawless, drugog sabijem flawless :D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 naletim na 2x medveda zaredom, prvi me sabije flawless, drugog sabijem flawless :D Opla? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 naletim na 2x medveda zaredom, prvi me sabije flawless, drugog sabijem flawless :D joj sad sam gledao kakva bolesna fajta, kako user evadeovi :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts