grdja Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Se izvinjavamo, kada je ta Amstel zezancija promocija woteva? Moj google-fu je slab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 It's MINE! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Ju ladno! Imas komp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 jebem ti ovu nesanicu ne znam kako vishe funkcionishem ovako oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Probaj sa fizičkom aktivnošću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Meni je psihijatar rekao da koliko god fizicki bio aktivan, ako te nesto muci, i razmisljas o necemu tebi vaznom, nema pomoci nesanici! Naravno, hemija uvek pomaze. I ne hemija za teru vec neke 'sleeping pills'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Jebiga, ja onda ne bih spavao nikad. Nego imao sam isti problem sa nesanicom kad ništa fizički nisam radio a psihički sam se preforsiravao. I onda legnem uveče i gledam u plafon i ništa. Al kad se izmorim i oznojim ko svinja, zaspim ko beba. Zato samo trčite i dižite terete, ako ništa zdravo je i ovako uopšte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 joj sto volim ovo lepo vreme ne moram da se zabijem u neki kafic, lepo u park, cirkamo Amstel ili tako neko zajebano pivo iako smo klosari, ali imamo komplekse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 (edited) Naravno, hemija uvek pomaze. I ne hemija za teru vec neke 'sleeping pills'. Ja sam nesanicu od zimus poceo da lechim pivom. Jes da ce dodatno da me transformise u totalnog alkoholicara, al sta da radim. Lepo ako mi se ne spava, uz vecernji filmski maraton odvojim 3-4 limenke, i taman me lepo uspavaju. Edited April 9, 2009 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Postao sam ko moj deda. Mogu da zaspim kad hotju i da spavam koliko hotju. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 lol neka devojka iz osnovne mi javlja da hoće da prave okupljanje povodom 10 godina male mature. Jao al ću da se napijem pred ljudima koje nisam video sto godina i videću ih ponovo verovatno nikad (oo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 jao jao, ja sam imao to prosle godine.... epic win je bio Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 fin basket bio...3 sata sad mi smrde noge.jako. idem da se plaknem -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 lol neka devojka iz osnovne mi javlja da hoće da prave okupljanje povodom 10 godina male mature. Jao al ću da se napijem pred ljudima koje nisam video sto godina i videću ih ponovo verovatno nikad (oo) mi to nismo pravili, a trebalo je kao, al naravno organizacija nula...a bas mi se islo na tako nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Beogradski Fantomi su veceras projurili gradom! :) Ziveli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 daj otkaz The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 svaki dan lezem sve kasnije. cirko pivo sa ortakom na klupi, nije mi se islo gajbi, ustajem za manje od 6 sati -_- brate, to sam bio ja! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Jel vi to idete u teretanu jednom u dva meseca? Ne. Nego promena treninga ,pa utiche malo na formu... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Meni je psihijatar rekao da koliko god fizicki bio aktivan, ako te nesto muci, i razmisljas o necemu tebi vaznom, nema pomoci nesanici! Naravno, hemija uvek pomaze. I ne hemija za teru vec neke 'sleeping pills'. eto provalio me daki... jeste al ne bi nikakve pilule ne znam koje valjaju bojim se da se ne komiram i ujutru kad treba na posao da idem Ja sam nesanicu od zimus poceo da lechim pivom. Jes da ce dodatno da me transformise u totalnog alkoholicara, al sta da radim. Lepo ako mi se ne spava, uz vecernji filmski maraton odvojim 3-4 limenke, i taman me lepo uspavaju. to je i meni pomagalo... do pre 2 nedelje oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 daj otkaz hahah,nisi odavno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 (edited) http://www.b92.net/tehnopolis/aktuelno.php...353659&fs=1 Bio neko? :) Opet drndam gitaru umesto da uchim/spavam! ;( Edited April 10, 2009 by jasamnepismen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 eto provalio me daki... jeste al ne bi nikakve pilule ne znam koje valjaju bojim se da se ne komiram i ujutru kad treba na posao da idem Konsultuj se sa lekarom ili poslushaj mene, starog tabletomana xD... Lendormin = win! Posle gutanja ko zna kakvih sranja naleteo sam na Lendormin koji mi je promenio zivot, na bolje xD, sada zapravo mogu da spavam. Takodje lek ne radi na foru da te komira, vetj pomaze (ali veoma efektivno) da lakshe zaspish... takodje nikada nisam imao problema da se probudim ni "mamurluk" kada ustanem posle korishtjenja Lendormina. Preporuka! xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Ako hoćete da budete ko Ćira, pijte taj Lendormin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 kako ne volim kada navijem alarm,on lepo zvoni,a ja ga ugasim tom brzinom da se ni ne secam da je zvonio... :\ sad imam pola sata(umesto 2 sata) da ponovim ovo za kolokvijum,pa palim...KAMAN! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 ali to te ne sprecava da upalis komp i cekiras rur!! to je duh!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts