manager Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 vishe puta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 cak su se jednom i vracali, pa pobegli opet. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 nemoj da pricas :) ne znam zasto, odgledao sam nesto malo prve sezone, ali me nikad nije privlacilo da odgledam dalje :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 meni je ovaj film sve usrao...sve je bilo potpuno jasno, a oni su nasli da dodaju i izmisle nesto novo... :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 nemoj da pricas :) majkemi Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 umri, glupi topiche. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 22 epizoda je trebalo da bude kraj. posle je sranje, bez smisla. dobro sto je umro, ali ostalo (plan iz zenskog zatvora, objasnjenje obicnim rezultatima krvi, itd.) je sranje bez logike. a onaj t-bag je trebalo da bude zavrsi na stolici kao mrtvi deda general, sljam. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 malo se zajebavao... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts