Coyote Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Ja ako hocete mogu poneti loptu za odbojku :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Ja ako hocete mogu poneti loptu za odbojku :D ROFL. Znachi po postovima na Adi, u nedelju, se igra fudbal, kosharka, odbojka, kockice (ili kocke, kako god), lastish, ne ljuti se choveche, monopol,... bitje nekog alkohola iz juznog banata :), gudrovine, tjevapa & stuff. Moze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 jel dolazi dz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Zaboravio si "I sexa ?" Sajro po svemu sudeci ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Zaboravio si "I sexa ?" Nosim kameru. xD jel dolazi dz? Dunno, ali sve jedno dodji - treba neko da nam donosi pivo u hlad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 pff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 ROFL. Znachi po postovima na Adi, u nedelju, se igra fudbal, kosharka, odbojka, kockice (ili kocke, kako god), lastish, ne ljuti se choveche, monopol,... bitje nekog alkohola iz juznog banata :), gudrovine, tjevapa & stuff. Moze! vala onda i neko boćanje bi moglo da padne :) Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 ćiro, i mira može da te bije, budi dobar :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 ćiro, i mira može da te bije, budi dobar :)) Ajoj, na kraju tju ja njoj da donosim pivo, jel? vala onda i neko boćanje bi moglo da padne :) To je vetj previshe hardkor, preskochitjemo taj side side side side side side activity. =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Ajoj, na kraju tju ja njoj da donosim pivo, jel? tjira je u sado-mazo slave fazonu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 predlazem da ekipa za basket bude kili, tjira i vudi! Sto, ne zna se koji je bolji :D ? @topic: jebote, ja sam mislio da ce ove nedelje biti malo nas, kad ono svi se javljaju, donesite i rostilj da bachimo koju kremenadlu i cevap kad smo tamo :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 ja da dodam da sam se cak i osisao zbog rl aktivnosti - izazenje iz kuce, radi dolazenja na rur okupljanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 ja bi doshao, ali nemam kesha da uletim za pivo i jagnjetinu shto ce da se krka tamo :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 lol ja nasao moj stari dunlop reket za tenis,i tri cetiri kutije slazinger lopti! nista,organizujemo 6. zvanicnu rur retardijadu u najrazlicijim sportovima! ja ako ne budem u formi za basket,sa strane,jace,gadjam u vugla(ko nema u vugla,ima u gugla)! ne,ozbiljno donesite bre koje ocete lopte bice nas previse za basket,kolko izvaljujem.ja imam lopti tonu,al su negde u podrumu izpuhane(ukljucujuci i umbro bese loptu(zvanicnu tada za fudbal u uk),koju mi je kum doneo iz barselone kad je pilotirao avionom 96.kako bese,barsa-zvezda 3 : 1,zivkovic dao prvi gol):/mozda neko ima rekete za badminton? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 3, 2009 Author Report Share Posted April 3, 2009 I ko nema pare isto je dobrodošao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 (edited) uuuu ovo se bash zahuktava:)) ne znam da li tju biti u prilici da dodjem, radi loshih ocena, ali je ovo primamljivo:)) A jel ima neka bagra koja se okuplja u blokovima pa idu zajedno na adu ? glupo mi, ne znam kako bih vas prepoznao etc... /edit ~ mislim da imam te rekete za badminton u podrumu... Edited April 3, 2009 by grb1tj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Evo ti ga Kali, drug blokovac. Valjda nece ispaliti kao prosli put :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 a prepoznaces nas tako sto ce nas biti gomila,a bar nekoliko ce nositi rur majice... :) pio ja u subotu ili ne,ustajem i dolazim!!! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Sajro je u fazonu "SAMO DA BUDE SEKSA, ANYTHING GOES!" :D Sretjo, chitash me kao knjigu! *wink* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Ja sam u Akademiji sutra vece, pa su sanse 50-50 da dodjem, zavisi od vise sile. Quote sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 ROFL. Znachi po postovima na Adi, u nedelju, se igra fudbal, kosharka, odbojka, kockice (ili kocke, kako god), lastish, ne ljuti se choveche, monopol,... bitje nekog alkohola iz juznog banata :), gudrovine, tjevapa & stuff. Moze! matori, ne juzni banat, banija!!!! konzumiraj wikipediju, ako te zanima vise... al ne bi tamo napisali da je 90% stanovnistva bilo srpsko pa ne znam... sada sve jebeni bosanci, tj BOSHNJACI!! cak ni sada nema toliko hrvata.. mamu im jebem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Ima nesto na ovom topiku jebem mu oca, evo i ja samo sto se nisam napalio da dodjem, iako ne znam nikoga. :D Ima neko da ide s' Belih Voda, Zarkova? Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 vitja, tj Neo~ ti je paor iz zarkova :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Dovedite i Bakija! Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 I ko nema pare isto je dobrodošao. cisto da se zna,ja sam nezaposleni student,nije da sam pumpara!!1 Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts