kobrica2004 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 e zanima me samo da mi kazete kada su na vecim fakultetima ti ispitni rokovi ? u kom periodu ? Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freenzy Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Januarski, Aprilski, Jun valjda ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 (edited) Kobrica resio da studira :) Aprilski je poceo, i trajace do kraja narednog meseca. A junski pocinje verovatno krajem maja, sve zavisi gde/kako/na kom faksu/etc. Edited March 29, 2009 by WuLa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 KOD KOBRICE NA TURNIS! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 bice vecini polovinom maja jer pomeraju zbog univerzijade valjda. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 da da od polovine maja do polovine juna otprilike.. to se odnosi na junski rok, a za septembarski ne znam. Moguce da ce staviti sredinom avgusta... :D KOBRICE DAJ NAM TURNIS GDE SE ZNA ZREB! :D Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 ako planiras turnir ili odma ili krajem juna :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 29, 2009 Author Report Share Posted March 29, 2009 prosto me zanimaju ti ispitni rokovi , turnir jos nije u mudima ali vredi znati sve informacije . znaci taj junski traje do kraja juna ? Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 do sredine juna, zbog univerzijade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 hm pa da, optrilike je tako :D Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 e,ja imam ispit u petak,jel se to racuna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolence Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Odes tamo i pitas. ............................ Ljudi,manite se zlobe !!! ................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maca! Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Tisina prole ti neznas da pises a kamoli da pitas nekog nesto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Tisina prole ti neznas da pises A ti znaš matori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 phail :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 a zasto u naslovu topica ono drugari stoji pod navodnicima? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Majku mu jebem, pa ovo je mozda najidiotskiji topik ikada. Ali "ti ispitni rokovi". Jebem ti zemlju. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 ahhahahh umro sam EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 ee a raspust? aa da toga nema :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 30, 2009 Author Report Share Posted March 30, 2009 Majku mu jebem, pa ovo je mozda najidiotskiji topik ikada. Ali "ti ispitni rokovi". Jebem ti zemlju. brate ja sam to pitao sa razlogom ,jer ja najavim turnir a neko kaze e brate meni ne odgovara imam ispitni rok tad i sto pravis turir u ispitnom roku !!!! kontas BA ? Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Nadam se da je rešeno pitanje. Da ne širimo dalje flejm, lock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts