MaudDib Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Definitions of underdog: - one at a disadvantage and expected to lose ako tjemo da gledamo samo ovu sezonu vb, miki, ako ne rachunamo jelenu (mada chak i ona), je najmanje ta neka javna lichnost. svu svoju popularnost je stekao iskljuchivo kroz vb, nikakav javan posao za razliku od ostalih nije imao. to je shto se tiche slave, a svi znamo da narod voli da objasni uobrazhenim zvezdama tako shto tje glasati za nekoga iz naroda. shto se tiche ogovaranja to se videlo da je maestralno savladao, a i bio je red posle 3 ucheshtja. fora kod nas je da u prvih 2-3 dana budesh ukljuchen u celu spiku sa celom ekipom. onda u jednom trenutku izvadish kurac i iznapushavash sve, al shto prizemnije mozhesh. onda ostatak velikog brata tjutish dok te svi pune. mislim nije miki to izmislio (neshto slichno je primenio i ivan), tako vetj pishe u onom kako_pobediti_u_vb.pdf. kad pogledash ima i logike, jer se svi iza malih ekrana sazhale shto je tako nepravedna pljuvachina i ogovaranje, pa podrzhe slabijeg, usamljenog rejndzera. chista psihologija, a vidi se da miki ume dobro da prochita koga shta boli. a shto se tiche tuzhne priche i mikija, pa tu mogu da nanizhem celu stranu. pametan, ali nesvatjen. zaljubljen, ali odbijen. kockar, al nema sretje. 2x uchestvovanja u vb, a nije uzeo pare. u VIP-VB, a on najmanji honorar .. itd itd. to je jedan od razloga zashto me privlachi vb kao show, mozhesh toliko da dobijesh insajt u ljudsku psihu bez interakcije i posledica :] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 a realno sad su se sjebali sa 2x vip zaredom, vishe im se ne isplati da prave VB sa obicnom rajom niko nece gledati Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 ok, pošto se totalno ne slažemo, bolje da batalimo :) u sledećem regularnom velikom bratu navijam za gruju i stanka, oni su kockari, al nemaju sreće, znači imaju šanse za pobedu :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts