markotod91 Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Opet nema RHH :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Proletje je stiglo svima je do jaja ? Pokidala mi se sajberija. Glupi ajsmet. I izmislio sam glup izgovor da ne odem da pomognem devojci oko prerasporedjivanja rasporeda u sobi. Bash sam stoka. Al bar tje trenerka da mi ostane chista neko vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 20, 2009 Author Report Share Posted March 20, 2009 Obarao sam ruke s Boletom i dobio me XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 bole je jak decko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 20, 2009 Author Report Share Posted March 20, 2009 Ma jes kurac, nego sam ja premoren od teretane i bole me podlaktice i zglobovi, može sad da me prebije i dete :) Al dobro, bar je lep! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 uf uf,dobar dan za sad... idem da jedem,mozda malo samo da dremnem(mada ne verujem da cu imati vremena),pa dalje na dnevne/nocne aktivnosti :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 živote skote, vudu i bole su obarali ruke a ja nisam bio :((((((((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 20, 2009 Author Report Share Posted March 20, 2009 Zajeban je deda, nema on trijes godina džabe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 hahaha to me je podsetilo na ono obaranje ruku u eksluzivu migsha, rambo i ja :)) koja je to koma bila :D trebao bih da se konachno iscimam da spremim taj has, samo bleja :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 al sam se najeo belog i crnog luka :D:D sad je pravi trenutak da saznam ko mi je pravi prijatelj :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 hahaha to me je podsetilo na ono obaranje ruku u eksluzivu migsha, rambo i ja :)) koja je to koma bila :D trebao bih da se konachno iscimam da spremim taj has, samo bleja :) Ko je dobio, Rambo :D? /flex Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 pun mi je kurac ove godine, a ni prva 1/4 jos nije prosla kako treba... fail do faila, do faila pored faila... blah, odo da se igram nesto. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Jao petak, jao jao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 osecam se kao kurac spavao sam skoro ceo dan ujutru se budim u 4:30 idem da cekam karte -.- -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 omg moram sutra na fax curses... sto je najgore tek sam sad provalio isto :( Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 nemoj krule, jos si mlad! btw, vec nedelju dana se suzdravam da otvorim onu flasu viskija...sledece nedelje posle ispita cu se prekinuti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Smor :S mrzi me da izadjem iz kuce :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 idem da se spremam, idem u neki fensi klub :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Haha, inferno! Ivane_, nije fora, takvi kvalitetni ljudi kao Inferno i ja moraju da imaju "Group: Banned"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 sijam! :) ma tako mi nazivamo....klub... :)) ne znam drugi naziv :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 KAKAV JE ONO OGAVNI GIEB JEWGOLDS PODFORUM, KOCKA JE GREH, DZIHAD NA VAS, JEVREJI! UA PRODAJA! UAAA! Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 20, 2009 Author Report Share Posted March 20, 2009 E WULFI, SEKS PRE BRAKA JE ISTO GREH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 E WULFI, SEKS PRE BRAKA JE ISTO GREH! SAMO ZA ZENE! DZIIIIIIIHAAAAAAAD! Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 A sad znam zasto nismo dobili poker podforum kad smo trazili, cekao laki da uleti neka firma sa kesom, iskusno iskusno! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 znaci ladno, prodali su hardcore:( btw, srbi su najpametniji narod na svetu! http://forum.playfish.com/showthread.php?t=501801 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts