sevaj Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 duvaj ga bajo bravo enitity svaka cast ! NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 entiti gg :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Svaka cast Makedonci! GG svima kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 koliko njih je isevalo pricu da imaju cit i da su onlajneri a likovi objasnili .. samo sam citao komentare onih koji su izgubili od njih :) gg ent , gl @ Rusija ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Da, ja sam prvi rekao da su onlajneri, kao i vecina vas koja se sad proserava. Pogresio sam i drago mi je sto sam pogresio =), bas dobro igraju likovi, klasa za sve nas. Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Da, ja sam prvi rekao da su onlajneri, kao i vecina vas koja se sad proserava. Pogresio sam i drago mi je sto sam pogresio =), bas dobro igraju likovi, klasa za sve nas. ne priznajem :) polu finale protiv nw-a sam sedeo iza njih i recicu vam 1 samo svima vama koji nastavljate da igrate cs sa novom ili starom ekipom to kakav je neko igrac po imenu da li je to ime zvucno ili ne da li taj neko igra cs kao 1g ili je pocetnike nema nikakve vezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , TEAM PLAY objasnili dechaci stvarno , sve mi je bilo jasno sve pobede al da dobiju SimpleX koji igra milion godina e to nije al dobro opet svaka CAST GORANU KARANU :) hahaha TJ KALANU STRASNI SU :) KGG VAM SE NIKAD NECE SAGNUTI :) ZAPAMTI :) Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Ko priznaje, pola mu se dodaje .. kobrica 1dini dobio makedonce, sad moze sve da vas turira .. sagnite se po jogurt :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Ko priznaje, pola mu se dodaje .. kobrica 1dini dobio makedonce, sad moze sve da vas turira .. sagnite se po jogurt :P a ne ja sam izgubio u grupi necu da pominjem od koga i kako al to je nasa stvar ipak retardirani smo sta smo prodali :) jbg a da nije bilo tako mogli smo da okrenemo ceo tok turnira a i posle je mogao da se okrene nego nismo hteli da pravimo namestaljke :) KGG - White Filed 14-16 = - 2 KGG KGG - Entity 16-12 = + 4KGG Entity - 4GL 15-15 = 0 Entity - White filed - 16 - 10 = + 6 Entity 4GL - White Filed - 16 - 6 = +10 4gl.kgb 4Gl - KGG = 14-16 + 2kgg 1.KGG 2.4GL.KGB al bi bilo aka namestaljka :) Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 oo rspct za ovo !! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 (edited) oo rspct za ovo !! ... da se to desilo moje skromno misljenje je da bi se u finalu nasli glorija i eu4ia jer bi glorija bila na onoj 2 strani zreba :) Edited March 2, 2009 by kobricaaa Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
team.cA > RaGe Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Ma sta entity , onlajnashi obicni citerski ... nemate pojma ! gg bre momci , dzoko pedercino pojebi nesto u toj rusiji ! gg ! :) arcade rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Ma sta entity , onlajnashi obicni citerski ... nemate pojma ! gg bre momci , dzoko pedercino pojebi nesto u toj rusiji ! gg ! :) ja sta sam rekao stojim iza toga , nikad rekao nisam da su chiteri samo da su sumljivi kad igraju online , a da su onlineri objasnio sam im i ja i moji puleni dobar dan srecan rad !!! Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 hmm.. pa da.. al` dobro.. mozda je bolje sto nije bilo tako .. nego kobro, da dovedes eCipu u ks na sledeci tur . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 hmm.. pa da.. al` dobro.. mozda je bolje sto nije bilo tako .. nego kobro, da dovedes eCipu u ks na sledeci tur . . . a ne brate moj ja u krusevac vise ne ulazim u zivotu posle onoga , svaka cast vama i Vlajketu i ukiju a znas na koga mislim i sta o njima mislim :) videcemo se negde na 2 mestu brate evo u trsteniku sad ako dolazite Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 jbg. nisam ispratio event do kraja... hmm.. nemamo kesh za ts.. jbg. 2. prilikom, tipa Nish .. gl u tsu ... aj` da ne spamujemo ovde vise .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramb0 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 svaka cast ENITITY -ju odlicna igra u finalu iako sam navijao za eu4iu :) odlicno su igrali i oni ali.... G G srecno u Rusiji !! :D Niksic Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 jel live momci -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 dajte demoe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 lesko seci djoku :P seci seci seci staratatararata :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 poz momci jel live?? We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
5holaja Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 (edited) 4 bogi, on treba da ide u moskvu, i on sam zna sto :D hahahaha Edited March 2, 2009 by improvision-sho SJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 (edited) Jel sam rekao da entity osvaja na pocetku jos? icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif GL IN MOSCOW, rdn n1, bravo i za ostale kalan, almighty.... GL HF Mogao bi i hemoroide malo da im polizes a ? Edited March 2, 2009 by enzo kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Da, ja sam prvi rekao da su onlajneri, kao i vecina vas koja se sad proserava. Pogresio sam i drago mi je sto sam pogresio =), bas dobro igraju likovi, klasa za sve nas. bratic, drzi ovo download za to "klasa za sve nas " :) http://files.filefront.com/13396870 Nakon te mape, 3p u MKD,izasli ljudi.. Razlog: trojici nestala struja,puko net, baba se zeni, medved silov'o bukvu itd.. ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dev1ll Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 bratic, drzi ovo download za to "klasa za sve nas " :) http://files.filefront.com/13396870 Nakon te mape, 3p u MKD,izasli ljudi.. Razlog: trojici nestala struja,puko net, baba se zeni, medved silov'o bukvu itd.. hahaha na 6:5 helius bacio bug flash na B :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts