Jump to content

RUSH! 47 izasao!

Recommended Posts

Sajt:

RUSH! ezine

Sadržaj

Download:

DialUp verzija: RUSH47dialup - 5,5 MB

Lite verzija: RUSH46lite - 43 MB

rush47.jpg

Hvala na čestitkama. Ušli smo u petu godinu postojanja ili bi neko rekao od rođenja. A šta je rođenje do dan kada smo izašli iz utrobe, međutim tu treba uračunati i začeće koje se u ovom slučaju desilo negde u 2002. godini. Još nije utvrđeno kada se tačno zbio taj događaj što ne znači da se ne zna ko je otac. To je važno znati jer RUSH! nije kopile i ko god da vam kaže drugačije je lažov i licemer!

Dakle, u ovom broju imamo totalni hit, odnosno, populano nazvani "podkast", a ja bih prosto rekao audio intervju sa našom perspektivnom rok grupom ŽeneKese. Očekujem burne reakcije!

Naravno, tu su sve ostale rubrike, čak smo počeli i nekoliko kolumni koje će se nastaviti u narednim brojevima. Obratio bih vam specijalnu pažnju na trenutnu situaciju u autoindustrijama Amerike i Srbije, jer su sličnosti zanimljive, išao bih dotle da kažem da naša pozicija ima bolju perspektivu. To šta bih ja rekao ne mora da bude relevantno i verovatno nije, ali razumite samoutehu (autoutehu).

U suštini kriza utiče i na nas, ali u pozitivnom smislu tako što shvatamo da moramo da se menjamo. Počeli smo da radimo na dizajnu (da, odustali smo od onog koji smo skoro priveli kraju), odlučivši da nismo dovoljno seksi i urbani. U svakom slučaju: Napred pop kulturo!!!

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Laki preporuchio bih ti kod tekstova o filmu malo manje otvarash prichu,a malo vishe da prikazujesh esenciju filma, Nenadov opis Grand Torina mi se svidjao recimo.

Sad idem dalje :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

ja još uvek nisam pogledao novi raš, ali sam odslušao intervju sa ženama kesama, pa bih kazo reč dve tri.

prvo, super je ideja da se rade intervjui na ovi način. možda jednoga dana raš preraste u radio raš, ukoliko takav već ne postoji u raškoj.

sam intervju mi se dopada. nisam mnogo saznao o bendu, ali je bilo tu nekih anegdotica i po koja mudrolija našeg vrlog voditelja. totalno seksi, ali onako gej sexi, preurbano, u fazonu zabole nas klinac mi smo dosli da se iskuliramo.

posebna vrednost ovoga intervjua su uvodni i odjavni bitboks, koji su svima pokazali da to i nije tako teško. takođe, i završna reč našeg voditelja koji je zvučao kao da su ova dvojica skinula gaće a on se našao na slatkim mukama :)

i na kraju, srešćemo se tamo negde među zvezdama...