ProperFuck Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Odnosno jel moguce na rapidsheru sa premiumom da se skida vise fajlova istovremeno sa razlicitih ip adresa ? Ili ako ne moze mozda se vise isplati onaj news samo ne znam kako se to uplacuje kod nas ... jel zna neko nesto o ovome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Ne moze da skida vise ljudi sa razlicitih ip adresa bar koliko ja znam, doduse moze da koristi vise ljudi jer niko ne skida 24/7 i retko kad se potrefi ako 3-4 coveka dele nalog da skidaju u isto vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 moze sve dok te ne provale, a onda ti banuju account. U User Agreementu ti pise da ne smes ni sa kim da delis account. u praksi ako ne downloaduju 2 coveka sa razlicitih IP adresa u isto vreme nece ti banovati acc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 http://www.newshosting.com/en/index.php? - odes ovde i sve u vezi newza ce ti se kasti :) za search se uglavnom koristi http://v3.newzbin.com/ koji se takodje placa, ali nesto bas sitno. ima i besplatnih, ali ovde je sve lepo sortirano, ljudi ostavljaju komentare itd. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Ako vas vishe (3-4) downloaduje istovremeno, prvo ti promene pass i na mail dobijesh neshto tipa "moguce je da vam je account uhakovan i mi smo iz predostrozhnosti promenili pass", a posle koliko vremena banuju ako se to nastavi, stvarno ne znam. Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProperFuck Posted February 11, 2009 Author Report Share Posted February 11, 2009 ma ovo bi delili samo nas dvojica... a kako oni to kontrolisu, jel odma provale ako se slucajno pogodi da nesto stavimo istovremeno il malo kuliraju pa onda sjebu ili samo periodicno proveravaju dal u tom trenutku neki akaunt skida sa razl ip adresa ili sta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Vec godinu dana delim sa ortakom, nista se nije desilo. Skidamo u totalno random periodima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freenzy Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Takodje nas desetak koristimo 1 acc vec godinu dana i sve je ok :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 sa druge strane moji ortaci su banovani pre 6 meseci jer su istovremeno dloadovali sa istog naloga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 zar nema 2.5gb limit dnevni na tom sranju? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProperFuck Posted February 12, 2009 Author Report Share Posted February 12, 2009 (edited) sa druge strane moji ortaci su banovani pre 6 meseci jer su istovremeno dloadovali sa istog naloga. dvojica il vise njih ? i kolko su dugo korisitili isti akaunt ? kolko ja vidim ovde se ne isplati da se uzima na vise 3 meseca ili eventualno 6 ... ako uzmemo vise moze da se desi da nas banuju odma i propadne nam skoro sve Edited February 12, 2009 by ProperFuck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 trojica, s tim da su bar 1-2 meseca koristili pre nego shto su banana. ja sam peglao sa kolegama simultano dl sa istog naloga, ali poshto imamo isti ip prema svetu nismo imali problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 pa zar je moguce da je mnogo 6 evra mesecno da date za odvojene naloge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 sto bi davali smrdljivom zapadu :D pare ako ne moramo !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts