Jump to content

Kucista i tihi ventilatori

fatboy

Recommended Posts

Trazim po gradu CoolerMaster Centurion kucista i izbor je vise nego bijedan...

Takodje trazim ventilatore koje bih dodatno ubacio u kuciste na poklopcu sa strane i na prednjoj masci iznutra da uvlache vazduh

ali po mogucstvu neke TIHE kulere da mi posle 2 meseca ne explodira mozak dok sedim za kompom...

Ako znate gde mogu da nadjem prvi ili drugi item, bacite ovde neki hint...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

uzeo sam cooler master kuciste neko crno, bash je solidno, bolje nego sto sam ocekivao...

sad jos samo da izjurim kuler za CPU i 2 dodatna in-case kulera za bolju promaju u case-u...

igre ionako valjda igraš sa slušalicama pa ti je svejedno. meni je bitno da se ne dere dok slušam muziku i prdim po netu il dok gledam film :)

nego, izgleda da mi je propevao onaj veliki ventilator na napajanju, onaj baš onako ogroman što sa donje strane uvlači vazduh. je l ima tih kod kuler mastera?

ima valjda, vidi u NOVA computers, imaju fin izbor ventova...

btw, ja sam izjurio za svoj OC CPU ovaj vent danas:

1203699041112.jpg

Xigmatek Red Scorpion mu je naziv i staje oko 3500din pa ako volite da se zezate sa overklokovanjem ovo je pristojna ponuda bash...

videcemo za vikend kakvi su prvi rezultati.....

Edited by fatboy

LADNO me licimur kurva i ubica, onaj lik iz nova computersa prodao ko kurvu od 3 dolara jbt... juce krenem po taj kuler kad ce on meni JAO PRODAO SAM GA HEHE SLUCAJNO PRE POLA SATA, JEDINI JE BO NEMA VISHE... Jos sam se 2 puta cuo s njim pre podne i reko mu da cu ga uzeti sigurno posle sljake.. Jebeni prokleti govnarko, trebalo je da mu polijem radnju benzinom i zapalim ih sve tamo...

Now searchin for a new cooler...........................

Edited by fatboy

Ladno neko video ovde i pozurio da kupi :). Takodje imam problem samo sa grafickom i njenim dranjem, jel postoji neka solucija da isto hladi a da se manje dere? Neka modifikacija ili dodatak? U pitanju je 4870. Naravno dere se samo u igrama i graficki intezivnim aplikacijama, sve ostalo je tiha.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

ajte ljudi dajte neki hint, gde da izjurim sad cooler za CPU da mogu da OC procesor konacno...

gledao sam u Desku onaj V8 ili kako vec.... nije losh al deluje mi nekako suvishe kichasto

a protok vazduha mu i nije bash neki jbg... gde jos mogu da pogledam?