Jump to content

workstation laptop

Therion

Recommended Posts

hp, dell, lenovo.

Obrati paznju sta ti je vazno (ekran, ram, mozda grafika) veliki je izbor.

Mada kapiram da ce na kraju da padne nabudzeni MSI :)

Inace neki dan je kolega kupio MSI za kucu, sad sam video sta znaci losa izrada. Jebes tribale iscrtane po laptopu ako je tastatura plac majke bozije kao i touchpad....

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

pa pazi, mnogo mi je tesko raditi u ovim programima na malom ekranu, meni samo treba da ga mogu raspakovati na faxu i cepati, a sad kako cu ga do tamo dogurati, kao i dosad :D ovaj moj ima 5 kila, nakon kilometar pocinjes da ga osetis vec :) A jbg, daj neki predlog pa da vidim bas, nisam bas nalazio mnogo jacih konf od ovog, mimo ram-a, al to se nadogradi samo ne... .Vazna mi je cache memorija, ovaj ima 6mb navodno... i graficka, a pise da je workstation tako da bi trebala da bude ta klasa koju trazim

pa ako planiras uvek da radis na faxu onda dobro...meni je logicnije da radis kuci na kompu u koji si ulozio duplo manje kesa, a jaci je od tog laptopa, a da na nekom krsu nosis to na fax da pokazujes.

ako to nije slucaj, sa ovim laptopom ces biti zadovoljan :)

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Pa da, fazon je sto su vezbe duge i cesto moras puno da stignes na njima da uradis da bi kuci imao vremena za nesto drugo jbg, a kad mi sece i zabija to je smrt, imam dobar desktop al kazem... mnogo vremena sam na faxu pa moram to da iskoristim maximalno...

@ zerbah

Sto jes jes, al radje cu pljunuti vise para nego zavrsiti ko lesh da ne spavam nocima zbog rendera i sranja, na sta lici pola ljudi sa faxa, posebno ovi sto rucno rade projekte... jbt, dodje ispitni rok sve ribe obrkate u pm :D

edit: dvaput postovao

Edited by Therion

Huh... jel sam ja postovao ovde?

LM, nema laptopa koji moze da zameni desktop (barem ne taj desktop koji meni treba). A rad na laptopu na fax-u je po meni gubljenje vremena, jer na fax-u necesh moci normalno da radish i opet cesh sve raditi kuci, tako da je bolje ipak kupiti desktop i sachuvati pare. Shto se tiche uchenja i rada istovremeno, nobody said it's gonna be easy...

А в чем сила, брат?

laptop je uvek najveće bacanje para

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi