TheJack Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 (edited) Neki ljudi veruju u isusa, neki veruju u muhameda, neki veruju u budu, neki pak ne veruju ni u sta... JA VERUJEM U ANGUS YOUNGA!!!!!!!!!!!!!1 JEBENI RISPEKT ZA JEBENENOG BOGA SEKSA DROGE I ROK N ROLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SVI ONI KOJI SU SVOJEVREMENO ZALILI KAD SU VIDELI KONCERT BILLIJA NA KOJI NISU OTISLI... BILI JE MALO DETE ZA OVE DZINOVE ROCKAAAAAAAAAAAA da se sklonimo malo sa muzike na trenutak i da obratimo paznju samo na performans... uvodna spica... FUCK YEAH FUCK FUCK UFCK FUCK FUCK motherfucking rock n roll train kad se ukrcao u stanicu je objkasnio konfete koje su prekrile nebo tako da je izgledalo kao da je nebo bele boje... topovi I JEBENA ROZIE!!!!!!!!!!!! JEBENA ROZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII i kad je skinuo pantalne i okrenuo dupe svima a na cegama pise AC/DC... ma tjao mozgu... znaci tjao.. drago mi je sto sam bio trezan drago mi je sto sam bio neki kazu da je puno 5500 za tu kartu... MALO JE I 50000 I NA KRAJU SAM NA FORU ULETEO U FAN JEBENI PIIIIIIT AAAAAAAAAAAAAAAAAAA +jebenih 1, hteo sam isti post da napisem. Vidi se da su matorci profesionalci. A onaj angus, zivi za onu jebenu gitaru, jebeni bog. lol, i ja sam uleteo na pederluk u fan pit. edit:ali ona mala iz slovenije, omnomnomnom. Edited May 27, 2009 by TheJack Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 org je bila takva da sam mogao bez problema da sednem i tamo gde su kove 8 soma, al koji je to cert sa tribine:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Pa da, redari/sekjuriti sta god, i nisu bili nesto aktivni. Mada, ono, nema svaki klosar minimum 4-5soma za kartu, pa su racunali da nece biti sranja. Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 лол Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 27, 2009 Author Report Share Posted May 27, 2009 </SviKoncerti> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Da je valjalo bas, valjalo je bas. Da je bilo bar za nijansu ubitacnije na Stonsima, bilo je. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 stonsi su gej :D jbg bash je bilo izuvanje, mozda i zbog toga sto sam bio u fanpitu lol na par metara od bine sjajno sjajno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 LOL PLATIO SI FANPIT A SVI USLI ZA DZABE U ISTI LOL Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 NIKO NIJE REKAO DA ON NIJE USAO ZA DZABE! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 ja ne znam, kupio sam kartu za 5.5k usao sam u fan pit gde su svi bili sa narukvicama, malo nas cimali i na kraju usli... koliko je trebala da bude karta onda za te narukvice sta li vec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 28, 2009 Author Report Share Posted May 28, 2009 ma pustali su na pocetku brdo ljudi i bez 5.5k karata. (bar u onaj levi aka fan club) i ne kapiram sto su nas smarali jedno 20 min da ne mozemo da udjemo i ako smo imali 5.5k karte.... a kapiram da su pustali i kasnije ljude bez fan pit karata unutra jer je pred pocetak samog nastupa oko 21h bilo jos dosta mesta u pitu a kasnije je bilo krcato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 da, a tamo svi ulaze na kartu. l o l misl'o sam na sekjuriti unutar stadiona, pre ulaza su normalno pretresivali itd. A za ovaj fan pit/club je izgleda bila fora da ako dodjes mega ranije da ti daju narukvicu pa mozes da se vracas kad 'ces, naravno ako imas 5.5k karte. Kako god bilo, matorci su pojasnili. Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts