Coyote Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Puca mi igra kada dignem detalje, ne secka niti ima pad u fps-u ali jednostavno kada podignem sve kada krene rulja + explozija onda samo pukne igra i baci me na desktop.. Predpostavljam da je do Viste 64bit, jer ortaku na XP-u blokira(ne pukne igra) u istim situacijama,nekad nastavi ,nekad ne.. Uglavnom ako neko ima slican problem + reshenje neka javi.. Ne puca recimo kad spustim grafiku ali opet,glupo mi da igram sa medium detaljima kada igra identichno radi na high ,medium i low.. bzvz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Ne znam da li mislimo na istu igru :) , ali ja igram Left 4 Dead na Visti 64 i radi savrsheno. Pomoglo bi da znamo da li imash najnovije drajvere, koju grafichku imash itd... :) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 28, 2009 Author Report Share Posted January 28, 2009 (edited) Dead * ista je ,ja sam pogresio u naslovu :< L4D ,pa imam najnovije drajvere Gainward 8800GT 512 Golden Sample Intel Core2Duo E6750 (2.6Ghz) 2GB geil itd.. Edited January 28, 2009 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Bah, kad igra ne radi na NVidiji, onda ne valja Windows, a kad ne radi na ATI-ju, onda ne valja kartica/drajver :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Evo promenio sam naslov, barem toliko da pomognem jer ne bih znao zasto puca ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Hmm i meni se retko kad desavalo da mi pukne , i kada mi pukne ne izbaci u win nego ceo komp blokira , ne znam za problem imas dobar komp ne bi trebalo da ti puca , inace igra je brutala jel igra jos neko ovde? :p Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 28, 2009 Author Report Share Posted January 28, 2009 (edited) Igram je na Gareni :) mag0_de_0z mi je nick 22lvl sam trenutno.. Al puca i u Single Playeru mislim..smor mi je jer obicno ja hostujem i onda strepim da mi ne pukne igra jer je moguce da se to desi pri svakom napalmu u najezdi horde :< Lucky hvala na pomoci :))) Edited January 28, 2009 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 28, 2009 Author Report Share Posted January 28, 2009 Da javim da sam uspeo da resim problem ,tj patch 1.0.0.9 je reshio problem,sada igram na full fullova i sve glatko radi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts