Jump to content

office word 2003

domiNus

Recommended Posts

Sto bi ga banovao? Pa zar ne postoji zato forumi, da se ne bi ljudi smarali po googlu? A i nisam znao da trosimo "internet prostor" sa ovakvim topicima.

ono sto sam ja hteo da kazem jeste da je BEZOBRAZNO pitati nekog nesto JER TE MRZI da izguglas, a slozicemo se, ovo pitanje je guglabilno...samo treba da ukuca mathtype i to je to. znaci prvo se sam iscimas, pa ako ne mozes da izguglas jer je tesko formulisati pitanje ili jednostavno ne znas ni sta da searchujes (sto ovde nije slucaj) onda pitas, a ne da trosis tudje vreme jer si lenj.

zato bih ga banovo

... jer voodoo > googole...

jeste voodoo>google, ali ono...imam i ja 429 pitanja nedeljno, pa vudua iscimam svega 3 puta ^_^

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

realno, vudu je kralj, jer od kad on obitava na forumu, mene mnogo manje smaraju na ircu [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Pa pazi, naravno da prvo guglam, ali za ovo sam jednostavno pomislio da cu dobiti pravi odgovor ovde. Eto, uputishe me ljudi, i predlozhishe Mathtype, e posle sam malo preterao, iako sam u isto vreme pronashao odgovor google-a.

sve u svemu, ovo sigurno nije bilo glupo pitanje, ponovicu, kakvih sam se nagledao ovde, a i naravno

softiq5.jpg