Pajser Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Jel ima neki info za Touch 2G kada ce/da li ce biti jailbreaka? Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 3, 2009 Author Report Share Posted January 3, 2009 prati ovde http://blog.iphone-dev.org/ ako neko izda unlock za novi touch to ce biti oni Gz m8 :) fala fala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 nema jos unlocka za 3G... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 3, 2009 Author Report Share Posted January 3, 2009 mislis za touch? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 (edited) ne mislio sam za fon, skrnavi unlocker su okacili.... al vidim sad upravo 0.95 izashao... cekamo alphu a do tada kako kome uspe :) Edited January 4, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 6, 2009 Author Report Share Posted January 6, 2009 pa jeste skrnav, bilo je malo cimanja, al na kraju sam uspeo da otkljucam oba komada koja sam pokusao, tako da ne mogu da se zalim likovi iz dev teama su carevi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 da, otkljucati i nije cim... ali posle toga nastaju problemi AKO si jedan od onih koji menjaju SIM kartice cesto... anyway, V1.0 ce reshiti i to... jos mesec ili dva... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 6, 2009 Author Report Share Posted January 6, 2009 e tu ima istine :) meni je recimo bio problem sa MTS karticom nakon reseta telefona odbija da radi. Onda moram da ubacim Telenor karticu, onda se telefon "otkljuca", pa onda vratim MTS ... zbunjivo mnogo mada jednom kad je telefon "otkljucan" dok je upaljen mozes da menjas kartice kolko hoces, trebalo bi da radi. Problem je samo nakon gasenja / restarta meni bio, ali realno nemam ni potrebe za restartom sad kad sam instalirao sva cuda koja su mi trebala, samo pazim da nikad baterija ne umre skroz i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Ja sam na 0.94, resetovao sam danas jednom i sacekao minut, izvadio karticu, sacekao jos minut vratio je unutra i odmah je proradilo. A pre reseta je radio bez ijednog problema otkad sam ga oktljucao posle nove god Ono sto je po meni najbitnije je da se pre reseta iskljuci wifi 3g edge itd I da se ceka po minut, mada su kao rekli da su to resili, ali izgleda nisu :D Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 6, 2009 Author Report Share Posted January 6, 2009 na MTS si? koja kartica? Moja je jedna od novijih (064 4...) i ima sve one "napredne menije" i ostale gluposti u SIMu, pa se zbog toga baguje izgleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 MTS prepaid. Ima i moja menije. Zamenio sam staru pre tipa 3 meseca. Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 unlocker 0.96 rula! sve sam radi a mrezha je stabilna i u fulu! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 13, 2009 Author Report Share Posted January 13, 2009 jel uspeo neko na mts da promeni da ne pise gore "YUG 03" nego da zapravo stoji mts? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 ^Ja sam mislio da je to do SIMa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 ima li tih iphona jos uvek...mrzi me da citam celu temu vidim da je otisla u off... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 13, 2009 Author Report Share Posted January 13, 2009 ^Ja sam mislio da je to do SIMa... ma nije, mozes navodno da stavis sta god hoces da ti pise, evo uputstva http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=48683 ali nisam uspeo nista osim da mi u About pise tekst koji ja hocu modsi, ajd splitujte ovo pls, ima korisnih informacija za sve (buduce) vlasnike iPhone-ova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Nisam modus, ali valjda mogu da pomognem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 mozete da skinete i ubacite mali logo mobilnog operatera na koje ste... imate po netu tutoriale pa proverite..... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 15, 2009 Author Report Share Posted January 15, 2009 pa ima tutorijala, okacio ja link 3 posta iznad, al to ne radi ... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 don`t be a lazy noob, TRY HARDER !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 1, 2009 Author Report Share Posted July 1, 2009 Jel izasao pwnage tool 3.0 za win? Redsnow je koliko se secam za otkljucavanje 2g al me mrzi da radim stim posto su neki imali problema cekam pwnage :) elem, ultrasn0w radi otkljucavanje 3G 3.0 telefona bez problema kao sto i ljudi na http://www.poorlad.com/iCommunity lepo kazu a mozes i ovde da pogledas http://thebigboss.org/ u svakom slucaju ja svoj 3G juce updatovah na 3.0. Proces se svodi na sledece: 0) backupuješ kontakte/poruke/slike/ostalo, za svaki slučaj 1) downloadujes novi firmware (na primer sa iCommunity linka gore) i stavis ga u : C:\Documents and Settings\<user>\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates\ u WinXP. U Visti je negde u Users diru verovatno 2) pokrenes iTunes i updatujes iPhone firmware na 3.0 regularno 3) skines redsn0w, pokreneš i pratiš uputstva sa ekrana (idiot-proof). Napomena da instaliraš samo Cydia (moja preporuka) ili Installer. Nikako oba. ako je u pitanju iPhone 2G, završio si, ako je 3G, odradiš i: 4) pogledaš ovo http://blog.iphone-dev.org/post/128573459/ultras-now i pratiš uputstva od koraka broj 3. (idiot-proof opet) ovim procesom najverovatnije gubiš sve non-AppStore aplikacije sa telefona, ali to će ti se desiti i sa Pwnage Tool ili šta god drugo koristio. Sve te aplikacije naravno možeš ponovo da instaliraš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Kako je do jaja, njih trojica jedini imaju iPhone na celom forumu, i sad serendaju izmedju sebe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 1, 2009 Author Report Share Posted July 1, 2009 ELITA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 9, 2013 Author Report Share Posted June 9, 2013 help plox! iPhone 4S, factory unlocked, hocu da instaliram 6.1.2 iOS, skinuo sam ipsw ali iTunes javlja error 3194 kad pokusavam taj fajl da mu poturim. Pokusavao sam da menjam hosts file i pokusavao iz safe moda ali isto opet iTunes nudi 6.1.3 ali za njega jailbreak naravno jos ne postoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 (edited) help plox! iPhone 4S, factory unlocked, hocu da instaliram 6.1.2 iOS, skinuo sam ipsw ali iTunes javlja error 3194 kad pokusavam taj fajl da mu poturim. Pokusavao sam da menjam hosts file i pokusavao iz safe moda ali isto opet iTunes nudi 6.1.3 ali za njega jailbreak naravno jos ne postoji Ja bas htedoh sad da uradim jailbreak, isto imam factory unlocked 4s i nesto sam gledao ovaj kao tool jailbreakuje to: http://silv3rwind.com/ Nisam probao niti sam se raspitao ali vredi pogledati :) Upravo naletih na http://www.essentialmac.co.uk/uncategorized/silverwind-ios-6-1-4-jailbreak-is-fake/ tako da izgleda da je fake :S Edited June 9, 2013 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts