voodoo_ Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Ja bih samo rekao da Lordi nema nikakvu publiku ovde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 brave kakvi talasi o cemu ti pricas.ti si upravo stavio = izmedju blek metal imidza i slipknot or kiss or alice cooper imidza...o cemu mi pricamo ovde.I da,spodobe djavoli i sl svakako mogu biti fazon rok muzike,osim ako ti se poznavanje te vrste muzike ne zavrsava sa bon dzovijem i ne znam...niklbekom :) ps.daleko od toga da je bon dzovi los :D Ne slipknot je slipknot...oni ne furaj zombi spodobe iz mraka nego psihotichne spodobe iz pandemoniuma. Kiss je deda kao i Alice Cooper i eonima su daleko od zombi spodobe iz mraka fazona. Pa nadji mi jedan bend koji fura isti fazon kao Lordi a da ne sviraju Black/Death/Grind itd. Ja bih samo rekao da Lordi nema nikakvu publiku ovde :) I concure. Mada ko shto rekoh, natjitje se 800 budala. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 (edited) poenta je da blek metal nisu spodobe iz mraka nego corpse paint,krv,zaklane zivotinje,satanizam,losa muzika (uglavnom:) itd... Edited January 15, 2009 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 (edited) poenta je da blek metal nisu spodobe iz mraka nego corpse paint,krv,zaklane zivotinje,satanizam,losa muzika (uglavnom:) itd... pa ne, brb. Edited January 15, 2009 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 (edited) 1982 ili 1984,kako kome :p nije fer...editujes,igras na kvarno :) Edited January 15, 2009 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nolofinwe Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Ne slipknot je slipknot...oni ne furaj zombi spodobe iz mraka nego psihotichne spodobe iz pandemoniuma. Kiss je deda kao i Alice Cooper i eonima su daleko od zombi spodobe iz mraka fazona. Pa nadji mi jedan bend koji fura isti fazon kao Lordi a da ne sviraju Black/Death/Grind itd. I concure. Mada ko shto rekoh, natjitje se 800 budala. http://en.wikipedia.org/wiki/Gwar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Ma daj, Gwar je za Lordi... ne znam. Kod njih je bar krajnje ochigledno da sebe ne shvataju preterano ozbiljno. :) Oni bi mogli da napune SKC, kapiram. Ja bi' ish'o. :D Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 A na Biohazard nisi hteo da ideš, ženo prokleta -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 A na Biohazard nisi hteo da ideš, ženo prokleta -.- Ti si ono beshe bio voljan da me donesesh do tamo i drzish uspravno sve vreme svirke? :) Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Pa seo bi na neki radijator ili tako nešto, mojne sad izgovore :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Gwar Genre(s) Thrash Metal, Comedy Rock ? I neshto mi se slike sklapaju sa time? 1982 ili 1984,kako kome :p nije fer...editujes,igras na kvarno :) Ma zato shto nisam imao vremena da napishem to shto sam hteo, i nabrzaka lupio glupost koja ima veze sa time shto sam teo da napishem ali kako sam je napisao nema veze sa zhivotom usvs. Ono shto sam teo da kazhem, jeste da shto se tiche one izjave...ja sam je se jbg drzhao u osnovnoj shkoli...posle sam imao malo drugachiji pogled...samo je prob shto sad nisam u gasu da izvodim dalju argumentaciju, valjda tju se setim ovog topika kad mi bude dosadno. temp fail. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Otkazano. Ovo definitivno nije godina za bendove bez jake baze fanova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 ahahahahaha Znao sam! :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Otkazano. Ovo definitivno nije decenija za bendove bez jake baze fanova. fixed. :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts