ChemerBoy Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Jel zna neko kako da poteram Heroes-e u prozoru? Probao sam sa F4 shortcutom u igri al mi ne da jer mi desktop nije podesen da koristi 65536 boja ili tako neka glupost.... Ima li neko resenje? Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Instaliraj ih i igraj unutar virtuelne mašine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 (edited) da svi znaju da instaliraju wmvare....omg voodoo! Ajde da dignemo sajt sa preinstaliranim imidzima za wmvare i da prodajemo?? edit : vmware :) Bahahaha ne mogu da verujem!! Pokusao sam da vidim kako bi moja ideja donela profit i meni i voodoou, kad ono jebote : http://www.vmware.com/appliances/directory/cat/45 Vec to rade!! Sry za steal topika, ali ja sam genije, geeenijeee. Odo da smislim jos nesto pre nekoga! Edited January 9, 2009 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 ajd da ne otvaram novi topic...cini mi se da su ljudi ovde pikali heroje preko neta...ortak i ja probali da igramo sod preko tcp/ip, ali kad ukucamo ip adresu izbaci da ne moze da nadje gejm...u cemu je fora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Mislim da moraš da instaliraš protokol u Control Panelu, tako ni stare verzije Starcrafta nisu htele u LAN-u na XP-u dok nisu ubacili IPX podršku u igru da se ljudi ne cimaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 (edited) Ja sam igrao preko direct ipa pre i radilo je dobro.Ne znam stvarno sta je problem kod tebe. Edited February 27, 2009 by Nemi Zmaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Mozda je ovo glup predlog ali jel ste pokusali da igrate preko hamachija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Neo, može sigurno preko Hamachija ali mislim da ne radi sa novijim verzijama programa. Igrao sam prošle godine na nekom turniru i radilo je odlično ali smo svi morali da instaliramo neku matoru verziju Hamachija. Pokušaću da nađem koja verzija radi, pa ću da javim. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 probaj sa HamachiSetup-1.0.0.62-en mislim da je meni sa ortacima radilo sa tom verzijom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Iskopao sam ga. Hamachi 1.0.1.5 je kod mene radio bez problema. Download: http://www.mediafire.com/?sharekey=6547bf4ab4b2f71e7432d3c9683f450ae04e75f6e8ebb871 Evo i jedan koristan link ako opet ne bude htelo. http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=12141&pagenumber=1 Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Jednostavno nece. this ne znam kako bi verzija hamachija imala veze sa igrom ali ako tako radi i ne puca ja sam tu za igranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 ma mora da moze nekako...mist hvala na pomoci, isprobacu sa ovim hamacijem, posto mi ovaj novi ionako ne radi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Iskopao sam ga. Hamachi 1.0.1.5 je kod mene radio bez problema. Download: http://www.mediafire.com/?sharekey=6547bf4ab4b2f71e7432d3c9683f450ae04e75f6e8ebb871 ok ovaj hamachi radi ja i skituljko smo upravo odigrali partiju od 12h (sa pola sata pauze!) viking we shal go mapu (evropa) :D bravo mist i da koristili smo Heroes of Might and Magic III Complete koji sam mu odneo bio preko usba i for the record ko pomene xl mapu vise ikada dobije casu jogurta u oko ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 ok ovo je strasno primer scenaria kako smo juce igrali da je radilo prvo odneo sam skitu preko usba copy pastovanu igru igrali smo hotseat i posle toga loadovali od kuca taj save i igrali bez problema sada startujemo new game i novu mapu i opet se desava isto sranje da puca non stop posle par minuta oce neko da mi pojasni debilnost debilnosti ovog glupog hamachija i igre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 bah, meni nece ni da se konektuje, a kamoli nesto drugo...a i ovaj hamaci me nesto zeza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 ne radi nijedna mapa, nikakaavo podesavanje drugacije nista ne pomaze samo nam radi load game koji je bio na 4om mesecu u igri u mapi viking we shall go aliies nista drugo ne radi ako moze da mi kaze samo u cemu je problem usranog govneta jako zelim da znam samo da znam u cemu je problem zasto nece da radi ne mora ni da se resi problem ali me jako zanima i to nije samo nama svima koji smo probali da igramo dal ovi koji pricaju da igra radi ustvari to pricaju da bi zajebavali druge ljude kao neki vic ili nesto ili kako jako me zanima kako ti mist recimo igras ako mozes da opises tacno u korak svaki korak sta radis da bi igrao sa nekim ovu igru molim te jako me zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 ne radi nijedna mapa, nikakaavo podesavanje drugacije nista ne pomaze samo nam radi load game koji je bio na 4om mesecu u igri u mapi viking we shall go aliies nista drugo ne radi ako moze da mi kaze samo u cemu je problem usranog govneta jako zelim da znam samo da znam u cemu je problem zasto nece da radi ne mora ni da se resi problem ali me jako zanima i to nije samo nama svima koji smo probali da igramo dal ovi koji pricaju da igra radi ustvari to pricaju da bi zajebavali druge ljude kao neki vic ili nesto ili kako jako me zanima kako ti mist recimo igras ako mozes da opises tacno u korak svaki korak sta radis da bi igrao sa nekim ovu igru molim te jako me zanima igrao sam sa nekim shvabama ranije preko hamachija(drao sam ih ko konje btw) e sad, igrali smo random mape, i nije nikada bilo problema...mozda ti je negde sjebana instalacija HOMMa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 pa nismo ni instalira samo smo skinuli preko torenta kao folder igre samo i radi bez ikakve instalacije mozda je u tome fazon ne znam :s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 da, u tome je fazon onda sigurno noobe :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 jel imas link za torent sa instalicom ili neko drugi btw sad smo ja i skit skinuli neki program gameranger koji simulira lan za heroes kao hamachi samo bolje izgleda ALI odigram ja turn dobije on turn, on end turnuje i zabagaje se kao nece sending data i kad skit hostuje isto tako ne moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 ja imam diskove i h3 i sod i ab i slike i opet nece da mi radi tcp/ip ni hamaci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 evo bash danas igrah sa ortakom heroje 3 cuke .Imamo istu verziju .Neki Heroes 3 complete.I konekotvali smo se preko hamachija,jel preko obicnog tcp/ip nije htelo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 znaci isli ste na ipx? i kucali ip adresu hamachija ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 (edited) Izgleda da je moj wireless provajder opet drkao nešto oko firewalla i sada ne mogu nikog da pingujem iz Hamachija. Pošto sam sada i ja zagrizao da nateram Heroes 3 preko Hamachija, odneo sam Heroes 3 Complete, koji sam juče skinuo sa piratebay-a kod prijatelja koji ima ADSL, cimnuo još 2 momka, nagovorio ih da instaliraju igru i Hamachi, pa da probamo. Samo da napomenem da nismo imali istu verziju igre. Ja sam instalirao Heroes 3 Complete, a oni klasičnu verziju na 3 CD-a ali sa zadnjim patchevima. Ispostavilo da to nema veze, bitno je da su instalirani zadnji patchevi. Pokušali smo prvo sa zadnjom verzijom Hamachija (1.0.3.0) i svi smo imali isti problem. Kada otvorimo TCP/IP pokaže nam lokalni IP umesto Hamachijevog. Deinstalirali smo taj, instalirali 1.0.1.5 i sve je proradilo savršeno. Ostao sam da gledam nekih 20 min samo da vidim hoćeli li ih diskonektovati ali nije, sve je radilo kako treba. Otišao sam u grad, nazvao prijatelja oko 1h da vidim što ga nema, a odgovor je bio "eto me za 20 min, samo da odigram turn". Evo pola 6 je, budale još igraju, a rade od 8h :D EDIT : typo, pjan sam :D Edited March 14, 2009 by MI5T Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 prvo smo ukljucili obojica hamachi i isli na tcp/ip i kucali onu ip adresu od hamachija i to je to .Ttrebalo bi onda da radi . A sto se tice verzije hamachija nemam pojma koja je.Ali skinuo sam je pre 4 meseca otprilike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts