Jump to content

Mish, podloga...

VELIKI KURAC

Recommended Posts

Resih da se pocastim za novu godinu novim misem, posto me od ovog mog LX3 vec duze vreme boli ruka.

Dvoumim se izmedju 2 misha

Logitech mx518

i

A4 Tech X-748K

vidim da su ovaj A4 tech nahvalili na vise mesta, pa reko' da proverim da li je on mozda bolji izbor od Logitecha?

Uzeo bih takodje i podlogu, SteelSeries QcK je beshe dobra podloga za malo para?

Najbitnija stavka mi je da mish ne preskace, tj. bezi, pri onim bash malim pokretima i da lepo lezi u ruci, imam malo vecu shaku.

Aj' pa mi pomozite drugari, hvala! ;*

Edited by Rapid

hm meni je a4 tech uvek bio sinonim za fush stvari :)

sad imam mx518 + qck+ podlogu i veruj mi bolje od toga ti ne treba... 518 je oko 2000 a qck cini mi se oko 1200din ... znaci samo kupi tu kombinaciju i neces zazaliti veruj mi na rec :D malo sam pijan ali sustina je tu :D

: )) i treba

da iskoristim priliku, gde mogu najjeftinije da uzmem crni mx518, dark night edition ?

:D idem sutra do grada da ga uzmem, taman da zamenim mutavog razera, pa nadjem nekog klinca kom cu da uvalim ovo :D

I see by your outfit, that you are a cowboy.

+1 za qck, ne osecas podlogu, klizi, perfektno,

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

:D idem sutra do grada da ga uzmem, taman da zamenim mutavog razera, pa nadjem nekog klinca kom cu da uvalim ovo :D

zasto?

Uzmi Razer Death Addera i Razer Mantis Control podlogu !!! Najjacii combo !!! :P

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

ALI IBRATE NAS KAKO MI RADI REZER DEATHADER SA QCKOM BRATE FTW NEMA BOLJE

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...