alfa Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 njegov glas nije naročito prijatan. moguce da me zbog toga iritira pa ga i ne slusam i ne znam kakav je komentator zapravo :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 višković je kralj, a noletov ćale može da ga duva • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 dobar je viskovic, a prepotentko moze da ga blajva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 odavno svi znamo da mu je cale kreten, a Novak je ok momak Viskovic je dobar komentator, a i Tijanic sa RTS je debilchina koja ide uz flow <tachka> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 podrzavam djokovice, a ona jebena fejsbuk grupa se napunila smradovima koji su ljubomorni na djokovica i samo gledaju trenutak kako ce da ga nipodastavaju djubrad jebena al dobro, i posle svega, viskovic je debil, a nole jedan od najboljih tenisera danasnjice i jedan od najpoznatijih srbina na svetu NOVAK WINS Prvi put da se slazem sa nekim. Smara to kad ljubomorisu ljudi, decko sa 21 godinom je napravio sto neki nece za ceo zivot, i svaki jebeni put gledaju kako da ga spuste. ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 mene jedino plashi, shto bi stari rekli, da krv nije voda, a polako i takve stvari mozhemo da vidimo u poslednjih godinu dana .. nadajmo se da netje biti full :] • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Pa ne znam.. ja novaka nikad van terena nisam video da nesto se kurci ili da se ponasa ko njegov cale. Na terenu je drugo... mislim jebiga, i federer lomi rekete cak, normalno je da se nervira. a da... viskovic je car, novakov cale neka ga duva... vamos Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 omg! poceo roland garos!!!! igra anchica, trenutno vodi 1-0 u setovima i 5-1 u drugom!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 MENDZI, idemo na titulu i ove godine ! vamos Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 e ja kapiram da ce fedex uzeti roland, mislim da rafa pada ove godine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 ma kakav rafa, kakav nadal.. ono sto je najbitnije na rolan garosu 2009 je da se od tenisa oparasta the one and only MARAT SAFIN!!! nece mi biti vise zanimljivo gledati tenis bez njega..nadam se da ce daleko dogurati i odigrati jos neki lep mech..reko je da bi voleo da mu zadnji mech bude poraz od federera jer je roze najveci igrac protiv koga je igrao..kakav ruski car:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 uzima novak! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 uzima novak! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 25, 2009 Author Report Share Posted May 25, 2009 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Nadal je dosta ranjiv u 2-3 set mechevima, ali ako vas uvuche u mashinu od 5 setova, umirete... :\ vreme ce pokazati, ja imam neki los osecaj za Nadala... kao da ce pehar dici Djokovic ili Federer... Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 ma kakav rafa, kakav nadal.. ono sto je najbitnije na rolan garosu 2009 je da se od tenisa oparasta the one and only MARAT SAFIN!!! nece mi biti vise zanimljivo gledati tenis bez njega..nadam se da ce daleko dogurati i odigrati jos neki lep mech..reko je da bi voleo da mu zadnji mech bude poraz od federera jer je roze najveci igrac protiv koga je igrao..kakav ruski car:) Taj rad, Safina gledam i vristim, vec par godina, mada ga nema iovako u zadnje 2,3 god puno ali decko je lud, vise mi je vrh da gledam kako lomi rekete nego kako igra :) @ RG : Imate los osecaj za Rafu zbog cega? jer se malo vise mucio nego sto je bilo ocekivano protiv Danijela? I jer je izgubio od Federera posle 33 pobede na sljaci a dan pre toga ga je Nole izmorio za sve pare? ... Osvaja Rafa opet verujte mi...A u finalu sa Noletom, realno najjace moguce finale ;) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Da da da :) I ja isto to mislim :) Jedino shto se pokazalo je to da ne valja da mislim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Novak ima igru da ga sjebe Pogledaj snimke Federera iz prvog kola, kako su mu brze loptice koje salje sa forehandom, kako se lakse krece... ne mirise mi na dobro Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 VA-MOS Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 http://www.24sata.rs/sport.php?id=52896 dajte neke slike :D manimo se ane i jelene ;D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 27, 2009 Author Report Share Posted May 27, 2009 (edited) auuuu fino fino :))) Edited May 27, 2009 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 ma kakav rafa, kakav nadal.. ono sto je najbitnije na rolan garosu 2009 je da se od tenisa oparasta the one and only MARAT SAFIN!!! nece mi biti vise zanimljivo gledati tenis bez njega..nadam se da ce daleko dogurati i odigrati jos neki lep mech..reko je da bi voleo da mu zadnji mech bude poraz od federera jer je roze najveci igrac protiv koga je igrao..kakav ruski car:) ne seri :((((((((((( vaistinu kralj! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 tipsa vodi 2:1 u setovima protiv lopeza, mech traje vec 4h :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 ide na murry-a sad, a? joj sto bih voleo da ga prebije :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 27, 2009 Author Report Share Posted May 27, 2009 prebice ga opushteno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts