manager Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 zato sto nismo ratovali u prosloj deceniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 ispade debela Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 kako me je iznervirala,strasno jbt... :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 muka mi je od Ane ove, masi ciste smeceve, svaki drugi bekhend ide u aut, znaci necu da je gledam vise... to sam i ja rekao. al eto, glupan je gledao danas ceo mec. sta reci.. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Onaj Cilic se pomamio, posle Janka dobio i Ferera Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 pa Ferera nije tesko pobediti poslednja 3 meseca,jedino moze da pobedi neke pimplere i ozenjene kao sto je Hrbati. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 to sam i ja rekao. al eto, glupan je gledao danas ceo mec. sta reci.. Heh, ja od wimbledona ovo govorim pa opet gledam svaki mec, jbg kad te nesto tera da sjebavas nervni sistem... ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 osecam da ce ove godine sva tri nasha najbolja tenisera zavrshiti na dosta nizhim pozicijama od onih na kojima su zapoceli ovu godinu, jer iskazuju onaj tipichan balkanski mentalitet - cim nesto znacajno osvoje ponasaju kao da su odradili sve, vishe se motaju po reklamama, tabloidima nego sto treniraju to se posebno odnosi na anu i novaka It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 na jelenu se ne odnosi jer je ona i pre nego sto je postala #1 bila kraljica modnih pisti The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Ana ako sa ovakvom igrom odrzi u top10 svaka joj chast. A jelena je ishla po pistama kurcima palcima, al bar je bolja od Ane i u boljoj je formi. Ona mozhe svashta da uradi. Cenim je u finalu AO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 23, 2009 Author Report Share Posted January 23, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 sta sa njom? Ogavna je,mrzim je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 a sto toliki hejt prema nashem vrhunskom sportisti kojem ne ide... dokle biti vec srbenda nego sto je potrebno? kad ne ide nolu pljuvachina, kada ana zabaguje isto, posle toga nole carina, a ana slatkish... je-bo-te usmerite pozitivnu energiju bre:D inache nije chudo sto je dokiceva pukla onako kad joj je matori totalni dement.... upoznah lika, da ne poverujete kakav cave man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 ana mi ide na kurac odavno jer se mnogo folira :P a sto se noleta tiche, ja sam odavno rekao da chovek vishe nishta ne mora da uradi u tenisu shto se mene tiche... top3 i GS/mastersi je neverovatan uspeh za tenisera iz male zemlje kao shto je srbija :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Dobro on ima 21 godinu tek a vec je trecu godinu treci na atp listi, mada postoji varijanta da krene da pada polako kao masa tenisera za koje se posle kaze "bio je treci,peti,sedmi te i te godine" tipa Ljubicic,Ancic,Nalbandian - ali to ostavlja prosecan utisak, cak i Rodik i Hjuit koji su bili prvi neko vreme nisu nesto preterano zapamceni (tj znaju svi za njih ali ne kao vrhunske tenisere nego kao neko tipa 1/4 finale max) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Vise sam potencirao na Ancica,Ljubicica, tu su i Moja,Nalbandian...Svi su oni vrhunski igraci, bili u top3 ali po sadasnjim rezultatima su daleko od dobrih formi.Tako moze i Noletu da se desi da mu ovo 3 mesto bude najbolje sto ce uraditi, a imao je kvalitet za #1.Sada se sve cini da ce sledece rivalstvo biti Nadal-Marej posto se Federer povuce, a da ce Nole padati sve vise i vise, a dolazice neki novi mladji igraci kao Del Potro,Gulbis...Mada opet svi navijamo da tako ne bude. Sto se Ane tice, cenim da je ovim gubitkom par kilograma ujebala celu svoju igru koja se zasnivala na jakim udarcima i riternima, nesto kao sto igraju Safina i Serena, a sad je negde izmedju te igre i besmislenih udaraca van polja ili u mrezu.Realno, premalo koristi mozak i ako se nesto ne promeni pod hitno, nece biti u top10 ovde godine, a jos teze ce da se vrati kasnije ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 umm.. federer da se povuche? :D nece to josh 3 godine minimum :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 I ferrero je bio mudo pre federera sad nemozhe 1. kolo da prodje:D A kod devojaka ja cenim cibulkovo da udje u top10 do kraja sezone.. Mnogo dobra igrachica.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Jeca izgubila, i to prilicno ubedljivo, e tugo... Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 epic fail :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 jebaga... sada svi kolektivno da navijamo za drugu jecu, dokicevu!!! realno :)))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 realno sramota je za tenis ovo bodovanje gde su Jelena i Ana bile prve igracice sveta.Jebem ti tenis. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 ma sam tenis je sramota za sport :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 kakav match dokic klejbanova :) u 3em setu 7:6 za dokic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 ma sam tenis je sramota za sport :) ko ti je kriv što si hrvat pratiš ženski tenis :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts