Jump to content

Rehabilitacioni centar

Recommended Posts

Gde ste bili kako bilo shta bilo?

Ono u KUDu bilo tolko uz kurac da sam odleteo na Plastic Jam, tamo bilo ful, sanke, double hattrick...mada sa mnogo pogreshni osobama, al dobro pravimo se svi ludi...ionako chudi me kako se nije zhurka pretvorila u jedne masovne orgije XD

I tako sad gledam shta tju i de tju...a spushten sam za sve pare...verovatno na Ambis...dunno.

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

Ortak organizovao kod njega u stanu , infinitive pice / hrana koju pozelis , ufur je bilo sta od pica / hrane cega se dosetis da doneses

planirali smo da iskochimo iz stana minut pre novaka da vidimo na trgu sta se desava ali nas je mrzelo pa smo se dovatili sonija , a kao vrhunac je bio gledanje filma BOSS NIGGER xD

Jedan od boljih doceka overall :D

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Vec sam rekao ali ajde malo detaljnije sad.

Krenuli oko pola 10 iz Panceva i na mostu imali udes. Zaboli se u nekog lika i pokupi nas jos od nazad neka riba :S

Sva sreca niko nije povredjen iako je auto zguzvan... onda cekali pandure sat vremena, pa dok smo odgurali auto dole u 29. novembra stigli smo na sajam u 12..

tamo bilo sranje, lukas nista nije pevao, a i to sto je pevao sve neki sentishi mamu mu jebem :(

ribe havarija, ne zna se koja je odvratnija i pijanija, ali onako odvratno pijane(pred povracanje). dole pod klizav, umalo nisam 3 puta pao.

wc... da ne pricam.

uglavnom..nikakav provod.

i na kraju kad je sve bilo gotovo nijedan taxi iz bg-a nece da vozi za pancevo, a pancevacki taxiji nece da dolaze za bg mamu im jebem :( i na kraju neka riba zove ortaka koji je taxista inace i nekako ga namoli da dodje. uglavnom u 7 sam stigo kuci , ko kreten sam se osecao.

indeed

Emile jebi se,sad necu saznati sta je het trik a da nije u fudbalskom smislu.Pusi kurac Bugarine!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.