voodoo_ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Joj izvini zaboravio sam da si ti napisao tri kernela pa si bolji od njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Hej vudu druze? Dokle vise? Aj ti lepo na taj etf, pa u neku drzavnu instituciju, pa za 10-15 godina kad i ako zapravo naucis nesto o ovoj temi da pricamo? Mani me linux zilotizma kad blage veze o istom nemas. Ako ces da se divis linusu onda se divi i bil gejtsu(ne u smislu poslovne snalazljivosti), isti je princip, puno buke, a malo kvaliteta. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Izvini što sam se suprostavio takvoj veličini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Izvini sto trolujes topik ADMINE? Ajde paljba i glumi pamet brucosima na etfu koji jos ne znaju viceve o elektronima. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Da iole znas o cemu pricas i ti bi mislio isto o linusu ... BTW pozdravlja te njegov veliki drugar! Ovo je bilo jace od mene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Izvini sto trolujes topik ADMINE? Ajde paljba i glumi pamet brucosima na etfu koji jos ne znaju viceve o elektronima. Smiri se da ne bi popio suspenziju jer si mnogo bezobrazan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Izvini inzenjeru nisam te prepoznao ... ja zaboravio da je ovo srbija i da je lakse imati "malog" koji ce da resetuje ruter nego kupiti kvalitetan proizvod. Mozda jednog dana skapiras sta znaci stabilna oprema i zasto stabilnost kosta. Konju jedan :) TO je moj kucni ruter, samo pruzim ruku sa kreveta i resetujem ga. Ja ovde pricam o kucnoj opremi. Inace mohi samo da se razumemo, oko redudantnosti i stabilnosti opreme, na moju srecu, znam daleko vise od ovog forumskog prdjenja koje se vec par godina na vecini domacih foruma vodi oko ili ICS-a ili telekom ruter, kako da podelim net na 3 kompjutera:) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Smiri se da ne bi popio suspenziju jer si mnogo bezobrazan. Ja bezobrazan? Ti si prvi krenuo sa neosnovanim prozivanjem u nedostatku argumenata. Sta glup si pa ces "snagom" da argumentujes? Jesu te to naucili u teretani? Suspend away, taman cu u offline periodu da iscimam pesmu za msn neke ribe ovo ono ... Konju jedan :) TO je moj kucni ruter, samo pruzim ruku sa kreveta i resetujem ga. Ja ovde pricam o kucnoj opremi. Inace mohi samo da se razumemo, oko redudantnosti i stabilnosti opreme, na moju srecu, znam daleko vise od ovog forumskog prdjenja koje se vec par godina na vecini domacih foruma vodi oko ili ICS-a ili telekom ruter, kako da podelim net na 3 kompjutera:) Pa cemu onda ovo forumsko prdenje? Pitao je covek za neko stabilno resenje koje nije telekomov ruter i ja sam mu rekao sta da uzme. Sta sad ti koji moj glumis vudua sa ZNAS TI KOLKO JE TO LEBA postovima? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Pa da ali ja nisam ni rekao da je huawei stabilan. Cak sam i napisao da zabada. Kao i da meni to ne smeta. Tvoj odgovor o ispravnosti resenja smo i potvrdili. Ako laki uvede elektronske potpise/pecate/sertifikate, mozemo i da ga overimo necim od toga. Nego pade mi na pamet...jel telekom pravi problem za PPOE ako hoces neki drugi ruter od njihovog, mislim da sam tako nesto cuo. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Koliko ja znam pre nisu davali PPPoE user/pass ali sam cuo da su poceli da daju. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Eh? Pre hrista su mozda davali, pa je bio dug period u kom su delili ove huaveje dok nisu davali i sad mi se cini da je neko rekao da opet daju samo mora da se posalje mail sa zahtevom ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 da, sad mail sa zahtevom, i posalju ti podatke za par dana (valjda najkasnije metar dana, koliko sam ja chuo) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Ja bezobrazan? Ti si prvi krenuo sa neosnovanim prozivanjem u nedostatku argumenata. Sta glup si pa ces "snagom" da argumentujes? Jesu te to naucili u teretani? Suspend away, taman cu u offline periodu da iscimam pesmu za msn neke ribe ovo ono ... Da, mogu snagom da argumentujem i IRL. Ti si prvi krenuo sa burstom hejta jer si iskompleksiran. Kakve jebene veze ima ETF sa celom ovom pričom, ja govorim isključivo na osnovu sopstvenog (ne)iskustva, jesam negde rekao "nas su tako učili tamo, ćuti nemaš pojma"? Da sam reagovao kao ti kad god je neko na forumu pričao nešto pogrešno a na šta sam ja znao tačan odgovor, do sad bih bio banovan jer bih se sa svima posvađao na mrtvo ime. I da, iscimaj Pesmu, taman malo da kanališeš frustracije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 (edited) Da, mogu snagom da argumentujem i IRL. Ti si prvi krenuo sa burstom hejta jer si iskompleksiran. Kakve jebene veze ima ETF sa celom ovom pričom, ja govorim isključivo na osnovu sopstvenog (ne)iskustva, jesam negde rekao "nas su tako učili tamo, ćuti nemaš pojma"? Da sam reagovao kao ti kad god je neko na forumu pričao nešto pogrešno a na šta sam ja znao tačan odgovor, do sad bih bio banovan jer bih se sa svima posvađao na mrtvo ime. I da, iscimaj Pesmu, taman malo da kanališeš frustracije. Znaci glup si? Reci nije sramota i to je za ljude. Nigde nisam rekao da su vas tako uchili nego sam se zaprepastio kolko pojma nemas i cinjenicom da uskoro zavrsavas elektrotehnicki falkutet. Jesi ti to vudzi obrisao svoj genijalni post i moj qvout istog? Sto to? Nije te valjda sramota? PS: nece pesma feg da da msn :| , a i nisi me suspendovao josh o veliki admine. Edited December 29, 2008 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Obrisao sam da bi se tema smirila, al to tebi nije bilo dovoljno nego si zaključio da sad odjednom ni Igor nema pojma. Verovatno ga zapošljavaju tamo u Peximu jer ima lepu frizuru i dobro priča viceve. A kad kaže da ide na teren, to u stvari znači da ide na pivo u Džakartu. Samo praviš sranja. A nisam te suspendovao jer sam milosrdan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 1) Ruter. Trazim nesto pouzdano (ne pregreva se, ne zabada), a jednostavno (za sad mi treba samo da limitujem net i to je to). Cena uglavnom nije problem, znaci rado cu dati kintu za nesto kvalitetno. Koje firme/modele da gledam? Kolko se meni cini huawei zabada jer se pregreva. Tj ovaj moj kad god zabode to je od vreline. I vrlo retko zabada (na svakih par dana leti ili kad je bas toplo jako) A iskreno uredjaj mi bas ne deluje kao kurac vec kao ok uredjaj kome je samo moglo malo paznje vise biti posveceno sto se tice hladjenja. Da je zapakovan u sivu cetvrtastu kutiju na kojoj pise nesto zapadnjacko umesto nji-hao, svi bi ga hvalili :) Obrisao sam da bi se tema smirila, al to tebi nije bilo dovoljno nego si zaključio da sad odjednom ni Igor nema pojma. Verovatno ga zapošljavaju tamo u Peximu jer ima lepu frizuru i dobro priča viceve. A kad kaže da ide na teren, to u stvari znači da ide na pivo u Džakartu. Samo praviš sranja. A nisam te suspendovao jer sam milosrdan. Nije mi dovoljno posto si se izdrkao sa "e suspendovacu te" ... Evo ti gore pocetni post i deo zbog koga je igorov post suvisan. Na ovo ostalo necu da odgovaram ali ako te bash zanima pitaj sam igora dal se razumem dovoljno da i njemu prikenjam. O milosrdni vudu ... sledeci put ili banuj il se mani pretnji, a za pocetak i razmisli dal si u pravu. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Ali pobogu ja sam samo hteo da potvrdim da se huawaei pregreva :( Kao i da ne zabada ako se ne pregreje. A razume se mohi, to niko ne spori, samo je los pedagog. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 mohi, mene boli sto ne kapiras koliko si sjeban :( Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Ali pobogu ja sam samo hteo da potvrdim da se huawaei pregreva :( Kao i da ne zabada ako se ne pregreje. A razume se mohi, to niko ne spori, samo je los pedagog. Pa zagreje se zbog "aktivnosti", a ne klimatskih uslova. mohi, mene boli sto ne kapiras koliko si sjeban :( E nemas pojma koliko, sva sreca pa mi je doca prepisao rur. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted December 29, 2008 Author Report Share Posted December 29, 2008 Momci, mir :) Samo da se javim da sam sve namestio. Kupio WRT54GL, pratio njihov "ti-si-retard-prepisi-brojeve" tutorijal, ukucao Static podesavanja (pppoe mi ni u jednom trenutku nije trazio :)), i sve je posle poletelo (cak je i sam namestio DHCP na kompovima (linux, naravno, nije, lol)) :) Sad da pitam, malo sam paranoican: Da li treba da budzim neki security? I drugo, koju vrstu enkripcije da stavim na WiFi (kevi zinulo dupe da zakaci lap na mrezu)? Thx :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 wrt54gl nije adsl ruter. Sad ti funkcionise posto si na wireleseu, kad budes uzeo adsl imaces mali problem da namestis sve kako treba. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 fial Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts