Jump to content

Lelekom net share

Hide

Recommended Posts

Hej vudu druze? Dokle vise? Aj ti lepo na taj etf, pa u neku drzavnu instituciju, pa za 10-15 godina kad i ako zapravo naucis nesto o ovoj temi da pricamo? Mani me linux zilotizma kad blage veze o istom nemas. Ako ces da se divis linusu onda se divi i bil gejtsu(ne u smislu poslovne snalazljivosti), isti je princip, puno buke, a malo kvaliteta.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Izvini inzenjeru nisam te prepoznao ... ja zaboravio da je ovo srbija i da je lakse imati "malog" koji ce da resetuje ruter nego kupiti kvalitetan proizvod.

Mozda jednog dana skapiras sta znaci stabilna oprema i zasto stabilnost kosta.

Konju jedan :)

TO je moj kucni ruter, samo pruzim ruku sa kreveta i resetujem ga. Ja ovde pricam o kucnoj opremi.

Inace mohi samo da se razumemo, oko redudantnosti i stabilnosti opreme, na moju srecu, znam daleko vise od ovog forumskog prdjenja koje se vec par godina na vecini domacih foruma vodi oko ili ICS-a ili telekom ruter, kako da podelim net na 3 kompjutera:)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Smiri se da ne bi popio suspenziju jer si mnogo bezobrazan.

Ja bezobrazan? Ti si prvi krenuo sa neosnovanim prozivanjem u nedostatku argumenata. Sta glup si pa ces "snagom" da argumentujes? Jesu te to naucili u teretani? Suspend away, taman cu u offline periodu da iscimam pesmu za msn neke ribe ovo ono ...

Konju jedan :)

TO je moj kucni ruter, samo pruzim ruku sa kreveta i resetujem ga. Ja ovde pricam o kucnoj opremi.

Inace mohi samo da se razumemo, oko redudantnosti i stabilnosti opreme, na moju srecu, znam daleko vise od ovog forumskog prdjenja koje se vec par godina na vecini domacih foruma vodi oko ili ICS-a ili telekom ruter, kako da podelim net na 3 kompjutera:)

Pa cemu onda ovo forumsko prdenje? Pitao je covek za neko stabilno resenje koje nije telekomov ruter i ja sam mu rekao sta da uzme. Sta sad ti koji moj glumis vudua sa ZNAS TI KOLKO JE TO LEBA postovima?

Pa da ali ja nisam ni rekao da je huawei stabilan. Cak sam i napisao da zabada. Kao i da meni to ne smeta.

Tvoj odgovor o ispravnosti resenja smo i potvrdili.

Ako laki uvede elektronske potpise/pecate/sertifikate, mozemo i da ga overimo necim od toga.

Nego pade mi na pamet...jel telekom pravi problem za PPOE ako hoces neki drugi ruter od njihovog, mislim da sam tako nesto cuo.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

da, sad mail sa zahtevom, i posalju ti podatke za par dana (valjda najkasnije metar dana, koliko sam ja chuo)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ja bezobrazan? Ti si prvi krenuo sa neosnovanim prozivanjem u nedostatku argumenata. Sta glup si pa ces "snagom" da argumentujes? Jesu te to naucili u teretani? Suspend away, taman cu u offline periodu da iscimam pesmu za msn neke ribe ovo ono ...

Da, mogu snagom da argumentujem i IRL.

Ti si prvi krenuo sa burstom hejta jer si iskompleksiran. Kakve jebene veze ima ETF sa celom ovom pričom, ja govorim isključivo na osnovu sopstvenog (ne)iskustva, jesam negde rekao "nas su tako učili tamo, ćuti nemaš pojma"? Da sam reagovao kao ti kad god je neko na forumu pričao nešto pogrešno a na šta sam ja znao tačan odgovor, do sad bih bio banovan jer bih se sa svima posvađao na mrtvo ime.

I da, iscimaj Pesmu, taman malo da kanališeš frustracije.

Da, mogu snagom da argumentujem i IRL.

Ti si prvi krenuo sa burstom hejta jer si iskompleksiran. Kakve jebene veze ima ETF sa celom ovom pričom, ja govorim isključivo na osnovu sopstvenog (ne)iskustva, jesam negde rekao "nas su tako učili tamo, ćuti nemaš pojma"? Da sam reagovao kao ti kad god je neko na forumu pričao nešto pogrešno a na šta sam ja znao tačan odgovor, do sad bih bio banovan jer bih se sa svima posvađao na mrtvo ime.

I da, iscimaj Pesmu, taman malo da kanališeš frustracije.

Znaci glup si? Reci nije sramota i to je za ljude.

Nigde nisam rekao da su vas tako uchili nego sam se zaprepastio kolko pojma nemas i cinjenicom da uskoro zavrsavas elektrotehnicki falkutet.

Jesi ti to vudzi obrisao svoj genijalni post i moj qvout istog? Sto to? Nije te valjda sramota?

PS: nece pesma feg da da msn :| , a i nisi me suspendovao josh o veliki admine.

Edited by mohican

Obrisao sam da bi se tema smirila, al to tebi nije bilo dovoljno nego si zaključio da sad odjednom ni Igor nema pojma. Verovatno ga zapošljavaju tamo u Peximu jer ima lepu frizuru i dobro priča viceve. A kad kaže da ide na teren, to u stvari znači da ide na pivo u Džakartu.

Samo praviš sranja. A nisam te suspendovao jer sam milosrdan.

1) Ruter. Trazim nesto pouzdano (ne pregreva se, ne zabada), a jednostavno (za sad mi treba samo da limitujem net i to je to). Cena uglavnom nije problem, znaci rado cu dati kintu za nesto kvalitetno. Koje firme/modele da gledam?

Kolko se meni cini huawei zabada jer se pregreva.

Tj ovaj moj kad god zabode to je od vreline. I vrlo retko zabada (na svakih par dana leti ili kad je bas toplo jako)

A iskreno uredjaj mi bas ne deluje kao kurac vec kao ok uredjaj kome je samo moglo malo paznje vise biti posveceno sto se tice hladjenja.

Da je zapakovan u sivu cetvrtastu kutiju na kojoj pise nesto zapadnjacko umesto nji-hao, svi bi ga hvalili :)

Obrisao sam da bi se tema smirila, al to tebi nije bilo dovoljno nego si zaključio da sad odjednom ni Igor nema pojma. Verovatno ga zapošljavaju tamo u Peximu jer ima lepu frizuru i dobro priča viceve. A kad kaže da ide na teren, to u stvari znači da ide na pivo u Džakartu.

Samo praviš sranja. A nisam te suspendovao jer sam milosrdan.

Nije mi dovoljno posto si se izdrkao sa "e suspendovacu te" ...

Evo ti gore pocetni post i deo zbog koga je igorov post suvisan.

Na ovo ostalo necu da odgovaram ali ako te bash zanima pitaj sam igora dal se razumem dovoljno da i njemu prikenjam.

O milosrdni vudu ... sledeci put ili banuj il se mani pretnji, a za pocetak i razmisli dal si u pravu.

Ali pobogu ja sam samo hteo da potvrdim da se huawaei pregreva :(

Kao i da ne zabada ako se ne pregreje.

A razume se mohi, to niko ne spori, samo je los pedagog.

Ali pobogu ja sam samo hteo da potvrdim da se huawaei pregreva :(

Kao i da ne zabada ako se ne pregreje.

A razume se mohi, to niko ne spori, samo je los pedagog.

Pa zagreje se zbog "aktivnosti", a ne klimatskih uslova.

mohi, mene boli sto ne kapiras koliko si sjeban :(

E nemas pojma koliko, sva sreca pa mi je doca prepisao rur.

Momci, mir :)

Samo da se javim da sam sve namestio. Kupio WRT54GL, pratio njihov "ti-si-retard-prepisi-brojeve" tutorijal, ukucao Static podesavanja (pppoe mi ni u jednom trenutku nije trazio :)), i sve je posle poletelo (cak je i sam namestio DHCP na kompovima (linux, naravno, nije, lol)) :)

Sad da pitam, malo sam paranoican: Da li treba da budzim neki security? I drugo, koju vrstu enkripcije da stavim na WiFi (kevi zinulo dupe da zakaci lap na mrezu)?

Thx :)