Mrvitza Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 bash su stawa fotkice :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 ili si dugme sa tastature ili si bolid Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 @prota:prva scena koje sam se ja setio je ona iz 13-og ratnika kad oni dolaze sa bakljama :D edit : dulio posle onolikog tvog posta niko od ove dvojice sigurno nece doc i rec ok u pravu si :D edit 2 : mrvitza sve je to provereno u praksi, u praksi sa vrhunskim fotografima, u prici, u prici sa vrhunskim fotografima (nac. geogr. i slicno), na seminarima, predavanjima stranih fotografa, prezentacijama fotoaparata itd. tako da sa te strane nema sta da se prica otprilike, a sto se tice tona vladinog posta, tu sam prilicno siguran da je ivan pogresno procesirao. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 @mali buda, nemam ja sta vise da pricam, da diskutujem o fotografiji uopsteno ne mogu jer nisam kompetentan, ono sto sam rekao doolio je ukapirao na pravi nacin, preneo to kraj price ;P Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 sve je to provereno u praksi, u praksi sa vrhunskim fotografima, u prici, u prici sa vrhunskim fotografima (nac. geogr. i slicno), na seminarima, predavanjima stranih fotografa, prezentacijama fotoaparata itd. tako da sa te strane nema sta da se prica otprilike, a sto se tice tona vladinog posta, tu sam prilicno siguran da je ivan pogresno procesirao. @mali buda, nemam ja sta vise da pricam, da diskutujem o fotografiji uopsteno ne mogu jer nisam kompetentan, ono sto sam rekao doolio je ukapirao na pravi nacin, preneo to kraj price ;P to to udri Ivana :D kachite slike plox :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 bash su stawa fotkice :p koji ste jebeni trolovi,ne verujem :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 ivane, nije on mislio u tom kontekstu, jednostavno, i da su motivi na fotkama 'moj tanjir posle rucka' sa groznom kompozicijom i osvetljenjem i da su uz to fotke mutne, opet bi se videla, ne razlika, nego drasticna razlika izmedju fotke slikane aparatom od tipa 300 evra i aparatom od par iljada evra. nije on mislio na tehnicki aspekt fotografije, vec upravo na tu razliku koju cini aparatura, a koja je kod fotoaparata izrazena do besvesti, mozda i vise nego kod dacije logan i merdze s klase. uzmi stativ, montiraj budjavi aparat, podesi parametre i fotkaj, onda odmah, ne menjajuci nista, uzmi profi aparat, podesi ga identicno i fotkaj, idi gajbi i uporedi. ok u pravu si al i dalje je milion puta gluplje reći "jaoj gari ima skup aparat" od "au brate al gari zna da fotka". bar pola fotografija ovde bi zadržalo 99% vrednosti i da su uhvaćene osnovnim dslr-om a ne nekim čudom, i ti to znaš bobo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 (edited) ti bi samo da me jebes u cmar! znam to, ali stvarno mislim da on to nije rekao tendenciozno nego je stvarno svrsio na kvalitet samog medija, da se tako izrazim:) drugim recima, glumim mirodjiju, zen budistu i jedem govna:) primera radi, ova bakljada ima jako finu kompoziciju, onaj centralni lik koji je onako fino izostren, pa onda onaj dim dole, sve to stoji, fotograf je odlican, ali opet, kontrast, boje, jasnoca, to ima velike veze sa opremom, pa onda fotosop intervencija koja je solo zaduzena za 'nadrealizam' fotke. edit: 'gari' hahah Edited December 25, 2008 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Slike su bruka! Odushevio sam se. Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Bgd ftw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Dobro je on stopalo od onog samoubice. :D Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Riba im je objasnila :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Da ne otvaram nov topik, evo 100 najboljih fotki u 2008. po Reuters-u http://www.linkinn.com/_100_best_photos_in_2008_by_Reuters moj favorit je: » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Corey jebach A ovo me podseca na once crtace gde industrija unistava sume (sto je i istonito, jel da) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 PWNED! :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 27, 2008 Author Report Share Posted December 27, 2008 om nom nom nom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 posle ovoga su kamenovani ispred glavnde dzamije FIAL Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 27, 2008 Author Report Share Posted December 27, 2008 http://www.linkinn.com/_100_best_photos_in_2008_by_Reuters odlicne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 I HAS TU PUT MY NJU HAT ON KK THX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 kakav zli pogled ima ovaj papa :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 ^Pa lepo je sheki napisao u njegovoj knjizi o papi... » Click to show Spoiler - click again to hide... « a pomislili ste "Vidi ga ovaj Nikola retard ladno je citao seseljevu knjigu" e pa nisam ZAJEBO SAM VAS JAKO>!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Ja sam prvo pomislio na Shekya forumasa. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 (edited) zalutali taksista :) kol'ko je dobra fotka :D » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited December 28, 2008 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts