Lucky Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 E društvo, nemam pojma šta je, ovako mi deluje kao neko virušče lepo, ali nisam siguran da je, pa ajde da pokušamo zajedno da otkrijemo :) Kad upalim komp, pojave se ove dve poruke: i I tad recimo radi WinAmp i sve je kul. Medjutim, nakon X minuta (nema nekog pravila) kad hocu da pokrenem pesmu u WinAmpu dobijam ovu poruku: Pri cemu mi radi i dalje zvuk u winu (alert sound, shut down, zvuk kad se pali win) ali winamp i zvuci u browseru (youtube) ne rade. Pored toga, Firefox nece da se startuje uvek, nego tipa iz svakog desetog klika na Firefox ikonicu on proradi. Sta bi moglo biti? :) Hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 virus. microsoft je izbacio patch kojim se regulishe ovaj problem. ali cesh u svakom sluchaju morati da stavish neku antivirus zashtitu. edit: ustvari je crv. sad sam se setio da je vudu okachio prichu vezanu za ovaj problem nedavno. http://www.tech-industry.co.rs/story/5273/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 Manje pr0n sajtova btw iznad najveceg (glavnog) baje postoji josh veci (glavniji) baja xD Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 21, 2008 Author Report Share Posted December 21, 2008 Što nisi odmah rekao da je u pr0n sajtovima problem! Sve u svemu, instalirao sam patch i sad se onaj bug više ne pojavljuje a i ne gasi se zvuk u Winampu, ali mi Firefox i dalje ne radi :( Sa druge strane, Explorer radi ok, ali se baguje u Gmailu (?) i radi mnogo sporo (odabir neke opcije traje i po desetak sekundi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 skini najnoviji avg antivirus i antispyware paket pa javi shta je nadjeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts