LESkOpoz Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Otishao sam u teretanu i nije imalo struje! :((((( Sad cu da gledam neki film pa oko 10 u grad...blah . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 FERGUSONE SRBINE! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 de su senka i ivke? kako nema novogodisnje cestitke??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 ma da bre. ustajem sutra u 10. vazi chutjemo se . brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Jao jao nisam nista spavao , mob zvoni ujutro sve ja moram da obavljam ju kako se lose osecam to je strasno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Vratih se iz BGa. Sedam dana uništavanja ... GG no re. Odradio najbitnije stvari i raščistio nešto sa jednom osobom. Ne baš najslavnije al' boli me q. Bitno je da sam se ishavarisao sa drugarima, a sada odoh na posao. Srećna Nova svim rurovcima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Prdeo po kuci umesto da sam otisao u teretanu.Odo sad u teretanu da prdim na tegovima. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 e necy da se kupam don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Sinoc pola litra Ruma, 2 L piva i 2 dzokavca - povracao 102131 puta i jedva izasao iz wc-a :( :(:(:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 dobio za dzaba nwn2!! \o/ \o/ \o/ original, da se razumemo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 josh mi se nije skroz povratilo chulo zvuka posle sinocnje buke na koncertu Discipline Kichme.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 dobio za dzaba nwn2!! \o/ \o/ \o/ original, da se razumemo :D Uz Gigabajtovu grafičku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 josh mi se nije skroz povratilo chulo zvuka posle sinocnje buke na koncertu Discipline Kichme.... Sesto culo? Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 chulo sluha... btw kada god slusam disciplinu provedem se manje ili vishe dobro, ali uvek odem sa utiskom kako je pevacica vishak u sastavu i kako oni imaju samo tri ili cetiri aranzmana koje sporadichnim tekstovima razbijaju na oko 30 pesama It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 ustao,blejao,jeo,gledao robin huda(onaj crtac sa zivotinjama),sad jos malo bleja,i posle bleja...koristan dan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Druga flasa Crnog se zavrsava polako , hej ljubavi moja sto moram da pijem da mi bude lakse.............. Ali nije mi......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Evo ja sabio danas dva litra vode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 (edited) Shta je ovo, pola foruma tuguje zbog ribe. Edit: Vudi, evo ja krecem na treci pa shta mi bog da :D Edited January 3, 2009 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Ah tuga i bol ..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Shta je ovo, pola foruma tuguje zbog ribe. Zato što smo emo strine. Doduše ja sam odtugovao pre nove, sad sam ok relativno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Pukni se u venu dino, jeftinije nego vino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Pukni se u venu dino, jeftinije nego vino Znam ja cime cu da se puknem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 crkava mi gadno ata hard na kompu. i sta da radim sad kad imam vetj sata hard i rezac . . . ovaaaj ludilo juce i ludilo veceras. klasika plastika. fuck yeah. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Uz Gigabajtovu grafičku? ma buraz mi dade! odakle njemu, ja ne znaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts