LESkOpoz Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 raspad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 SI PRIJAVIJO ISPITE TORIBRAX?!?!?! Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Kako se raspadam ovih dana, nigde ne izlazim, samo komp i ucenje. Krenuo da igram GTA4, sve na low i secka :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Zabole me shto sam napisao "sinocno vece" , ja tako pricham irl u neformalnim situacijama, Jagodinac sam hvala bogu,tako da mnogo me boli tuxon onako fino shto mi neki tamo rapid to prebacuje ;) Nego bre... nisam copr misicu :D ps.Ivane naravno da sam ishao i na takmichenja is srpskog, ali samo u osnovnoj :P Ma sta te boli kurac matori, pricaj ko seljacina, Jagodina, centar sveta! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Uvek :))) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 SI PRIJAVIJO ISPITE TORIBRAX?!?!?! ma da...usracu se dok ih sve dam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Popi laxativ sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 @kreator, sta ucis sad majke ti...osim ako nisi zasrao u pm polugodiste :p -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Mira Mira e pa sta je ako je Mira nije lav Mira Mira pa neka je , ne boji se ko je zdrav baš sam sinoć nešto kontao kako je smešno slušati nekoga kako muva ribu... naravno, to mi je palo na pamet jer je lik pored mene pravio budalu od sebe dok sam čekao red za klonju. :) nego, miro, odlična ti je titula :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 mislim da mi iskochi zhila kenjara kada god me cale ili keva pitaju "Kada cesh da se shishash?" jer to ustvari znachi "A kada cesh da postanesh konformistichki dron kao i svi ostali" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 SI PRIJAVIJO ISPITE TORIBRAX?!?!?! sad kad si boldovao to 'j' imas opravdanje i ako si u pravu i ako gresis! kao 'znao sam da je tako!' ili 'znao sam da nije, pa sam napravio foru!'. which one is it :o The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 nego, miro, odlična ti je titula :) hvala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 @kreator, sta ucis sad majke ti...osim ako nisi zasrao u pm polugodiste :p Egzekli :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 he robbed from the rich and he gave to the poor stood up to the man and he gave him what for our love for him now ain't hard to explain the hero of canton a man they call jayne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 mogu da postujem ponovo? :O:O:O:O:O:O:O:O:O :D:D::D:D:D:D:D::D:D desi forume o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 eo mene... spremam ispit .. smor :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Jbt kako mi se sve smuchilo danas... a nisam ni izashao iz stana... ;\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Zabole me shto sam napisao "sinocno vece" , ja tako pricham irl u neformalnim situacijama zapravo,veca je greska sto si omasio padez,al dobro.. napisao si NA sinocno vece... umesto na sinocnoj veceri. ili si mogao da napises ZA sinocno vece. e moj chabke :) ok su neformalne situacije,ali bar bi trebao da znas padez da potrefis :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 zapravo,veca je greska sto si omasio padez,al dobro.. napisao si NA sinocno vece... umesto na sinocnoj veceri. Ja sam na to i mislio? У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 he robbed from the rich and he gave to the poor stood up to the man and he gave him what for our love for him now ain't hard to explain the hero of canton a man they call jayne take my love, take my land take me where I cannot stand ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Ja sam na to i mislio? ok brate,onda si rekao sinocno vece,sto mu dodje neki pleonazam... ili kazes sinoc ili jucerasnje vece. znaci nisi mogao na oba da mislis. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Dobro je Dudo, shvatili smo da imas kola.nemoj biti jadan :/ vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 nemoj biti jadan :/ Ovim je hteo da kaze, kupi kola ! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 pi bre ceo dan sam u kuci :/ mora izidjem malo na vazduh,ne vredi ovako... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 kako mi ide na kurac kada pesme imaju jaci..volume, tako da se izrazim elem. jednu pesmu jedva cujem a sl.mi probije usi...a ja lezim u krevetu i hvala bogu necu da ustajem da smanjujem/pojacavam na svaka 2 min ...jel ima neka fora da se ovo resi ?! Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts