Kal1mero Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 ako je i ovo bilo napusite me kurcem :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 BILO ozbiljno :0 Evo ti jedan napush ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 kali se navukao na belo pa sad preko nekih obvious fora pokusava da dodje do njega :D Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 kali se navukao na belo pa sad preko nekih obvious fora pokusava da dodje do njega :D haha, vlada rekao dobru foru ! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 (edited) recicu jos jednu pa ce ti biti krivo Edited December 1, 2008 by vLaDa_ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 recicu jos jednu pa ce ti biti krivo Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 heheehe koji geg Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 ako je i ovo bilo napusite me kurcem :D A JU BRATE jos kao klikcem i u sebi "pa nije valjda onaj klip, ma daaaaj... nema sanse" Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 1, 2008 Author Report Share Posted December 1, 2008 pa ceka ja sam kucao u search ludi rus i tamo su bili neki stari :D jebote koji smor nema veze placam svoje greske :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 NIJE NI OVO BILO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 1, 2008 Author Report Share Posted December 1, 2008 e sad mi je ruka mnogo veca :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 kali se navukao na belo pa sad preko nekih obvious fora pokusava da dodje do njega :D De to ima belo preko fore? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Jel si upucen u materiju Drede? :) Overi strip dva posta iznad tebe ;) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Dred samo lobetina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Jel si upucen u materiju Drede? :) Overi strip dva posta iznad tebe ;) Auh, omanje failovah Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 pa ceka ja sam kucao u search ludi rus i tamo su bili neki stari :D jebote koji smor nema veze placam svoje greske :D Ja kachio pre par meseci :) Kali daj neku hemiju :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 (edited) dobro vredi videti jos koji put Edited December 3, 2008 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 3, 2008 Author Report Share Posted December 3, 2008 Ja kachio pre par meseci :) Kali daj neku hemiju :D nisam jos poceo tek posle n ove godine :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts