brue Posted February 27, 2014 Author Report Share Posted February 27, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Ladno sve HoI igre za 25 dolara:) Overkind, kreni sa HoI dvojkom, Doomsday ili armagedon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Фала. Ћу пробам. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Ja bih ti preporučio da igraš Darkest Hour (samo obavezno instaliraj 1.03 patch, koji se ne skine automatski na Steam-u iz nekog razloga). To je poboljšana verzija HoI 2, a imaš i opciju da igraš "običan" HoI 2, koji je onda ekvivalentan Armageddon-u, sa dodatim ispravkama za razne evente i slično. HoI 3 mi nažalost nikako nije legao, tako da i dalje pikam DH kada se uželim WW2 grand strategija. Čekam sada četvorku, da vidim da li će mi se ona više dopasti. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 A jel se zna nesto za cetvorku kad izlazi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Pa neće skoro. Tek su je najavili pre manje od mesec dana. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Tako da nestrpljivo cekamo East vs West u svetlu trenutnih dogadjanja u Ukrajini! Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts