Gille90 Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Somi za tebe i Protu ce biti piva.... A za ovog leska ni vode. Sale brate mi se trudimo da sto vise izlevatimo gazdu.. Nebrinite nece biti tako lose nagrade valjda. Trazimo jos sponzora da ulete neku kintu al jako tesko!!! btw slike ce biti u nedelju!!! Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Nedelja i svi ste tu, sve podseca na srecu... Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted November 28, 2008 Author Report Share Posted November 28, 2008 pa brate kome su male nagrade nek idu u dubai jbg tamo osvojeno mesto 50 hiljada evra baki pa ti gledaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 gtfo Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rampaGe. Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 (edited) Pivo neko tamo ! PROTO JEBACU TE VRISTACES!!! <3 Edited November 28, 2008 by rampaGe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Trbo ae cuti nemoj saletu nista da pricas nije on indijanac kao neki zna decko sto to prica znam i ja zato uzivaj!!! Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACONATION Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Trbo ae cuti nemoj saletu nista da pricas nije on indijanac kao neki zna decko sto to prica znam i ja zato uzivaj!!! SALE ZLO LD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jank1c Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 ja cu da dodjem da pijem rakiju ..... ;) ako hocete mogu da sudim ... koliko para ide meni ?:) Quote Can you hear my Fart? No you dont cuz it`s Pigeon ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIX_cs Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 1% i to u vrh glave :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 dajte 3k uplatu sta da mi bude prva nagrada 10k dinara smesno OCU UPLATU 3k DINARA [}:)] Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Brate i ja ocu 1000e da ide meni al nemoze!!! Uplata je 1500 dinara kome se igra nek igra ko nece nemora!!! To je nas konacni stav!!! Jankic mozes dobiti... Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 super , to je tvoj "stav".... a reci koji je razlog sto mora 1500 , a ne 3000? i jos jedno pitanje, da li ce moci negde da se izbleji dok se ne igra? ili cemo da lutamo po kamenici :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Organizovali smo u jednom lokalu da spusti cene pica da ekipe koje nisu iz ns bleje tamo dok neigraju mec... Videcemo jos nesto da skurblamo... Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 dajte 3k uplatu sta da mi bude prva nagrada 10k dinara smesno OCU UPLATU 3k DINARA [}:)] ko hoce vece izgubi i iz vrece ... Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 super , to je tvoj "stav".... a reci koji je razlog sto mora 1500 , a ne 3000? i jos jedno pitanje, da li ce moci negde da se izbleji dok se ne igra? ili cemo da lutamo po kamenici :p brate,imam osecaj da ce biti slicno kao "ovo je Vrbas,ovde nema pravila" fazon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 lesko o5 ti kazem tvoji komentari nas nezanimaju!!! Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0ck3. Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 sedi 1 Quote SBC <3 eeVaN :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 ni tvoji totzk nas nezanimaju!!! Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 lesko o5 ti kazem tvoji komentari nas nezanimaju!!! nezanimaju? Sta to znaci? ali najbitnije da umes "o5" da napises... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 lesko grad mi ne diraj "o5" ti kazem :p kako mozes da kazes da te neciji stavovi ne zanimaju ? da li si ti nekad napravio turnir ? sta si ti ? wcg escw ? treba da te zanimaju neciji stavovi jel ti pricaju ljudi koji su bili na 100 turnira a ti verovatno iz kamenice nisi u zivotu izasao... sa takvim stavom tur ce ti biti lokalni i sranje .... Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l0wfLoW Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Mozda i bane neko ako pocnete da se ponasate normalno i ozbiljno a da ne izgledate kao gomila klinaca koja su posle jednog spliffa dosla na ideju da naprave turnir i sad sve organizuju u letu. I daj okacite vec jednom te slike... cenovnika obliznje kafane. Quote hejter umesto hejtera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Gille90,ja sam uz tebe,nemoj da te loze ovi oloshi! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 lesko grad mi ne diraj "o5" ti kazem :p kako mozes da kazes da te neciji stavovi ne zanimaju ? da li si ti nekad napravio turnir ? sta si ti ? wcg escw ? treba da te zanimaju neciji stavovi jel ti pricaju ljudi koji su bili na 100 turnira a ti verovatno iz kamenice nisi u zivotu izasao... sa takvim stavom tur ce ti biti lokalni i sranje .... to sam poceo da mu pisem u tri navrata,ali sam svaki put odustao,jer sam ocekivao da ce da uzvrati nekim onakvim komentarom...bas tako gia! Gille90,ja sam uz tebe,nemoj da te loze ovi oloshi! haha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 brate kad ce pasti nekad kanter tucha?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Nikad? : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts