SavKe Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 (edited) Kod ovog Vudija sa njegovim ozbiljnim odgovorima ne zna chovek da l' hoce da ti samo pomogne, ili pored toga da ti i sa blagim sarkazmom stavi do znanja koliko nemash pojma :) Edited December 15, 2008 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Krivke, problem je što ni ja to ne znam više :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 jbg meni prsko full dwnld gta iv... sad moram pojedinachne arhive da opravljam skidam jebevanje pif :D ali bar me je temperatura popustila, mada glavobolja i dalje drzi... odgledah konachno lost do kraja... nije loshe mada su ga razvukli uzasno, ne moze vise da se gleda 5 epizoda bez prekida :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 bio u bioskopu,gledao onaj "ljubav u Barseloni". Poprilicno glup i naivan film, ne svidja mi se nikako. i sa takvim utiskom sad na spavanje...meh :\ tako je to kad ides u bioskop sa ribom :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 ^hahaha istina :D mada,ja sam insistirao na ovom filmu,ona je htela "krug lazi"...vazi da idem sa njom da mi bali tamo za Dejmonom i Krouvom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 hahahahhaha -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Dobro Jutro !!! Iako nemam obaveza ustao sam u 7 samo da me matorci ne bi smarali kako sam probisvet!!! Odo sada po jogurt, hleb i mleko ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Koliki ja imam problem sa spavanjem :((( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 dobro jutro! uh,samo sto meni i nije nesto bas dobro... jako mi se spava,iskrivio sam vrat,a na faxu me ceka dug dan...bas mi je onako crappy morning... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 mornin'... uu danas idem u forum racunare da vidim kakve su im cene, trebalo bih da pazarim brand new pc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 smor danas,idem da vadim licnu koju sam izgubio BIOMETRIJSKU i usput pasos...bleja sa penzosima pola dana :/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 mornin'... uu danas idem u forum racunare da vidim kakve su im cene, trebalo bih da pazarim brand new pc :) Ma dal je moguce?? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 (edited) bio u bioskopu,gledao onaj "ljubav u Barseloni". Poprilicno glup i naivan film, ne svidja mi se nikako. i sa takvim utiskom sad na spavanje...meh :\ Jeste, te zenske, letnje avanture umeju da budu nezgodne...prica mi zvuci poznato...:))) Inace, dobro jutro...dinar ojacao, marko promenio relationship status na fb...sve nekako izgleda kao da ce da bude lep dan...:) Edited December 16, 2008 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Ma dal je moguce?? i_te_kako_!_!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 oligovit+kafetin+c vitamin(1000mg) + red bull(daje ti krila!!!)+kafa+pljuga+jafa keks= dobro jutro svete If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Deste deste! Nije mi pukao download, nisam izgubio nista, nisam gledao glup film sa ribom, nisam iskrivio vrat ine kupujem komp u Forum racunarima. Kakav dan,a? Odo da vezbam, jao cao! ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Dobra serija ovaj Chuck i like it :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Deste deste! Nije mi pukao download, nisam izgubio nista, nisam gledao glup film sa ribom, nisam iskrivio vrat ine kupujem komp u Forum racunarima. Kakav dan,a? Odo da vezbam, jao cao! ;* A jel imash problem sa spavanjem? У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 i_te_kako_!_!_ Nemoj da si lud covece. Al ozbiljno. Osim ako ti neki rod nije nesto u FR, onda i ajde. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Što, dobiće poklon zimovanje i štampač uz komp [8D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 mornin'... uu danas idem u forum racunare da vidim kakve su im cene, trebalo bih da pazarim brand new pc :) dobra fora gari Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 prokleti imbecili... dobijem kaznu za prelazak na crveno svetlo KAO PESAK u JEBENOM BULEVARU. i sad moram da idem u prokletu RAKOVICU U SUP?! ZNACI PROKLETI DROTOVI!!! If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Ja ako nisam jedno 5 puta dobio "kaznu" u predhodne dve godine zato shto me mrzelo da silazim dole kod Vuka nego sam pretchavao, evo gde sam :) Nishta mi josh nikad nije stiglo :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 ma ja cu im reci da nemam ja para to da platim, neka mi slobodno posalju poziv za sud, necu ni onda platiti, jebes mi mater icicu u zatvor na dva dana pre nego sto cu njima dati te jebene 3000 If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 owned by bg samo da ponovim konstataciju da leško živi u reklami za jogurt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts