Jump to content

Koji laptop uzeti?

Doca

Recommended Posts

koju igru? sa laptopom se necesh naigrati, i suludo je investirati u grafichke na laptopu osim ako necesh da bacash pare... been there seen that :)

wifi ima svaki model tako da ti to nije nikakva stavka... za tih nekih 40-45k mozesh da uzmesh vrh mashinicu 15.4", c2d 2ghz, 4 gb, wifi, 200gb hdd bez windowsa... i intel integrusha... ja bih ti preporuchio hp, toshibe koje se valjaju kod nas i nisu nesto impresivne

fallout_table.gif

http://www.bcgroup-online.com/index.php?art=5169

ovo ja imam. i vishe sam nego zadovoljan. sve novije igre pichim bez problema, od fallouta do deadspace-a.

ali, ortakova toshiba, sto je pazario u USA, razlikuje se od moje, i kako da kazem.. nekako je pouzdanija Oo

plus ima postavljen neki "naslon", sto je dosta prakticno jer kuler moze opustenije da radi.

znam da je mali oftopik jer je i laptop skupjli, al samo da se nadovezem na pricu o toshibi.

Bring It

^^ pusti ga brate,prebacio se na funte!!1~

koju igru? sa laptopom se necesh naigrati, i suludo je investirati u grafichke na laptopu osim ako necesh da bacash pare... been there seen that :)

wifi ima svaki model tako da ti to nije nikakva stavka... za tih nekih 40-45k mozesh da uzmesh vrh mashinicu 15.4", c2d 2ghz, 4 gb, wifi, 200gb hdd bez windowsa... i intel integrusha... ja bih ti preporuchio hp, toshibe koje se valjaju kod nas i nisu nesto impresivne

Ma naravno da mi ne treba za neke zahtevne igre,nego za gluposti tipa cs ili wc3,bitno mi je i da ta integrisana moze da gura kako treba to.

hajli kaze dell, toshiba, i valjda hp i lenovo.

Trebao sam odmah pitati gospodara Hajlija :)

ok,hvala,videcu sta i kako,bilo mi je bitno na sta da obratim paznju.

Edited by Doca.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

De ima taj HP, daj odma da uzmem 10 komada...za 800eu pa aj...al za 600eu - 1,6 ; 120gb, 1gb....ili su cene asytonomski pale, shto je moguce poshto sam u pecinskoj fazi...

poz voz 2011

De ima taj HP, daj odma da uzmem 10 komada...za 800eu pa aj...al za 600eu - 1,6 ; 120gb, 1gb....ili su cene asytonomski pale, shto je moguce poshto sam u pecinskoj fazi...

sorry toshiba sa onom mashinom je u pitanju, mislim da ima i u pakomu cak, 45k

hp, 2 gb, c2d 2 ghz, 160 gb hdd, 15.4" wifi bt balabla, tek nesto preko 40k... uzeo sestri pre neki dan... zavrshna obrada iznad toshibine

HP6720s.jpg

fallout_table.gif

Uzmi neki jeftiniji dell hp ili lenovo.

Velika je razlika izmedju njih i ostatka buranije, a mislim da za 500 eura moze da se nadju osnovne konfe ovih proizvodjaca koje bi ti radile posao.

Ja imam lenovo R61 i iskreno svrsavam koliko sam zadovoljan njime :) i kako me nikad nije prodao i sta sve trpi i kako mu traje baterija i kako je necujan i pouzdan, ma vr'

Sestra ima neku malo jacu toshibu koja je super i sva fensi ali prosto naspram ovog deluje kao jeftina plastika.

Sa dellom i hp je ista prica, ipak su tate za laptop :)

Mali edit : war3/modovi/q3/cs rade super. Cs nekad zna da "ne skupi nisam glatko" :)

WOW radi ali sa slabim fpsom (oko 10-15) na medium/low

Naravno igranje nije svrha :)

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

sorry toshiba sa onom mashinom je u pitanju, mislim da ima i u pakomu cak, 45k

hp, 2 gb, c2d 2 ghz, 160 gb hdd, 15.4" wifi bt balabla, tek nesto preko 40k... uzeo sestri pre neki dan... zavrshna obrada iznad toshibine

HP6720s.jpg

Znam, pogledah bash posle ovog topica i smorih se ko pass - ja imam tu seriju sam slabiju i platio sam je daleko vishe...tako meni uvek...

poz voz 2011

Ja imam lenovo R61 i iskreno svrsavam koliko sam zadovoljan njime :) i kako me nikad nije prodao i sta sve trpi i kako mu traje baterija i kako je necujan i pouzdan, ma vr'

Lenovo kao da su Rusi pravili. Moze da prezivi nuklearni udar, jako dobre performanse i ruzan ko lopov.

Moje tople preporuke za njih. Koji god Lenovo ThinkPad da uzmes neces da pogresis. Odlucis se za dimenzije i onda uzmes najskuplji u toj seriji koji se uklapa u tvoj budzet i to je to.

Iliti sto bi se reklo (jos od IBM laptopova) dizajnje kao da "ga je pravio dart vader za maturski"

A opet ima te u svojoj ruznoci je nekako...elegantan :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy