Doca Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Buduci da ne pratim trziste laptopova,dajte neki predlog za isti. Budzet mi je ~500 evra,prvenstveno bih ga koristio za wifi kad nisam kuci i eventualno neku igru u lanu sa ovim "stonim" pc-em. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 (edited) Ovaj mi je ortak rekao da je vrh... http://inelektronik.com/detalji.php?pid=2716 Ti overi... EDIT: Mada moj savet ti je Toshiba. http://www.pcpractic.rs/product.php?id=2418 Edited November 20, 2008 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 ja samo znam da je hajli rekao NE MSI-u. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 koju igru? sa laptopom se necesh naigrati, i suludo je investirati u grafichke na laptopu osim ako necesh da bacash pare... been there seen that :) wifi ima svaki model tako da ti to nije nikakva stavka... za tih nekih 40-45k mozesh da uzmesh vrh mashinicu 15.4", c2d 2ghz, 4 gb, wifi, 200gb hdd bez windowsa... i intel integrusha... ja bih ti preporuchio hp, toshibe koje se valjaju kod nas i nisu nesto impresivne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 hajli kaze da jesu. hajli zna. hajli kaze dell, toshiba, i valjda hp i lenovo. hajli zna. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 toshiba moze, ali nikako sa grafuljama, koje prave probleme, nv crkava a modeli sa atijem imaju frku kada odu u standby i kada se vrate displey se ne ukljuchuje... toshiba my ass Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 http://www.bcgroup-online.com/index.php?art=5169 ovo ja imam. i vishe sam nego zadovoljan. sve novije igre pichim bez problema, od fallouta do deadspace-a. ali, ortakova toshiba, sto je pazario u USA, razlikuje se od moje, i kako da kazem.. nekako je pouzdanija Oo plus ima postavljen neki "naslon", sto je dosta prakticno jer kuler moze opustenije da radi. znam da je mali oftopik jer je i laptop skupjli, al samo da se nadovezem na pricu o toshibi. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 brate laptop do 500 e ,ne moras da se hvalis kako imas laptop od soma jevreja :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 21, 2008 Author Report Share Posted November 21, 2008 (edited) ^^ pusti ga brate,prebacio se na funte!!1~ koju igru? sa laptopom se necesh naigrati, i suludo je investirati u grafichke na laptopu osim ako necesh da bacash pare... been there seen that :) wifi ima svaki model tako da ti to nije nikakva stavka... za tih nekih 40-45k mozesh da uzmesh vrh mashinicu 15.4", c2d 2ghz, 4 gb, wifi, 200gb hdd bez windowsa... i intel integrusha... ja bih ti preporuchio hp, toshibe koje se valjaju kod nas i nisu nesto impresivne Ma naravno da mi ne treba za neke zahtevne igre,nego za gluposti tipa cs ili wc3,bitno mi je i da ta integrisana moze da gura kako treba to. hajli kaze dell, toshiba, i valjda hp i lenovo. Trebao sam odmah pitati gospodara Hajlija :) ok,hvala,videcu sta i kako,bilo mi je bitno na sta da obratim paznju. Edited November 21, 2008 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 koju igru? sa laptopom se necesh naigrati, i suludo je investirati u grafichke na laptopu osim ako necesh da bacash pare... been there seen that :) wifi ima svaki model tako da ti to nije nikakva stavka... za tih nekih 40-45k mozesh da uzmesh vrh mashinicu 15.4", c2d 2ghz, 4 gb, wifi, 200gb hdd bez windowsa... i intel integrusha... ja bih ti preporuchio hp, toshibe koje se valjaju kod nas i nisu nesto impresivne De ima taj HP, daj odma da uzmem 10 komada...za 800eu pa aj...al za 600eu - 1,6 ; 120gb, 1gb....ili su cene asytonomski pale, shto je moguce poshto sam u pecinskoj fazi... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 brate laptop do 500 e ,ne moras da se hvalis kako imas laptop od soma jevreja :) soz. ponele me emocije :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 De ima taj HP, daj odma da uzmem 10 komada...za 800eu pa aj...al za 600eu - 1,6 ; 120gb, 1gb....ili su cene asytonomski pale, shto je moguce poshto sam u pecinskoj fazi... sorry toshiba sa onom mashinom je u pitanju, mislim da ima i u pakomu cak, 45k hp, 2 gb, c2d 2 ghz, 160 gb hdd, 15.4" wifi bt balabla, tek nesto preko 40k... uzeo sestri pre neki dan... zavrshna obrada iznad toshibine » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 (edited) Uzmi neki jeftiniji dell hp ili lenovo. Velika je razlika izmedju njih i ostatka buranije, a mislim da za 500 eura moze da se nadju osnovne konfe ovih proizvodjaca koje bi ti radile posao. Ja imam lenovo R61 i iskreno svrsavam koliko sam zadovoljan njime :) i kako me nikad nije prodao i sta sve trpi i kako mu traje baterija i kako je necujan i pouzdan, ma vr' Sestra ima neku malo jacu toshibu koja je super i sva fensi ali prosto naspram ovog deluje kao jeftina plastika. Sa dellom i hp je ista prica, ipak su tate za laptop :) Mali edit : war3/modovi/q3/cs rade super. Cs nekad zna da "ne skupi nisam glatko" :) WOW radi ali sa slabim fpsom (oko 10-15) na medium/low Naravno igranje nije svrha :) Edited November 22, 2008 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 sorry toshiba sa onom mashinom je u pitanju, mislim da ima i u pakomu cak, 45k hp, 2 gb, c2d 2 ghz, 160 gb hdd, 15.4" wifi bt balabla, tek nesto preko 40k... uzeo sestri pre neki dan... zavrshna obrada iznad toshibine » Click to show Spoiler - click again to hide... « Znam, pogledah bash posle ovog topica i smorih se ko pass - ja imam tu seriju sam slabiju i platio sam je daleko vishe...tako meni uvek... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Ja imam lenovo R61 i iskreno svrsavam koliko sam zadovoljan njime :) i kako me nikad nije prodao i sta sve trpi i kako mu traje baterija i kako je necujan i pouzdan, ma vr' Lenovo kao da su Rusi pravili. Moze da prezivi nuklearni udar, jako dobre performanse i ruzan ko lopov. Moje tople preporuke za njih. Koji god Lenovo ThinkPad da uzmes neces da pogresis. Odlucis se za dimenzije i onda uzmes najskuplji u toj seriji koji se uklapa u tvoj budzet i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Iliti sto bi se reklo (jos od IBM laptopova) dizajnje kao da "ga je pravio dart vader za maturski" A opet ima te u svojoj ruznoci je nekako...elegantan :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 haha bravo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts