Paja Posted November 21, 2008 Author Report Share Posted November 21, 2008 Evo i ja da javim jos jedan lep utisak. Dragonblight je extra lore mesto za one koje lore zanima :). Znaci skroz se uzivis u pricu, a i kvestovi jako glatko teku. Sve mi je gotivniji northrend :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 samo se nadam da ovo silno hvaljenje nece zavrsiti kao u onom klipu kad bosanac ode u kanadu lol XD Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 kakva je ovo sprdacina sa Anub'arakom, 5m boss? pa on je Arthasu ko sto su Illidanu Vashj i Kael. ja i ortak vec zamisljali pre expanzije kakve ce sve faze da ima sudeci po tft-u kad ono tuki :/ Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 uu i kakve ste faze sve smislili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 mene levelovanje ubija u pojam, ali ce northrend biti nekako drugaciji.... 67. sam lvl, u blade's edge da uzmem 68. i asmo cu da leechujem instance.......ne mogu da docekam mutilate na 80om ....brateee Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 poceo sam sad s warriorom da levelujem opet ali kroz instance polako sad :) jel provalio neko bag kad se respecuje sa furija na neki drugi build, ostaje titan's grip, tj. ostaju 2handeri equipovani Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 anub'arak je imao moci kao i sam arthas a ne znam sta su oni ovo uradili sa njim mnogo je tuzno Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 poceo sam sad s warriorom da levelujem opet ali kroz instance polako sad :) jel provalio neko bag kad se respecuje sa furija na neki drugi build, ostaje titan's grip, tj. ostaju 2handeri equipovani Niko se nikad nije respecovao sa titans gripa na nesto drugo :) kakva je ovo sprdacina sa Anub'arakom, 5m boss? pa on je Arthasu ko sto su Illidanu Vashj i Kael. ja i ortak vec zamisljali pre expanzije kakve ce sve faze da ima sudeci po tft-u kad ono tuki :/ Smor indeed mene levelovanje ubija u pojam, ali ce northrend biti nekako drugaciji.... 67. sam lvl, u blade's edge da uzmem 68. i asmo cu da leechujem instance.......ne mogu da docekam mutilate na 80om ....brateee Kreni vec na 68 u northrend Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 meni je wotlk fin, ni manje ni vise. skontao sam da se mora polako ici, bez powerlvlovanja ili se smorim. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 kakva je ovo sprdacina sa Anub'arakom, 5m boss? pa on je Arthasu ko sto su Illidanu Vashj i Kael. ja i ortak vec zamisljali pre expanzije kakve ce sve faze da ima sudeci po tft-u kad ono tuki :/ Eh, pa odavno je wow postao sprdačina kad je u pitanju odnos prema važnijim likovima iz lorea. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Instaliram WOTLK jutros, skinem patch, i krenem lagano, naravno prvo sam sa DKom krenuo, da isprobam novine u igri, super je! : ) Ona bombardovanja, questovi, uvod Death Knighta u igru, super odradjeno. Odem posle do Stormwinda, posetim Harbor i ona nova sranja, odusevim se. Svidjaju mi se sve novine u igri, barem one koje sam do sada video / iskusio. Za sada i nemam nekih zamerki, jedino mozda onaj poslednji quest kao DK Lich Kinga mi malo skripi, al okej, nista strasno. Sutra idem na fax, a tamo nema jebeni WOTLK, tako da cu se veceras naigrati, jer mi ovo mirise lepo. : )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 ^ pajdo koma... od shiptara i roma... :D Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Sutra idem na fax, a tamo nema jebeni WOTLK Seres, nije moguce ? Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 wow> fax realno Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 E koma, koma.... Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 drndo kakav je taj hammer? Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Off-topic - Dobar je (subjektivno) i ima dosta toga da se kaze i nije topic o tome. Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenky Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Wotlk... smor je levelovati sine kad ugledam 1.500k+ XP kenja mi se Quote XXXX: nub kid... YYYY: I'm a lot older than you think. I am 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted November 24, 2008 Author Report Share Posted November 24, 2008 Ne gledaj tako nego uzivaj u procesu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 poceo sam sad s warriorom da levelujem opet ali kroz instance polako sad :) jel provalio neko bag kad se respecuje sa furija na neki drugi build, ostaje titan's grip, tj. ostaju 2handeri equipovani da jedan lik je imao to na 3.02 blade storm + titans grip i ajmo Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts