bolkonski Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Posluzio bih se Zan Pol Sartrovom izjavom: "Sve sto sam u zivotu naucio, ispostavilo se da sam naucio iz knjiga" Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted November 17, 2008 Author Report Share Posted November 17, 2008 Lepo je to bolkonski, s' tm sto ja u sredu dolazim i za sada imam narodnu biblioteku, british i francuski centar u igri. Od toga jedino NBS ima citaonicu koja radi od ujutro do uvece... Ako neko zna jos neko mesto neka slobodno napise. Ne brinite. Bicete urbani i cool i kada priznate da znate za neka mesta gde se cita. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 "Biblioteka" na Terazijama. :)) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Zar nemoze na faxevima? Vecina faxeva kolko znam ima citaonicu, Pravni nije bas centar ali tu je negde =) Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Posluzio bih se Zan Pol Sartrovom izjavom: "Sve sto sam u zivotu naucio, ispostavilo se da sam naucio iz knjiga" Izgleda da onda još nisu izbacili knjigu "Kako održavati sopstveni računar" Bicete urbani i cool i kada priznate da znate za neka mesta gde se cita. :) We will? Ja znam dva mesta! Biblioteka ETF-a i Svetozar Marković! Srsly, idi na ETF i zabodi se u bilo koju slobodnu učionicu koju nađeš, niko te neće ni konstatovati. Nije udobno, nije kul, nije prijatno, al bar radi grejanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Gradska biblioteka? Ili neki branch gradske ... U vecini gradova je to najposecivanjime mesto ako zelis da citas ucis itd. Mada nemam pojma kako je u bgd. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts