Corey Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=wdxMlAawX8E !!!111one ČEK, to je mali Urosh, dezert rats ? HAHAHAHAHA AHAHHAHAH HAHAHAHAH AHHAHAHA jbt ne verujem : )) )))))))))))) AHAHHAHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 (edited) ajmo satniceeeeeeeeeeeeeeeeeee Edited November 13, 2008 by sLEEPER^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGCorganizacija Posted November 13, 2008 Author Report Share Posted November 13, 2008 SATNICA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 wtf? simplex ne dolazi na turnis? "RTP vs sX de_nuke 16:0 DW" I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 svidja mi se satnica :D mogu se naspavam ko covek :D Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 gg simplex krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 na black listu !!! xD I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Mozda je vec negde pisalo, mrzi me da listam, da li je neophodno da se tim lider pojavi u 10h ujutru, da uzme akreditaciju, prijavi ekipu itd? Ili moze da dodje malo pre mecha? Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 da dosao sam nekad u 10:00 :D HAHHAHAH JUCE VIDIMO SE :D cu there @ 13:00 :D krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Ma samo pola sata pre meca da se pojavi cela ekipa, tako su rekli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 do jajno. Sto kaze H@gar da se naspavam ko covek :D. JEBI TESHKETA! Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 DZUVZ FTW !@!@!~!~!~!~~~~ krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGCorganizacija Posted November 13, 2008 Author Report Share Posted November 13, 2008 (edited) Edited November 13, 2008 by BGCorganizacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 KAKO SI CAKAN STEVANEEEEEEEEE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerus Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Jel moze neko da napishe Undergroundovu postavu? tnx unapred :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 josh vam fantomke fale :DD vlajke se boji da pricha u kameru!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Ja, Oblo, Kocko, Cosko i onaaaaaj.... Ne znam kako se zvase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zed Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 kolike su sanse da se bugari ne pojave?^^ Ko uci znace, ko krade imace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 und: n0sfe Hidza Nesho Hoobit cix Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajke Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 josh vam fantomke fale :DD vlajke se boji da pricha u kameru!!! vlajke je srao pred lokalnim kamerama :/ , to mi kobrica smestio... tad sam bio zapisnik :p WCG ADRIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 znao sam da igramo u ranu zoru xD Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajke Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 (edited) kolike su sanse da se bugari ne pojave?^^ ravne 0. btw, `fala simpleKSu :) Edited November 13, 2008 by Vlajke WCG ADRIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
<W.Churchill> Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Hoce li mozda neka ekipa sa liste cekanja(ako je ima) da se ufura umesto simplexa ? Hvala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
savkelita Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 svaka chast za organizaciju....(GL za dalje) Puno srece svim prijavljenim ekipama ;) Pustim Otpisani.mp3 i udjem na german DM! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Ljudi, hoce moci da se gledaju drugi mechevi? Zanima me da znam da li da dolazimo ranije, ili ne....? Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts