suba Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 http://www.istinaosasi.blip.tv/#1459418 Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 strasne stvari... Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 realno, boli me kurac sta su mu radili, aj da je kraci klip pa i da odslusam sta ima da kaze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 ne do bog da potrosis des minuta Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Gledao sam 4 minuta,sta je poenta ovoga,zasto su ga tukli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 bio na protestu protiv podrzavanja nezavisnosti kosova Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 i zato shto kaze da je srbin. meni je loma ono kao teshko da poverujem u sve detalje ove priche. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 otkud znam, sto bi se smaro da pravi video... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Ako je tako, vrlo je moguće da je i tačno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 a zasto ne bi bilo tacno? verujem mu skroz... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 shto ne bi bila istina? ne bi sigurno bio prvi put da se desi ovako neshto.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 tuzno jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Zajebano... Verujem da je većina što je ovo rekao istina. Samo nije on prvi, ni poslednji kom se tako nešto desilo. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Attention whore. al brate, ako mu se stvarno ono desilo, uradio je pravu stvar Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Mislim da je ipak sve to istina, CG je divlja drzava, dok su bili sa nama nasa sluzba je njih drzala koliko toliko sad kad nema ko da ih drzi rade sta zele, ovaj Milo je odlicno naucio posao od komunista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Tito je zlato za Mila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 ne do bog da potrosis des minuta Opet dulio sa njegovim dvosmislenim postovima :) jel ovo kao hejt na onaj moj post ili ? :) Ne znam sta ti je cudno ako ne zelim da potrosim 10 minuta zivota na pricu nekog tamo lika za koga nikad nisam cuo do sad, ok sa te strane moguce da onaj moj "boli me tuki" komentar nije bio bas primeren, ali evo sad sam procitao ovde ko je lik i dalje me boli tuki sta su mu radili :) i sad tako ja pisem dugacak post da objasnim sta sam mislio, kao odgovor duletu, i na kraju se moj post pretvori u "Doolio style" post :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 to je poenta, ima svi da pisete ko ja ili da ne pisete uopste! nije moj komentar bio toliko harsh koliko si istripovo, mozda je trebalo da stavim smajli, al vidim to je sad moda po forumima da se ne stavlja smajli:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Nadam se da ce biti sve ok sa likom. Neka mu je bog u pomoci! Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 jebo im pas mater, nikad mi nece biti jasno kako je milo opstao ovako dugo... Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obli Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 + svala cast liku sto je smeo ovo da snimi i objavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Pazite,moguce je da je i neka taktika tamoshnje opozicije,ne kazem da jeste,ali je moguce. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Mada mi nije jasno sto b92 ne objavi sad ovo ili napravi insajder o ovom incidentu!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 odgledah.. bem li ga dal je fake ili sta vec.. al kolko me iritira naglasak i "crnogorski" ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts