Gankaloth Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 da brate bas je fun sto ja udaram 1400 ms crit na dk dok mene on crit 7k sa runestrikom na 430 resi -.- . Ono uzivam Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 ne treba fix! balansirano je problem je sto si ti no skill! i plaches tu a provodish 1203812038 sati u igrici dnevno a ja se secam kad sam ja igrao onda sam ja ambushovo dagere s pyroblastom najbolje na serveru!!11111 i svi su me zvali da im tankujem! scholomance! dok ti.. pa ti si... da da... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 (edited) sarmo, VII? dablju-ti-ef, mejt? =) 3 puta se logujem za 2 dana i svatam da sam 3 puta promenio gild. 4 dana nisam spavao nista mi nije jasno ko ni tebi :) cveki je kriv ! PS: nikad ne mesajte meth sa kokom da brate bas je fun sto ja udaram 1400 ms crit na dk dok mene on crit 7k sa runestrikom na 430 resi -.- . Ono uzivam ne udaraj dk-a l2p rune strike ko udara DiKa dobije po picka naravoucenije : udaraj nesto drugo :) Edited December 23, 2008 by Capma Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 baj d vej drugari sa sylvanasa Kasabaras(kasah sa rura) / dukadizel (dule warlock sa shadowmoona) /dzo su prvi u battlegroupi u 3v3 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 (edited) ma brate necu da se nerviram, samo ja sam warriora rollovo jos pre 3 godine da bi bio kralj melee, izgleda da sam se zajebao :D Edited December 23, 2008 by Gankaloth Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 a jbg... warr bio snaga bog otac... bio... :) sto bi reko moj drugar nema smrti bez sikire al sad eto svi redomdovatili da sikiraju masu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 a najveca tuga je sto je sad igrati warriora samo igra srece, cekas da ti procuje sudden death... Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Ljudi, nisam igrao wow u opste za vreme s4, kad su menjali arena rating i arena point pravila, moze neko samo da mi kaze naj osnovnije i bitnije stvari, i koliko treba min % da ima odigranih do bi dobio poene nedeljno? Hvala na odgovorima, nister trebali tako opsirno. http://letmegooglethatforyou.com/?q=wow+ar...s+rules&l=1 Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 baj d vej drugari sa sylvanasa Kasabaras(kasah sa rura) / dukadizel (dule warlock sa shadowmoona) /dzo su prvi u battlegroupi u 3v3 :) gz :) inace mene dkovi udaraju za 10k nekim udarcima vec dosta partija vecerras da li bi neko bio ljubazan da mi objasni koje su to magije u pitanju posto mi combat log ne radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 (edited) baj d vej drugari sa sylvanasa Kasabaras(kasah sa rura) / dukadizel (dule warlock sa shadowmoona) /dzo su prvi u battlegroupi u 3v3 :) Jel to onaj troll priest sto non-stop bleji ispred Orgrimmara ? tj. blejao ranije u vreme tbca. Edited December 23, 2008 by kreator_ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 ret paladin healuje za 50k po partiji bbl sebi bop rougu i heal treceg koji skill jebote \o/ bm hunteri imaju 2x beastial wrath da iskoriste koji skill jebote \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 @Ficok Vec sam nasao, trazio sam samo jednu recenicu, a ne wall of text, hvala u svakom slucaju. i lol @ Pishaless Peders za ime. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 bm hunteri imaju 2x beastial wrath da iskoriste koji skill jebote \o/ da i? dzabe mi to dodje mi rog il ret pala, bace mi magiju da ne mogu da se pomerim dok mi ne ostane 20% helta. objasni mi kako sam ja privilegovan tu? "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 l2p then Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Jel ovo zaista realna situacija ili neki hax? :) http://warcraftmovies.com/stream.php?id=96...7b1d0339754b15e sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 10k starfire crit, skill \o/. Izgleda da sam ja u pogresno vreme resio da se bavim pvpom :( Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 wow je postao fps. tacnije, 3rdpsmmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Jel to onaj troll priest sto non-stop bleji ispred Orgrimmara ? tj. blejao ranije u vreme tbca. da to je taj priest... sabio je zivot duelishuci se tamo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 http://www.arenajunkies.com/rankings/2v2/ \o/ toliko o balansu :D ovo je josh i ok , secam se neko je ranije linkovao (sezona 3 ili 4) isti taj ranking i 99% timova je resto druid/random. Medju ovih 73 tima ja vidim bar 15 bez retri pale ili dk-a tako da i nije strasno :) Inace cenim da ce warlock dominirati sve vise kako vreme bude prolazilo. Opusteno ce moci da ima 24-25k hp i 1k resilianca jer mu mehanika klase dozvoljava da socketuje/enchantuje sve na survival dok ce npr rogue biti go kurac ako bude guro resi i stamina gemove. A i ostali ce morati polako da odlazu pve gear i oblace resi gear. Bice i dalje burst dmga ali bice vise balansa. Bar ja tako cenim... "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Jao jao, danas ponovo posle dva meseca pauze nastavljam jao jao ne mogu da docekam da nastavim sa palom jao jao!!! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 When comparing overall damage to survivability ratio between the three plate wearing classes (Paladin, Deathknight and Warrior) do you feel that things are balanced? I assume you mean dps specs, not tanks? I gather from your question that you think it isn't, so why don't you bring up the specific issue instead of tying to test me on whether I am aware of it? Iskusan dodge od Ghostcrawlera, ko vas jebe warriori :D Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 chovek ima visok PR rating :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 ma jok igra je sasvim ok sada i svi treba da imamo fun u areni jer svako moze da je igra i ima iste iteme jel ti igras ovu igru ili samo places??? kazi mi KADA je ova igra bila izbalansirana??? ako hoces balance igraj SC ili sah... cak je i wc3 imao isti problem.. od elemenata RP-a se ne moze traziti balans... sto ih je vise igra ce biti manje orijentisana na isti... postoji 1000 razlicitih spelova udaraca i kuraca i ti ocekujes balans??? only cool guys play warlock... reroll dok ne rolas warlocka... rogue ubija sa 1dps daggerima... druid... ma necemo o druidu... i sad odjednom kao da su savrsenu igru usrali... kao da nisi igrao TBC... meni kad se pala usere u usta dok grindam (bez insignije naravno) ja prepevam stari dobri hit: doci cu sa daggerom i bicu mnogo ljut... i necu biti vidljiv kao prosli put... pomak ce se videti posle 101. patcha i kada vecina pvp igraca bude imala dovoljno resilience-a... human ima pasivnu percepciju i free slot za trinket... boli me qrac on je i dalje u raid-u sa poganim gnomom... hoces i jare i pare? VIP ili RIP... ma brate necu da se nerviram, samo ja sam warriora rollovo jos pre 3 godine da bi bio kralj melee, izgleda da sam se zajebao :D ja sam rolao rogue-a da se svetim za psihosomatsku lepru koju sam zaradio levelovanjem u STV-u :D da i? dzabe mi to dodje mi rog il ret pala, bace mi magiju da ne mogu da se pomerim dok mi ne ostane 20% helta. objasni mi kako sam ja privilegovan tu? a dismantle na bow??? :DDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 zvucim kao deda koji se seca dobrog starog vremena ali u s2 i s3 je pvp u wowu doziveo svoj maximum posle toga su ga srozali iz razloga da bi bracusi pricali kako sada mogu da igraju sat vremena nedeljno i imaju iste iteme kao neko ko igra 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 ovo je josh i ok , secam se neko je ranije linkovao (sezona 3 ili 4) isti taj ranking i 99% timova je resto druid/random. Medju ovih 73 tima ja vidim bar 15 bez retri pale ili dk-a tako da i nije strasno :) Inace cenim da ce warlock dominirati sve vise kako vreme bude prolazilo. Opusteno ce moci da ima 24-25k hp i 1k resilianca jer mu mehanika klase dozvoljava da socketuje/enchantuje sve na survival dok ce npr rogue biti go kurac ako bude guro resi i stamina gemove. A i ostali ce morati polako da odlazu pve gear i oblace resi gear. Bice i dalje burst dmga ali bice vise balansa. Bar ja tako cenim... tripujes druid je bio balance... argument: jesi cuo nekad za balance druida??? :P zvucim kao deda koji se seca dobrog starog vremena ali u s2 i s3 je pvp u wowu doziveo svoj maximum posle toga su ga srozali iz razloga da bi bracusi pricali kako sada mogu da igraju sat vremena nedeljno i imaju iste iteme kao neko ko igra 10 dva pyro maga su mogla da imaju dobar rating samo ako igraju 15 min svaki dan u nedelji... TT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts