drndara Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 i da imate 2 peta da kupite ko skuplja ispred shatre, darkmoon faire 2 zabe Imas jos jednu zabu ali ti treba Ale iz BRD bara . Treba 7 dana zabi da se izleze iz jajeta. There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralezp Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Ja sam bio kod druga neko vreme jutros, i kolko sam video OP su... Moj drug duelovo 58 dka unholyja i ovaj ga dobio... sta uradi blizzard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 ovo taman za topic merge There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralezp Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 brate pa jesu neverovatno jaki kad 58 dk ubije 70 prista, nerealno je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 eno ga bananen u kgb-u lik je 75i lvl bio pre 3 sata :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Zato je uplatio 60 sati i uzeo 10 pakli davidova :) Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 E ako je tvoj drug duelovao i izgubio onda mora tu nesta da se opasno nerfuje Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 tnx uradicu sutra to i da ovaj link zasluzuje novi post http://www.wowarmory.com/character-sheet.x...h&n=Beastly koje su ovo prevare u pitanju :D ortak rollovao U TBC-U... pvp nerd... 150000 HK na 3 LIKA, na jednom OF THE HORDE ima, na 2 ima CONQUEROR... i on se TEBI cudi za tvoja dostignuca za battlemaster titulu (sta si vec uspeo sve da zavrsis nemam pojma vise ne pratim te) Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Video sam da se spominje komparator, sta ce biti sa wotlk-om koji je odatle preorderovan i narucen zna neko??? There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 brate pa jesu neverovatno jaki kad 58 dk ubije 70 prista, nerealno je to Pratio sam DK jedno 20 minuta bilo mi dosadno, puluje 2-3 moba jedva izgubi 5% hp, pobaca neke bolestine trci skuplja gomilu mobova opet nesto baca neki AoE neki zombiji... Samo trce i rokaju za tih 20 minuta stajao je samo da lootuje ... Ako su kukali za nerf paladina OVO ima da bude urlanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 ali ali ali on nema bubble Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 bubble je i tako napravljen za bezanje (hsovanje) a ne za ubijanje ljudi :P So when you fall to the ground, And finally get back to reality, and no one else is around, So tell me how does it feel to be the enemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 i nume da klenzuje XD NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenger Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 (edited) Brate ako je tvoj drug lvl 70 izgubio od lvl58 DK-a mogu samo da pretpostavim da je prvi put u zivotu seo za WOW i nije imao predstavu sta da klikne. Ja sam igrao DK u beti i neznam kako bih tako nesto objasnio, ili tvoj drug nezna sta je wow ili je mnooooogo glup. Sto se dk-a tice i op-a neverujem da ce biti toliko kukanja ko za palu...najveci problem je bio sto je pala ubijao za 3 sec i 95% ljudi nisu mogli ama bas nista da urade (posto nisu umeli :P), dk uopste nema ni blizu takav burst a pogotovo ne za 20k hp koliko ce ljudi imati na lvl80. Igrao sam dk-a i na lvl 80, cinjenica je da moze dosta da prezivi ali itekako ima klasa koje mogu da ga dobiju, ako umeju ofc. ps. da me neki ljudi nebi pogresno razumeli, mozda ste gledali razne filmove i ss-ove na netu dk je bio OP i to veoma, ali je od tada vise buta nerf cekic lupao ;) edit. jbt sad videh na mmo...covek dingovo 80!! bolesno imo, digo ga za ~25 sati. Edited November 14, 2008 by Revenger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Killy da li si upecao Ironjawai Ironforgu ? Ja vec pocinjem da pizdim 800 riba upecano i nista ima da reroll enginering i pocnem da pecam dinamitom!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Killy da li si upecao Ironjawai Ironforgu ? Ja vec pocinjem da pizdim 800 riba upecano i nista ima da reroll enginering i pocnem da pecam dinamitom!!! Ne pali. Testirano. ;) ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 OMG OMG OMG DALI SU FREE TRANSFER SA MAGGYJA< BRZO KO IGRA ALLY BEZI DOK JOS MOZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Ne pali. Testirano. ;) Ali sada ozbiljno da li postoji neka fora zainatio sam se kao konj 1200 riba upecao i kita .... poceo u lavi da pecam ali od toga nema nista:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Ali sada ozbiljno da li postoji neka fora zainatio sam se kao konj 1200 riba upecao i kita .... poceo u lavi da pecam ali od toga nema nista:) Prichaju ljudi da je kao drop rate bolji i za ironjawa i za crafty-ja, ako imash crocolisk daily uzet. jebemliga nisam probao. Znam samo da sam pokushavao da upecam o Orgrimaru glupu sardinu i da me je konstantno zajebavo neki 62 lvl hunter trolja. Upeco sam petstotinjak riba i onda popizdeo i poslo glupi achiev u kurac. Jebo ga onaj ko ga izmislio i drop rate stavio. ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Prichaju ljudi da je kao drop rate bolji i za ironjawa i za crafty-ja, ako imash crocolisk daily uzet. jebemliga nisam probao. Znam samo da sam pokushavao da upecam o Orgrimaru glupu sardinu i da me je konstantno zajebavo neki 62 lvl hunter trolja. Upeco sam petstotinjak riba i onda popizdeo i poslo glupi achiev u kurac. Jebo ga onaj ko ga izmislio i drop rate stavio. U ekstra nisam predao krokodila .. Mene nervira jer sam one 4 ribe za 300 skill upecao iz prvog pokusaja otisao po daily fishing q dobio da upecam krokodila i njega istoupecao iz prve a ova nakaza nece i tacka!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 ako nekog zanima borean i steam frog za achivment su u prvoj zemlji obe zabe @topic toliko stvari uradjeno za ova 2 dana da ne znam vise di bijem samo 1 savet za sad, nemojte biti ludi da lvlujete u instancama samo par kvestova da se urade sto se dobije iz kvestovanje i cao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 U ekstra nisam predao krokodila .. Mene nervira jer sam one 4 ribe za 300 skill upecao iz prvog pokusaja otisao po daily fishing q dobio da upecam krokodila i njega istoupecao iz prve a ova nakaza nece i tacka!!!! EEEEEE jeste tacno nisam predao krokodila i posle jedno 50-100pokusaja upecao kretensku zabu !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 samo 1 savet za sad, nemojte biti ludi da lvlujete u instancama potpisujem. reputacije su izmestili na lvl80 :c uz tabarde... debilno :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 malopre dingovo server first lighting blade 80 lvl druid bio je online u 22 pm dakle 2h ranije pre svih i predao 25 daily kvestova i otisao u zemlje odma jache i spavao tipa 5h ukupno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 (edited) ~5 k honora 500 hk 1 dan ekspanzije Bg video nisam. Beze alije od paladina kao od kolere zaobilaze me u krugovima od 50 yardi iznabadah i qzmu i par ortaka mu jucer ... bas sam smrad prvo bijem pa gledam ko je lol a posle kasno. lvl 73 slekujem dojaja Edited November 15, 2008 by Capma Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts