Jump to content

Lemaja

The X
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Lemaja

  • Birthday 04/18/1982

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Klan/Tim:
    btl
  • Omiljene igre:
    CS
  • Lokacija:
    Srbija
  1. KO se sa mlohanom druzi zivot mu je duzi !! NOT!! pa gde si ti mucenice nasao sa kiselim da se prepires pa on je programirao sve igre i osmislio svemir on je sve i svja inventor kisele vode!! na uzvik : O boze !! on odgovara sa da! 1 word MLOHA e da moram i ja kad postanem pro wow player da napravim novi nick i ovako fensi signu ko sani :) al kontam imacu problema sa prefiksom :)
  2. nesto kontam sani i ja da promenim signu cim skupim t6 kontam da je snaga u tebi ! nego pita me drugar sto plave gemove u t6 bog te pomogo! jel vam jeverej sve rasprodo na ah ?
  3. mrzelo me da editujem... P.S. Objasnio sam liku da si ga prevario i igrom slucaja nasao lika koji prica francuski da mu objasni usput da si ga prevario i da te navata polomi obe noge i uzme pare nazad Rece da je ovde kod bake u poseti i da ce napraviti pauzu covek da te nadje tako da zelim ti puno srece i to sto si 92 ili neko godiste ce ti jako pomoci da objasnis njemu a i roditeljima o cemu se radi GL u buducnosi i pazi se teretnih aviona.. :)
  4. btw.... Lik kome si prodao char je za neveru i ako postji karma teretni avion natoa ce da ispusti tenka na tvoju kucu.... ako si hteo da napustis igru uzmes lepo deinstaliras ili obrises chara... a to sto ste ti i tvoja 3 ortaka prevarili lika za 500 jura... i da citiram lika "rekao mi da ima nesto narandzasto sto niko nema"a delovao mi je fino decko... a pokazivao mi sajtove nema nista ispod 800e gospode gde ih samo pronalazite..... kao sto rekoh uskoro ce nato da prelece srbiju pa ako ima boga.... nemam reci za tebe sreca tvoja je gari iz francuske inace bi ti odigrao uzicko na lobanji!!
  5. e deste \o/ pod broj 1 nesvadjaj se sa tata mohanom jer on je uvek upravu u svojoj glavi :) pod broj 2 nerado se slazem sa mlohanom ali je decko upravu za pve ti treba skill iz prostog razloga da se ne pretvoris u retosa koji stiska 3 dugmeta a to je jako moguce ako se igras u "high end instancama" tipa sholo/strat/ubrs/ pogotovo ide vas 10-15 pa senluce po mobovima. pre ili kasnije se sve end game instance pretvore u farm i rutinu ali fazon je u tome da sam zarolas na pocetku i da naucis i da experimentises. nekad je bre baron 5 man bio test skilla i ako nisi imao 5 skilovanih playera mogao si da ga sakas!! a sto se tice 3 dugmeta uzi wara stavi ga u tanking gear i idi otenkuj mi kronomagusa sa 3 dugmeta mafijo.a ako mislis da ti netreba skill za pve uzi lepo askandija u ruke i kreni da cepas bosa kojeg je nemoguce tauntovati pa kad mu cepis 2-3 kritikala za redom pa kad se okrene pa ti zbrise shadow flame sav cloth a ti reci pa igram sa 3 dugmeta \o/ toliko od mene dosadno mi pa i ja nesto da kazem!!
  6. ma oce mloha da vidi da ga je bliz morfovo od zbuna u losa :))
  7. SERVER: Shadow Moon IME LIKA: Lemaja STRANA: Alliance RASA: Human CLASS: Warior PROFESSION: Minig / blacksmithing GUILD: dragonkin PLAYTIME: mnogo
  8. Ne tece med i mleko?!? Pa da ti gazda igraone upisuje svaki minut klanskog igranja a potom ti ne dozvoljava da se igras na praznim masinama u igraoni(kao docice neko da sedne na 20+ praznih masina)vec koliko si odigrao klanskog toliko i na ler,a nedo bog da ti se ucipi za tur(samo za uplatu),a gde je put,gde je klopa cuga. A zatim kada znas da u okolini imas samo jedan klan vredan igranja +-(beskonacno) mnogo takozvanih klanova. To ti bas daje dobar motiv. A da ne govorimo o beogradskim ekipama i postenju kao aj dodjemo vam mi na vezbanje pa vi kod nas(al oni dolaze samo jedan dan od nedelje i to samo cetvrtkom i to posle uskrsa).Jedino respect Gerili i gcv,(manijaku i bjelom)za taj deo. Pa o cemu mi onda da pricamo oko uslova. E moj branko ne da vam tece med i mleko vec imate i "ticija jajca"
  9. Ma nema potrebe za nikakvim odmazdama i kaznama.Ovaj topik sam ionako postavio da vidim dali ce administracija dejstvovati sto i jest i to "delimicno" pravicno tako da Laki radi sa nama sto ti volja.Ali brate neka decko malo povede racuna nije to u redu mi mu kazemo sto jeste a on odmha vredja.To nije lepo ne mrzim ga niti sam hteo da ga vredjam ali sam je to trazio,sto u mom slucaju nije bilo tako. A ti ga ukori neki sklekovi ili klecanje na kukuruzu pa opusteno.
  10. Pa ako ces njega da kaznis radi nama sta oces!!! Samo i iz prostog razloga sto se pali i vredja bez potrebe.
  11. Lemaja

    MobIl

    Kakav?Zasto?Gde?Cena?Stanje?
  12. hteo bih da prijavim da sam bio uvredjem od strane moderatora cyro a forumu world of warcraft. Sto ne prilici jednom moderatoru foruma na klan-rur tako da ovim putem trazim zadovoljenje casti od strane administratora. P.S uvredio sam samo posto sam bio uvredjen(jace je od mene) Tako da trazim od administartora da mu se moderatorske privilegije oduzmu posto ne prilice jednom. Unapred zahvalan korisnik rur-foruma
  13. Ma ja to sve znam ali kada se neko tako prepali zbog glupost jbg. jace je od mene sta da mu radim a naravno da je glupost(i naravno da od 40 - 50 muda otpadnu) ali treba igrati igru iz uzivanja a ne dokazivanja. I jako mrzim kada neko pocne prvi da proziva kao ja sve znam a vi ste svi imbecili a nije to sam uradio. samo malo manje hejta cyro i sve ce biti cool!!
  14. Pa da ti objasnim Jer snaga je u tebi,a muda do kolena,ceo svemir tebi klice,o cyro neunistivi i neustrasivi junace 23 i po veka,o ti centru oko koga se univerzum okrece. kada i ako ikada predjes lvl 20 javi se. Posto ocigledno jedan plankton poput tebe to ipak nije u stanju da uradi vec samo zna da sere u prazno. Imam samo par reci za tebe Eat Shit and Die!!!!!!!!! E da jos nesto jesi li ti ikada video instancu??????????
  15. A ako cemo da se vredjamo sam si rekao da ti je burazer "retardira" iako ne poznajem decka,verovacu tvojim recima. A sada ti razmisli malo to ti je rod pa se zapitaj.
×
×
  • Create New...