Jump to content

shiki

The X
  • Posts

    544
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

shiki last won the day on January 1 2021

shiki had the most liked content!

Reputation

23 Neutral

1 Follower

About shiki

  • Birthday 07/29/1984

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Recent Profile Visitors

6,969 profile views
  1. Primetio sam da ovde postujete i probleme koje imate sa kompovima 🙂 Skoro sam uzeo polovnu konfiguraciju: Intel i7-8700 3.2Ghz MSI Z390M MORTAR 16gb ram 2400MHz Nvidia GeForce GTX 1060 5Gb Napajanje CoolerMaster od 500 i ubacio u njega: - SAMSUNG 1TB M.2 NVMe MZ-V7S1T0BW 970 EVO PLUS Series SSD - i 2 obicna hard diska Imam 2 problema: 1. Problem sa ethernetom (javljao se i liku od koga sam kupio) Ne radi mi lepo internet preko LAN kabla, stalno se gubi konekcija.. i tipa youtube klipovi stalno seckaju Preko wirless adaptera sve radi normalno. Cudno je to sto je lik od koga sam kupio komp (nema razloga da me laze :)) imao ovaj problem u jednom stanu, dok u drugom stanu nije imao problem. Cak je i selio komp par puta sa jedne na drugu lokaciju da bi 100% bio siguran. 2. Problem sa USB-om U pocetku se nije desavalo, ali skoro je pocelo.. Kada pustim da kopiram neki fajl posle nekog vremena dobijem gresku : Error 0x800703EE: The volume for a file has been externally altered so that the opened file is no longer valid. Ponekad se fajl normalno iskopira, a ponekad dobijem tu gresku. A generalno se sada stalno javlja ako probam da iskopiram veci fajl.. tipa 20giga.
  2. Uletela je i Mazda cx-30 u razmatranje. Za sada mi ona najvise odgovara, samo treba da se saceka par meseci (isto kao i Kadjar). Sedista u Kadjaru imaju neka ispupcenja u sedalnom delu sa strane koja mi smetaju 🙂
  3. Trebalo bi da uskoro kupim auto pa mi treba pomoc oko izbora.. Kako je trenutno tesko doci do novog automobila nemam bas mnogo izbora osim da cekam dugo na isporuku 😕 U ovom trenutku relativno brzo mogu da uzmem: 1. Renaul Kadjar 1.3 TCe 140 2. KIA Sportage 1.6 GDI Jel ima neko iskustva sa ovim modelima?
  4. Ja narucio jos pre mesec dana al nije mi jos stiglo 😞
  5. Ja sam bio ubedjen da je prvo aprilska sala. I sve ocekujem da se jave i da kazu: ŠALILI SMO SE :)
  6. Ima li neko da podeli Americke Bogove na srpskom? Za kindle :)
  7. Batman: Arkham City - Game of the Year Edition ili The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition :D
  8. Drugari.. Preporucite mi neki fon za oko 250e. Razmisljam se za sada izmedju Nexus 5X i Xiaomi redmi note 3.
  9. Da ne otvaram nov topik.. Jel zna neko gde mogu da nadjem knjigu Put od Cormac Mccarthy-a. Trazio sam u nekim knjizarama i svuda je rasprodato. Nisam uspeo da nadjem ni e-book na srpskom.. samo na engleskom i hrvatskom.
  10. shiki

    Premier league 15/16

    https://pbs.twimg.com/tweet_video/CcT--nsW8AAq4tn.mp4
  11. Npr.... Chaser I Saw the Devil The Man from Nowhere Memories of Murder Oldboy Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring Infernal Affairs
×
×
  • Create New...