Jump to content

s0ulskull966

Level 1
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About s0ulskull966

Recent Profile Visitors

1,276 profile views
  1. Pozdrav drugar, evo ga moj predlog, ako bi mogao malo vise da izdvojis mogao bi da uzmes odlican laptop sad odma ako ne, mozes naci vrlo dobar :D Recimo neka ocena 4-4+ 70.000 bi ti bila 5tica cak 5+. Evo ga: http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/toshiba_satellite_l50-a-138-26151 http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/dell_inspiron_15_3521_-_core_i3-3217u_-_crna_-_not05611-25369 http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/dell_inspiron_17_3737_-_core_i7-4500u_-_crna_-_not05824-28881 http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/lenovo_ideapad_z510_core_i5_4200m_-_59403842-29135 http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/asus_k95vb-yz027d-29281 http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/sony_vaio_-_svf1521v1eb.esi-24623 http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/asus_x550vb-xx045d-28735
  2. Pozdrav! Video sam decka da pravi League of Legends accounte i odlucio i da sam uradim. Izvlacenje ce biti na video klipu sa randomiser programom, kako bi svi bili zadovoljni i kako ne bi pricali da je scam. Ako obratite paznju na mom YT kanalu videcete jos, slicnih giveawayova koje sam radio za igricu zvanu Dragon's Prophet! Bilo kako bilo, sve sto treba da uradite da bi ucestvovali je objasnjeno u video klipu. Hvala unapred! Giveaway
  3. Pozdrav, ok zeleo bih da znam koliko mogu da dobijem za account, iskreno me zanima jer mi treba cash za game koji trenutno igram. Bronze 3 divizija Full AD Rune 40-50 Champova, uglavnom 6300 IP oni Ima dosta ikonica, ima I onu od rivena staru. Skinova nema Nema poslednjih par heroja od 6300 Uglavnom je ADC based account Ima top/jungle retko mid champove EUW Da li recimo mogu da uzmem 1500-3000 dinara? Ako moze i vise, ne treba vec bih da dam odmah account za 10-20 E Paysafe card, dacu i pristup original email adresi i svim podacima za vracane accounta. Tako da necu moci da vam uzmem a ako nastavite sa tradovanjem mozete i da ga povratite u slucaju da vas scamaju. Bilo kako bilo, koliko vredi?
  4. Ok ! Zanima me, sa koliko postova/dana mogu da PM? Tj na forumu?
  5. Pa da, tako nekako, secam se da sam igrao jos odavno i smorila me je bila, stim sto se mnogo popravila igra pa igram opet. Zanima me ako neko hoce da igra duo pa cak udje i u league sa mnom i ortacima PvP je i Hardcore smo, ja se jos levelujem oni su top10 na serveru!
  6. Upravo to, lag je popravljen, imam 12 MSa kad pingam server, poprilicno je dobro. Ali ogranicenje je usralo igricu. Mada premium i nije tako los, tj jednom kupis bilo sta i zauvek imas. Legendary sa druge strane je odlican, ali 12 eura mesecno.
  7. Hteo bih da vidim komentare za igru, ako ime nekoga ko igra? Evo da sumiram par stvari koje se meni svidja i obrnuto: Pros: Customizacija u potpunosti, ovaj deo mi je nekako najbolji oko celog DCUO, prakticno mozes da napravis lika kakvog god hoces, obojis armor stavis jedan style i slicno. Svidja mi se sto je tako, obicno za bojenje geara i slicno kosta $ u drugim igrama. Fast paced combat, veoma je fast paced i ima poprilicno dobrih taktika PvP je odlican igra tesko da moze da dosadi na max levelu Letenje, Super spid i akrobacije? Ko moze da odoli? Odlicno uradjeni plastovi, jedna od mnogih stvari koje sam cekao u MMO'vima Skillov tree odlican, mozes da budes koji god oces role bilo koju moc da izaberes Cons: Previse limitirana igra za f2p, ne mozes da imas vise od 1.5k cash, nemas mogucnost da koristis pojedine Costim iteme, jedan pvp dnevno pocevsi od 1v1 do 8v8, slicno kao SWTOR samo jos vece restrikcije. League je prilicno lose uradjen, bilo bi super da ima recimo neka fora sa kontribucijom clanova tako da svi mogu da doprinesu guildu iliti League da bi bio bolji. Mnogo DLC koji te ogranicavaju na certain gear i slicno, npr potrebno je DLC da bi preuredio sopstvenu bazu, za pojedine moci, cak I za pojedini gear. Sve u svemu I nije toliko losa igra, stim sto je mnogo limitirana, imam osecaj da bi bila popularnija da je manje limited, + eventi su uglavno za membere koji su vec uplatili. Bilo kako bilo, hteo bih da cujem vase komentare, takodje ako je neko raspolozen za malo Duo akcije i PvP moze da mi se javi. Cak i oni koji tek pocinju. Hteo bih da zamolim ako je neko zainteresovan da mi nabavi PaySafe card sa 5-10-20 eura, platio bih u dinarima ili navedete igru koju igrate i ja vam tu nabavim gold iliti koji god da je currency.
×
×
  • Create New...