Jump to content

Zikica_Pavic

The X
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-5 Nije se snašao

About Zikica_Pavic

  1. Cena accounta je 1600 dinara,Uz account se dobija i mail adresa koja je napravljena samo za taj acc. poslao bih kutiju ako treba. Na accu je guardian level 67 i 5 golda. Server : Desolation Razlog prodaje accounta: Igrica nije po mom ukusu. Kontakt na telefon 064/157-18-62 Placanje se vrsi preko postanskog vestern uniona.Cela procedura slanja novca traje 2 min i moze se odraditi na bilo kojoj posti.
  2. Kada bi svi gledali ocima kojim ti gledas,svi bi bezali odavde.Nije ni to resenje.Da se ti i tvoja devojka zaposlite negde,sa ukupnom platom od da kazemo 60.000 dinara,mozete da zivite super.Sad ako ti hoces kavijar da jedes i svaki dan po 10 kila mesa,moras da se pomiris sa cinjenicom da to ovde neces da dozivis.Sto se tice placanja,niko nije placen za rad onoliko koliko vredi.Ja radim u PMC automotive.Fiatov koperant.Radno vreme mi je od 6 ujutro do 2 posle podne.Samo sto ja ostajem svaki put do 4 sata.Mesecno izadjem na preko 40 sati prekovremenog,sa svakom radnom subotom i 2 radne nedelje i primim jedva 38.000 dinara a trebao bih najmanje po zakonu i ugovoru,da primam skoro 50.000.Meni je fiksna plata bez regresa,prevoza i toplog obroka 29.000 kada dodas ostalo izadjem na 35.000 bez prekovremenog.Ako znaci skoro 50 sati prekovremenog vredi 3.000 dinara e onda ga jebi.Doduse mesecno ne mogu da ti plate zakonski vise od 32 h prekovremenog.Ali opet 3.000 dinara za 32 sata je malo jer ti sat kosta 214 dinara. Jebi ga...moze im se.A ovi zabari sto rade tu kao sefovi i mehanicari,oni dnevno imaju topli obrok 39 evra.
  3. Ja sam odneo jedne zime pun .!. extra stvari u dom za nezbrinutu decu(koje su bile skoro kao nove,neke nisu bile ni nosene)Fora je bila sto sam kupio na jesen mnogo stvari i 2 jakne,ali sam poceo da radim nedugo posle toga i za mesec sam smrsao 17 kilograma.Sve je visilo na meni a nisam hteo da bacim.Da ne duzim vise...kada sam odneo stvari u dom trazili su mi potvrdu sa hemijskog ciscenja (koje bi kostalo za sve te stvari oko 6.000 dinara)Prvo sto su bili bezobrazni za medalju a drugo sto me maltene oterali sa vrata.Kada sam im rekao da su stvari skoro nove i da su oprane pre nego sto sam ih doneo i da nisam nosio na hemijsko ciscenje,zalupili su mi vrata.Stvari sam hteo da bacim ali sam naleteo na cigana koji kopa po kontejneru tako da sam njemu dao.
  4. Da samo sto sam sa ja registrovao ovde pre vise od 4-5 meseci dok se o prodaji golda u diablu nista nije znalo.I to da bih prodao moj wow account...Tako da molim te ako nemas nista pametno da kazes,nemoj ni da se brukas. Btw ja pisem samo kada moram.Ne spamujem svaki topic po 30 x da bih nabio broj postova i da bi moj post "vredeo" Post je namenjen za one koji zele da saradjuju sa proverenim ljudima.
  5. Sto se tice Goldenstein Inc. nemam reci. 1)Maximalan profesionalizam i ozbiljnost. 2)Veliko postovanje prema musterijama. Moja preporuka za one koji zele da saradjuju sa njima. Da moze da se ocenjuje od mene bi dobili 5/5
  6. Gold se vise ne prodaje. Molim admina za zakljuca topic. Hvala
  7. Prodaja diablo 3 golda. 1.000.000 - 7 evra 10.000.000 golda na raspolaganju. Kontakt skype sovuljaga_milan Uplata se vrsi preko postanskog post neta.( Ode se na postu kaze se zelim da posaljem pare preko vaseg post neta na to i to ime.To je sav posao) Gold se dobija po potvrdi da su pare legle (5-10min)
  8. Btw nisam vise sa tom ribom tako da fon nije uz mene.

  9. Rece mi devojka da joj je neko poslao poruku u veci acc-a sobzirom da sam ga tebi prodao pretpostavljam da si ti u pitanju.Sto si me delete sa skype-a jebi ga.

  10. Sta je sa pitanjima koja sam pre postavljao a na koja nisam odgovor dobijao uopste. Ako ti 10 k golda kosta 4 evra kada kupujes preko sajtova koliko kosta onda 500 k i 700 k ?Btw expanzija je jos malo pa gotova,dok mountovi,legendary item ach,i titule ostaju(sto se najvise ceni).Da je pocetak expanzije razumeo bih da se zahteva dobar gear i da je toliko bitan.Ta prica da se mag prodao za samo 700 evra,to je on dobio 700 evra a vi koliko se zapravo para uzelo to je druga prica.Nego to je vas posao i ne zanima me. Mog shamana kada sam prodavao rekao si mi da farmam battlemaster titulu.Uzeo sam je javio ti i odgovor od je bio fali ti i pve gear a pre toga si mi samo rekao nafarmaj battlemastera jer se trazi.To je ta ozbiljnost o kojoj pricam.Jedno kazete drugo radite. A te price da spectral ne kosta vise kao nekada i da je jeftin to najbolje znamo mi koji smo proveli 5-6 godina u wow-u.Spectral je kostao 300 k golda na silvanasu u LK expanziji jer je onda i 10 k golda bilo ogromno.Boostovi u arenama su se placali po 2-3 k golda za 2200,60 dana gc's kostale po 3 k golda.Zato je tada 10 k golda kostalo 30 evra i tako dalje...Od izlaska kataklizme spectral se na Stormscale-u nije mogao naci za manje od 700 k golda.
  11. Evo i ja da dodam par stvari.Prvo sto odgovorite jednom u 10 dana na skype.Na telefon se ne javljate.Drugo sto mi se nekidan javio na skype lik koji nema pojma o wow-u.Ne zna ni kako se nadolazeca expanzija zove.Nije uopste proverio sta na acc-u ima od mountova i naveo je samo Ashes of Al'ar.Reins of the Spectral Tiger i Sulfuras, Hand of Ragnaros nije ni video,i zakljucio je da bi moj acc mogao da se proda za najvise 200 evra.Ozbiljnost i poznavanje wow-a zaposlenih je "odlicna"Nadjite odgovorne ljude koji se javljaju na skype,na telefon i koji poznaju wow i tek onda cete da dobijete pohvalu od mene.Dosadasnje iskustvo je 0.Hvala dovidjenja.... U slucaju da neko hoce da trolluje moj post ili da se smeje zbog cene acc-a,dragi moji ja svoj trud cenim i ne pada mi na pamet da prodajem acc za 50-60 evra kao sto to 80% srbije radi.Samo spectral kosta 300 evra kada se kupuje tako da dovidjenja.
  12. Prodajem shamana lvl 85 (H) na Stormscale-u 10680 ach poena. PvP resto 403/403 ilvl (Full epic soketi) PvE ele 392/403 ilvl ( Vagaries of Time hc weapon) Profesije: Alchemy - max Jewelcrafting - max Fishing - max Cooking - max Archaeology - max First Aid - max Enchanting max na dk-u lvl 75 Reputacija exalted : 40 Titule Ambassador Assistant Professor Associate Professor Battlemaster Blood Guard Centurion Challenger Champion Champion of the Frozen Wastes Crusader Destroyer's end Elder First Sergeant Flame Keeper General Grunt Guardian of Cenarius Jenkins Legionnaire Lieutant General Merrymaker Scout Senior Sergeant Starcaller Stone Guard Twilight Vanquisher Veteran of the Horde of Orgrimmar Of Sen'jin of Silvermoon of Thunder Bluff of the Ashen Verdict of the Undercity the Argent Champion the Diplomat the Explorer the Kingslayer the Light of Dawn the Love Fool the Patient the Seeker Mountovi : 100 ali cu navesti neke Black War Mammoth Grand Ice Mammoth Ice Mammoth Wooly Mammoth Traveler's Tundra Mammoth Flameward Hippogryph Sandstone Drake Fossilized Raptor Raven Lord Swift White Hawkstrider Mechano-Hog Petovi : 84 nista posebno za navesti. Feats of Strenght : 9 Golda sve ukupno 4 k . Gametime left 10 meseci. Cena acc-a 80 evra Originalni vlasnik acc-a. Skype info : sovuljaga_milan
×
×
  • Create New...