Jump to content

Trgovac

The X
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Trgovac

  1. kupujem veliku svotu golda na eu-ragnaros horde...whisp sa ponudama
  2. ma znam samo sam stavio cisto radi reda.. :)
  3. Acc name : Mejhyqt K:D Ratio : 2.56 Mmr:1940 Acc lvl:19 Winning:63% Trenutni gold:0 Silver:959 Alt avatars:dj rhapcity,dracolish draconis,night hoodlum,kangamonium,ronin swiftblade,jollywood,christmas keeper,teen hound,raven soulstealer i skoro svi throwback alt avatars Drugi acc Acc name : Rejdzujem K:D Ratio : 3.84 Mmr:1826 Acc lvl:9 Winning:73% Trenutni gold:0 Silver:1404 Alt avatars:dj rhapcity,futbol bubbles,night hoodlum,joan d' rally,jollywood,christmas keeper ponude i ako vas jos nesto interesuje u vezi accova kontakt na 064/4040/960 porukom ili na PM
  4. lik u americi uchi skolu ovde mejh btw
  5. au ........prodajem ga za 100e -.-
  6. pogledaj moj topik....prva ili druga strana
  7. veoma jeftino,unapredjen gear,reputacije,achievementi,pa cak i profesije
  8. trejdujem,ako dodate sitni kesh,samo da je evropa horda
  9. Dobio sam jos dosta dobrih ajtema,i achievemenata bamp!
  10. http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234904697 Dobio sam jos dosta best in slot ajtema i tajtlova,mozda mozemo da napravimo dogovor.
  11. pogledaj moj topik da prodajem druida,pa mozda mozemo da napravimo dogovor
  12. Necu drogu,stOO mi mogu necu joint necu SUT zdravi zivot sada je HIT! zivot bez droge u tome je vid
  13. E ovako...Prodajem 80 druida,na Americkom serveru Thrall-Uplacen do 17. sledeceg meseca. Od geara ima puno toga....Resto(4-5 valorous i najbolji chest(Blanketing Robes of Snow) u igrici za cloth/leather usere)2.2k SP(spell power),i 25 saphi neck,Automatski imam i heroic key of focusing iris. Moonkin(ima 2/5 valorous nesto 25/10 man epixa)2077 SP(spell power),I najbolje sholdere u WOTLKU-Spaulders of catalonia. Feral ima i DPS i tanking gear.U tanking gearu ima 4/5 heroism i neki random 25 man head oko 27k helta unbuffed(bez bear forme) a kao DPS feral ima 1 heroism set i ostalo sve random 25/10 man dosta AP-a i ima Origin of nightmares. U resto setu imate 1 deadly 1 hateful 3 savage,titan forged boots,hateful brejsere i epic lvl 80 trinket,i flow of knowleage za PVP a u feral imate samo dva hejtfula,i hateful ring za feral (To je za PVP). Imam oko 4 razlicitih trinketa za Moonkin/Resto a to su :The Egg of Mortal Essence,Darkmoon card:Illusion,Spirit world glass i living ice crystals. A od oruzija Resto:Ice spine scepter,damnation,(held-in-off-hand Urn of lost memories) Boomkin:Soulblade,(held-in-off-hand watchful eye) Feral:Origin of nightmares a Feral trinketi:Mirror of Truth,Meteorite Whitestone,Essence of Gossamer i Defenders code,Offering of sacrifice. Ima oko 9k honora i oko 1000 arena pointa.Na zalost,imam 151 LW i 450 skinninga od profesija.Ima oko 40 stone keepers shardova oko 15 emblems of heroism i oko 30 emblems of valora.Zaboravio sam da kazem na serveru gde je paladin i 19 warrior twink imate boe sholdere i boe trinket(Za levelovanje). Trenutno je Moonkin.Sve WOTLK frakcije su na exaltedu osim kaluaka i sons of hodir(revered).Ima oko 1k golda i Ace of Nobles i Seven of nobles kao i kobra hatchling(Noblesi mogu dobro da se prodaju) Od letecih mauntova ima Red proto drake(From Glory of the Hero),Bronze Drake,I jednog wind rajdera.Od 100% down mauntova ima nekoliko medveda(Black bear,White,Brown),wolfa,kodosa,hawkstridera etc. U guildu je koji su sve pocistili i rade na immortal achivmentu(aka ubiti sve u naxx 25 ali da niko ne umre u boss encounteru). Na akauntu se jos nalazi Dk 65 level,50 paladin,60 DK(Na drugim severima)Imate i 19 twink warriora. Nikad banovan nista/Moze da se transferuje i tako dalje.Ima oko 3500 achivment pointa,oko 153 dungeons achievemenata. http://www.wowarmory.com/character-sheet.x...ll&n=Nookey Od titula imate samo Champion of frozen wastes i Jenkins.Svi slotovi u banci su popunjeni.Imate neke lvl 70 ajteme iz SWPa-BT-aMH-a i tako dalje.Tauren je male. I zeleo bih da kupim nekog solidnog 80 levela na dunemaulu ako je moguce,samo da nisu druid i prist(horda). Ponude shaljite na PM ili me kontaktirajte preko MSN-a wardreams.93@hotmail.com Imam SQ i SA.
×
×
  • Create New...